Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

RTR – Sustav ojačanja konstrukcije

RTR je konstrukcijska armaturna šipka s drvenim nitima, CE certificirana prema ETA 11/0030 . Duljina šipki omogućuje brzo i sigurno pojačanje na gredama bilo koje veličine.

Za svoja strukturalna pojačanja oslonite se na RTR, CE certificiranu šipku s drvenim nitima

Velika armaturna šipka RTR (promjer: 16 mm i 20 mm) s drvenom niti je suhi sustav koji ne zahtijeva upotrebu smole ili ljepila. Čelik visoke vlačne čvrstoće (fy,k = 800 N/mm2), idealan za strukturna ojačanja . Idealno za tvorničke instalacije.

Izrađen od ugljičnog čelika sa svijetlo pocinčanim premazom, dizajniran je za korištenje s pločama na bazi drva , masivnim drvom , lijepljenim lamelama , CLT , LVL i šumom visoke gustoće . Klase usluge 1 i 2.

NAPOMENA PROIZVOĐAČIMA MONTAŽNIH I DRVENIH KUĆA: Za sve dodatne informacije i stručne savjete u vezi proizvoda, usluga i tehnoloških rješenja tvrtke Rothoblaas, kao i povezivanje vašeg poduzeća sa najbližim predstavnikom tvrtke putem redakcije našeg portala, možete se javiti na broj +385917277721 ili slanjem poruke na E-mail: antonio.potocki@rothoblaas.com . Kontakt osoba: Antonio Potočki.

Više o ovom proizvodu na stranici ROTHOBLAAS