Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

VIJESTI: APPARIS GRUPA d.o.o. – prva tvrtka u našem poslovnom registru ponuđača montažnih kuća od čelične nosive konstrukcije

APPARIS GRUPA d.o.o. nova je tvrtka u poslovnom registru našeg portala, sa čijim pristupom otvaramo medijski prostor ponuđačima montažnih kuća od čeličnih konstrukcija.

Kroz inovacije, kvalitetu i predani rad namjera ove tvrtke je tržištu približiti spoj i mogućnosti moderne arhitekture u čeliku. Zahvaljujući vlastitom stručnom timu i partnerima, tvrtka je u mogućnosti voditi i sprovesti zahtjevne i izazovne projekte, koji se u potpunosti mogu prilagoditi svim uvjetima na parceli – poručuju iz menandženta tvrtke.

Tim
Arhitekti, projektanti, inženjeri 3D dizajna interijera/eksterijera te međunarodno IPMA certificirani projektni menadžeri dio su Apparisovog radnog tima.

Usluge
Usluge tvrtke APPARIS uključuju informiranje o prednostima čelične montažne gradnje kuća/objekata kao energetski efikasnog, fleksibilnog, isplativog te lako i brzo izvedivog objekta.

Sa nadom dobre i plodonosne suradnje – na dobrobit interesenata montažnih kuća, poslovnih investitora i potencijalnih kupaca – redakcija portala zahvaljuje se na povjerenju te izražava dobrodošlicu.