O nama

Web portal Montažne i drvene kuće, najveći je  specijalizirani portal u regiji vezan uz područje montažne i drvene gradnje, zamišljen kao informativni vodič za kupce montažnih i drvenih kuća.
 
Uređivačka koncepcija portala zasniva se na prikupljanju i sistematizaciji službenih objava tvrtki te stvaranju svojevrsnog web arhiva  s bazom informacija i tehničkih podataka o ponudi i cijeni montažnih i drvenih kuća na tržištu Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije,  a koje bi bile nadasve pregledne i lako usporedive.

Zašto potreba za ovakvim portalom?
 
U raznolikosti ponuda kojima je prosječan kupac izložen od strane ponuđača, gotovo u pravilu nedostaju odgovori  na ono glavno pitanje: što je sve obuhvaćeno cijenom ponude koju možemo naći na službenim stranicama tvrtki? Podaci o tome uglavnom pokrivaju samo primarne stavke, ali kupac koji se odlučuje za ROH BAU izvedbu time još uvijek nema saznanja što sve može očekivati za najnižu cijenu u rasponu ponude. Za većinu današnjih ljudi koji uglavnom sklapaju kraj s krajem, upravo razina ponude vezana uz najnižu cijenu ROH BAU izvedbe  predstavlja orijentir vlastitih mogućnosti i prag na kojem donose odluku o tome hoće li se odlućiti za gradnju vlastite kuće.
 
No ovom prilikom naglašavamo to da je svrha i cilj naših nastojanja prvenstveno olakšati investitoru i kupcu da dođe do pravovaljane informacije, kako bi skratili vrijeme u potrazi za odgovorima na pitanja koja traže te im olakšalo odluku o tome kojemu izvođaču povjeriti gradnju vlastitog doma.
Biti će nam drago ako u tome možemo pomoći.

Savjetovanje 

Portal ima savjetodavnu službu kojoj se možete obratiti ako su vam potrebne dodatne konzultacije. Ovu uslugu trenutno pružamo za ponude montažnih i drvenih kuća na tržištu Hrvatske, BiH i Slovenije. 
Kontakt: savjetodavna@montazneidrvenekuce.info 

Energetika
 
Poticanje i promicanje ekoloških sustava gradnje te posebno obnovljivih izvora energije, ideal je naše uređivačke politike, stoga pozivamo na suradnju sve poslovne subjekte koji se bave ovom djelatnošću, kao i one koji teže promišljanju zdravog i ekološki osviještenog načina stanovanja.

NAPOMENA:
Radi lakšeg snalaženja i bolje preglednosti otvorili smo posebnu tematsku stranicu na kojoj možete pronaći relevantne tematske članke sistematizirane po kategorijama, kao i posebne upute posjetiteljima portala.
 

S poštovanjem,
gl. urednik