Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

STELA HAUS – gospodski ugovorni aranžmani na svim stranama svijeta!

Izvedba montažne kuće do razine visoki ROH BAU najčešća je varijanta ugovorenih radova sa proizvođačima montažnih kuća na tržištu regije. Proizvođač digne kuću pod krov, sa gotovom fasadom, limarskim radovima i vanjskom stolarijom, dok završne obrtničke radove (podovi, keramika, soboslikarski radovi, fini razvod elektro instalacija, unutarnja stolarija i sanitarije) kupac ugovara sa lokalnim majstorima. Tek rijetki proizvođači montažnih kuća nude opciju KLJUČ U RUKE.

Za kupce to u konačnici znači više posla, ali svakako i uštedu na cijeni. Jer te je radove u većini slučajeva jeftinije ugovoriti sa domaćim meštrima nego kooperantskim tvrtkama koje angažira vaš izvođač radova za ugovoreni posao NA KLJUČ, jer oni sami to ne izvode. Razlog je naravno u krajnjoj računici koja je u takvoj vrsti aranžmana isplativija za obje strane. No znate kako je sa majstorima. Najprije ih nema, a ako ih ima onda ih se čeka. A kada ih se dočeka onda opet ne znate što vas čeka. Zato je opcija KLJUČ U RUKE za mnoge investitore najpoželjnija varijanta – ma šta košta da košta.

No tada nastaje problem. Gdje pronaći kvalitetnog izvođača radova da odradi posao do kraja i za ovu razinu? Jer ako se i nađe, veoma je upitno radi li takav obim radova u krugu daljem od 100 km od kruga svoje tvornice. Ako bismo u ovome trenutku izbacili listu TOP 10 renomiranih firmi u regiji, teško da bismo pronašli dvije ili tri. A jedna od njih je upravo STELA HAUS iz Maribora.

Ovaj slovenski proizvođač montažnih kuća radi naprosto sve – i to na svim lokacijama gradnje u zemlji i inozemstvu – uz garanciju vrhunske kvalitete i profesionalne organizacije. Stoga je njihova ponuda gospodske naravi. Potpišete ugovor i više nemate brige. Po odlasku izvođača s gradilišta, ostaje vam samo da unesete namještaj.

Pri tome podsjećamo da standardna ponuda STELA HAUS za ovu razinu uključuje ugradnju dizalice topline, kao i sustav rekuperacije zraka koji održava ekološku čistoću prostora. Drugim riječima, sve što si možete zamisliti STELA HAUS može odraditi.
U prilogu ovog članka vodimo vas na stranicu 3D projekcije završenih projekata kroz koje u izvrsnom virtualnom prikazu možete obići gotove kuće i zaviriti u svaki kutak ŽIVIH interijera. A ugovorite li vlastiti projekt, prije početka izvedbe imat ćete mogućnost da u istoj 3D prezentaciji doživite ugođaj u vlastitoj kući.

ULAZ U 3D GALERIJU – OVDJE