DOMPROJEKT

Platinasti AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti 2020

Druga platinasta bonitetna izvrsnost = platinasto priznanje vrijednosti tvrtke Domprojekt.

Platinasti AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti 2020
U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. 
 
Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju ista metodologija i isti kriteriji. Točnije, svrstava nas u 0,56% najuspješnijih i najpouzdanijih tvrtki u Hrvatskoj. 

Našim klijentima, partnerima i djelatnicima certifikat potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. 

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i prognozira uspješnost u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci. 

Platinasta bonitetna izvrsnost predstavlja natprosječnu bonitetnu izvrsnost među tvrtkama koje bonitetnu izvrsnost Zlatni AAA pokazuju već tri godine zaredom. Temelji se na računovodstvenim dokumentima i drugim dinamičnim pokazateljima tvrtki te pokazuje natprosječno sigurno i uspješno poslovanje. 

Ocjena bonitetne izvrsnosti građena je na vlastitoj bazi poslovnih podataka tvrtke Bisnode, koja sadrži podatke od 1994. do danas. Model uključuje više od 300 varijabli i predviđa vjerojatnost prestanka rada tvrtke, insolventnost (stečaj, prinudno poravnanje, likvidaciju, preventivno restrukturiranje), uključivanje u popis poreznih obveznika ili blokiranje računa tvrtke duže od 90 dana u narednih 12 mjeseci. 

Tvrtke s platinastom bonitetnom izvrsnosti posluju iznimno dobro, te ispunjavaju stroge kriterije za postizanje izvanredno niske vjerojatnosti za nastanak negativnih događaja u sljedećih dvanaest mjeseci.
 

domrojekt.hr