Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Studio DOMUS: montažna kuća model D18 – 153 m2

Želite li imati kuću s malo tradicionalnijim stambenim blokom, ali modernim završetkom? – pogledajte naš primjer projekta D18. Naš sljedeći prijedlog je prizemnica s garažom i tradicionalnim četverosmjernim krovom. Primarno je dizajnirana za obitelj od četiri osobe, no promjenom dimenzija, izgleda i svrhe pojedinih soba, možemo plan prilagoditi potrebama obitelji od tri ili pet osoba. Iako je stambeni prostor ograničen na prizemlje, kuća zadovoljava funkcionalne aspekte. Kuća je podjeljena po zonama dok istovremeno daje rješenje lakog kretanja između katova – sve sobe su „pri ruci“. Sprijeda smo dizajnirali garažu s dva mjesta. Moguće je dizajnirati garažu sa samo jednim parkirnim mjestom i preostali prostor iskoristiti npr. za dodatnu sobu koja se nalazi na glavnom ulazu u kuću. U ovom dijelu nalaze se i ostava i garderoba, kroz koju ulazite u kuću iz garaže. Malo predsoblje vodi do dnevnog boravka kuće, koji je jedan veliki otvoreni prostor sa blagovaonicom i kuhinjom. U noćnoj zoni je smještena roditeljska spavaća soba, dvije dječje sobe i dvije kupaonice. U jednoj od njih možete organizirati praonicu rublja, a također možete organizirati praonicu rublja, na primjer u tehničkoj sobi.

Prednost ove kuće je veliki stakleni zid u dnevnom boravku i izlaz na prostranu drvenu terasu, kako iz dnevnog boravka tako i iz kuhinje. Sve sobe noćne zone također imaju pristup vrtu. Terasa u kuhinji nalazi se pod krovom, što je čini idealnim mjestom za jutarnju kavu, čak i ako pada kiša. Pozornost uzima i fasada sa drvenim kliznim roletnama, prigušenih boja. Ako vam se svidio D18 projekt, javite nam više o vašim potrebama i snovima i zajedno ćemo stvoriti projekt za vaš budući dom.

NAPOMENA: sve slike u ovome članku preuzete su iz kataloške ponude tvrtke Stdudio DOMUS i korištene su u cilju promotivne aktivnosti te podliježu zakonu o autorskim pravima. Bez dozvole autora zabranjeno ih je kopirati i koristiti u komercijalne svrhe ili za izvedbu samostalnih projektnih rješenja.