Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

VGZ – Vijak s punim navojem sa cilindričnom glavom

VGZ vijci za drvo s punim navojem idealni su za skrivene spojeve , spajanje drva i strukturalna ojačanja . Dostupni u iznimno velikom rasponu veličina, jamče zaštitu od požara i potresa .

Duboki navoj i čelik visoke otpornosti (fy,k = 1000 N/mm2) VGZ vijaka za drvo jamče izvrsnu vlačnu izvedbu. Idealno za spajanje greda kod strukturalnih obnova i novih radova. VGZ vijci za drvo odobreni su za konstrukcijske primjene podložne naprezanjima u bilo kojem smjeru u odnosu na zrno (α = 0° – 90°).

Smanjuju se minimalni potrebni razmaci spojnica. Vrijednosti su također ispitane, certificirane i izračunate za CLT i drva visoke gustoće kao što je Microllam® LVL. Potpuni nedostatak šestovalentnog kroma . Sukladnost s najstrožim propisima koji reguliraju kemijske tvari (SVHC).

REACH informacije dostupne .

Ciklička SEISMIC-REV ispitivanja provedena prema EN 12512 . Izrađeni od ugljičnog čelika sa sjajnim pocinčanim slojem, idealni su za korištenje na pločama na bazi drva , punom drvetu , ljepljenom drvetu , CLT , LVL i drvetu visoke gustoće . Klase usluge 1 i 2.

NAPOMENA PROIZVOĐAČIMA MONTAŽNIH I DRVENIH KUĆA: Za sve dodatne informacije i stručne savjete u vezi proizvoda, usluga i tehnoloških rješenja tvrtke Rothoblaas, kao i povezivanje vašeg poduzeća sa najbližim predstavnikom tvrtke putem redakcije našeg portala, možete se javiti na broj +385917277721 ili slanjem poruke na E-mail: antonio.potocki@rothoblaas.com . Kontakt osoba: Antonio Potočki.

Više o ovom proizvodu na stranici ROTHOBLAAS