Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Reference HONKA: Najveća drvena kuća na svijetu i luksuzne vile za Zimske olimpijske igre 2014.

Selo Soči
Najveća drvena kuća na svijetu i luksuzne vile za Zimske olimpijske igre 2014. Građevine velikih razmjera zahtijevaju stručnost. Najveća drvena kuća na svijetu, u susjedstvu Zimskih olimpijskih igara 2014. u Sočiju, kuća je Honka.

Početkom 21. stoljeća Honka je počela graditi svoj najveći projekt svih vremena u Sočiju u Rusiji. Soči je ljetovalište u Krasnodarskom kraju i nalazi se na južnoj granici Rusije, uz Crno more. U pozadini grada su snijegom prekriveni vrhovi Kavkaskih planina.

Zimske olimpijske igre 2014. održane su u susjedstvu odmarališta, sa spektakularnim pogledom na snježne planine. Ova složena zgrada sa svojih dvadeset okolnih kuća bila je golema operacija čak i najvećem svjetskom proizvođaču kuća od balvana, Honki. Mjesto se nalazi usred planina s puno snijega i na teško dostupnom području. Područje je poznato i po potresima.

Glavna zgrada ima 4.500 m² što je najveća zgrada na svijetu napravljena od trupaca. Zamišljen je da funkcionira kao konferencijsko mjesto na visokoj razini za 20-30 eminentnih gostiju i da ispuni sve posebne želje kupaca. Glavna zgrada također uključuje četiri luksuzna apartmana od 150 m² i unutarnji bazen. Postoji dodatnih 20 luksuznih kuća za smještaj, svaka od njih 200-300 m² sa zasebnim interijerima. Trupci se savijaju prema željama projektanata s točnošću i čvrstoćom konstrukcije čak iu područjima osjetljivim na potrese.

Godine izgradnje: 2002–2005
Tlocrtne površine kuća: 200 m² do 300 m²
Površina glavne zgrade: 4.500 m²
Broj kuća: Područje ima 20 Honka kuća i glavnu zgradu koja uključuje četiri luksuzna apartmana od 150 m² i unutarnji bazen
Zidna konstrukcija: Honka oblovina i četvrtasta trupca
Lokacija: Krasnodarski kraj, Rusija
Više informacija o vilama: www.grandhotelpolyana.ru
Fotografije: Honka Rusija

Predstavnik HONKE za Hrvatsku i zemlje u regiji: PRIMAT LOG HOME