Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Modular Homes Expo – DOJMOVI izlagača: Marles Hiše d.o.o.

Marles Hiše d.o.o. svakako spada u sam vrh vodećih slovenskih proizvođača montažnih kuća koji kontinuiranim ulaganjem u proizvodnju zadovoljava potrebe tržišta.

Nakon 70 godina poslovanja, Marles neprestano dokazuje da je ponajbolji izbor kada je u pitanju kvaliteta i pouzdanost u industriji montažnih kuća.

Na temelju tih iskustava, ova slovenska perjanica montažne gradnje stekla je duboko stručno znanje i vještine potrebne za stvaranje visokokvalitetnih i inovativnih kuća što i dokazuje već više od 28 000 njihovih objekata na cijelom svijetu, a od toga više od 200 u Hrvatskoj.

Tvrtka je posvećena održavanju visokih standarda u svakom aspektu proizvodnje. Koriste najkvalitetnije materijale i tehnologije kako bi osigurali izdržljivost, pouzdanost i energetsku učinkovitost svojih kuća. A uspjeh Marlesa također pripisuju i dragocjenim klijentima koji ih preporučuju. Njihova podrška i zadovoljstvo su ključni faktori koji su doprinijeli uspjehu tvrtke i pozicionirali ih kao lidera u industriji montažnih kuća.

Modular Homes Expo – sajam u Balama

Tako su i na nedavno održanom sajmu montažnih kuća u Balama mnogi posjetitelji dolazili do Marles štanda s poznatim informacijama, i pričama, da su njihovi roditelji već vlasnici Marles kuće, što je dodatna potvrda da su i dalje prepoznatljivo ime u industriji montažnih kuća s dugogodišnjim povjerenjem klijenata.

Stoga nam je iznimna čast i veliko zadovoljstvom bilo razgovarati sa predstavnicima Marlesa koji su se odazvali pozivu redakcije da za čitatelje našeg portala podijelile svoje utiske i dojmove sa ove izložbene manifestacije. Evo što nam imaju o tome za reći:

„Ponosni smo što smo bili izlagači na sajmu Modular Homes Expo u Balama. Ova prilika nam je omogućila da predstavimo naše proizvode, tehnologije i inovacije široj javnosti u Istri. Interakcija s posjetiteljima sajma bila je izuzetno pozitivna, a imali smo priliku uspostaviti nove poslovne veze i susresti se s drugim stručnjacima iz industrije.

Kao izlagači na Modular Homes Expo imali smo korist u smislu povećanja vidljivosti na tržištu, stjecanja novih potencijalnih klijenata te produbljivanja našeg razumijevanja potreba tržišta za montažnim kućama. Ova vrijedna iskustva i povratne informacije pružaju nam smjernice za daljnji razvoj naših proizvoda i usluga kako bismo još bolje zadovoljili potrebe naših klijenata i u Hrvatskoj.

U okviru sajma s ponosom smo sudjelovali na panelu na kojem je naš predstavnik Denis Rotman sa sugovornicima razvio diskusiju o trenutnom stanju na tržištu montažnih kuća. Fokus našeg sudjelovanja bio je naglasiti važnost kontinuiranog napretka i pružanja vrhunske kvalitete u industriji.

Razumijemo da je tržište dinamično i da se stalno mijenja. Kao industrija, moramo biti svjesni tih promjena i prilagođavati se novim zahtjevima i trendovima. Na panelu smo naglasili potrebu za kontinuiranim razvojem i inovacijama kako bismo ostali konkurentni i osigurali da naši proizvodi zadovoljavaju visoke standarde.

Posebnu pažnju posvetili smo i trajnosti. Marles dokazuje da je važno graditi kuće koje su energetski učinkovite, ekološki prihvatljive i dugotrajne. Trajnost je ključna komponenta u osiguravanju da naše kuće pružaju dugoročnu vrijednost i zadovoljavaju potrebe naših klijenata.

Na panelu smo dijelili naša iskustva, ideje i perspektive s drugim stručnjacima u industriji. Razgovarali smo o izazovima s kojima se suočavamo i identificirali potencijalne pravce razvoja. Naš cilj je bio pružiti doprinos razmišljanju o budućnosti industrije i potaknuti suradnju kako bismo zajedno napredovali prema boljoj industriji montažnih kuća. Smatramo da je ključno da svi proizvođači u industriji rade zajedno kako bi unaprijedili kvalitetu, održivost i trajnost naših proizvoda.

S ponosom smo se na sajmu pohvalili našim nedavnim projektom – izgradnjom 5 vila u Istri. Ovaj projekt je bio izuzetno značajan i imao je veliki utjecaj na posjetitelje sajma Modular Homes Expo i širu zajednicu. Naša impresivna kolekcija vila privukla je veliku pozornost posjetitelja sajma. Mnogi su bili impresionirani arhitekturom, kvalitetom izrade i pažljivo odabranim detaljima koji prate smjernice istarske arhitekture i dizajna.

Izlaganje u Balama bilo je logičan korak za nas, jer smo prepoznali važnost tog sajma za svu industriju već u Zagrebu. Ovaj put smo iskoristili priliku da demonstriramo naše proizvode, inovacije i stručnost pred relevantnom publikom. S ponosom možemo zaključiti da smo ostvarili naš cilj – predstaviti Marles kao vodećeg, inovativnog i pouzdanog partnera na tržištu montažnih kuća.“

Zahvaljujemo Marlesu na ukazanom povjerenju, a sve zainteresirane kupce željne detaljnijih informacija upućujemo na službeni  KONTAKT mail tvrtke info@marles.com