Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Studio DOMUS – nova hrvatska tvrtka sa prestižnim rejtingom u gradnji montažnih kuća

Naslov ovoga članka možda će zbuniti vjerne pratitelje našeg portala, jer sugerira da je riječ o „mladoj, tek osnovanoj firmi“, što može pobuditi čuđenje da je već za tako kratko vrijeme stekla izvrsne reference. No riječ je o iskusnom timu građevinskih inženjera i projektanata koji svoje bogato iskustvo u gradnji montažnih kuća na tržištu EU samo prenose u Hrvatsku. Ovo je prilika da ih upoznamo i predstavimo.

Studio DOMUS iz Pule specijalizirana je tvrtka za projektiranje, proizvodnju te izgradnju montažnih drvenih kuća. Iskustvo smo stekli višegodišnjim radom na najzahtjevnijim tržištima Europske unije poput Italije i Švicarske gdje smo realizirali mnogobrojne objekte po načelima ekološke zelene gradnje a sada taj inovativan i superioran način gradnje želimo prenijeti i na domaće tržište.

Zahvaljujući našem timu profesionalaca i partnera specijaliziranim za takvu modernu tehnologiju, moći ćemo razumjeti i ostvariti želje svakog pojedinca, realizirajući jedinstvenu kuću prilagođenu specifičnim potrebama. Naše iskustvo je vaša prednost: kvalitata, certifikati, učinkovitost, prilagođavanje, točnost i brzina.
Svestrane vještine naše radne skupine omogućuju nam da vas pratimo u svakoj fazi, od prve ideje pa sve do arhitektonskog rješenja te realizacije na gradilištu. Gradimo objekte sa prirodnim i ekološkim materijalima koji garantiraju zdrav i komforan način življenja uz suvremenu veliku energetsku učinkovitost. (studio-domus.hr)

Info blog sa aktualnom ponudom tvrtke Studio DOMUS na stranici portala Montažne i drvene kuće možete pratiti OVDJE.
 
——————————————
Studio DOMUS j.d.o.o.
OIB: 39349649081
43. Istarske Divizije 24
52100 Pula
+385 (0)916018061
Export.domus.pula@gmail.com