Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Modular Homes Expo – dojmovi izlagača: DOMTERA, Ivanjica (RS)

Mnogi posjetitelji nedavno održanog sajma montažnih kuća Modular Homes Expo u Balama ugodno su bili iznenađeni pojavom poznatog srpskog proizvođača montažnih kuća DOMTERA iz Ivanjice, koja u posljednje vrijeme stječe veliku popularnost na hrvatskom tržištu putem društvenih mreža, što potkrepljuje i činjenica da je DOMTERA već poprilično udomaćeni gost  na našim prostorima – o čemu svjedoči niz realiziranih projekata i aktualnih gradilišta širom Hrvatske.  Sve to čini ih posebno zanimljivima domaćim kupcima koji traže optimalna rješenja unutar ograničenih rezervi kućnog budžeta. Kao novo ime u konkurenciji stranih izlagača na ovoj izložbenoj manifestaciji zamolili smo predstavnike tvrtke da kažu nešto više o sebi i podijele sa nama svoje dojmove sa sajma.

„Domtera montažne kuće su kroz različite proizvodne programe prisutne na tržištu preko 30 godina. Do danas proizveli smo i montirali više stotina montažnih kuća u čijoj udobnosti uživa isto toliko zadovoljnih klijenata, kako u Srbiji – tako i u inostranstvu, poput Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Švedske, Holandije, Slovenije, Hrvatske itd.. Kvalificirani stručni kadar je ključni resurs uz koji smo izgradili reputaciju pouzdanog partnera. Posvećenost kontinuiranom poboljšanju efikasnosti proizvodnje i inovacije čine nas jednom od vodećih firmi za proizvodnju montažnih kuća u zemlji i regiji.

Prije svega, želimo zahvaliti organizatorima Modular Homes Expo na pruženoj prilici da učestvujemo na ovom događaju koji je vrlo značajan za industriju montažne gradnje. S obzirom da je ovo naše prvo pojavljivanje na ovakvom tipu događaja u zemljama regije, želimo istaknuti da ćemo nastaviti aktivno učešće u budućnosti.

Iskoristili smo ovu sjajnu priliku da predstavimo naš proizvodni program i usluge široj publici, razmijenimo iskustva sa drugim stručnjacima u industriji i ostvarimo nove poslovne veze. Naša ponuda montažnih kuća oduševila je posjetitelje svojim inovativnim rješenjima, sa modernim dizajnom i visokim standardima kvaliteta. Ponosni smo što smo pobudili interes za višekatne montažne objekte poput zgrada, što je područje u kom već posjedujemo vrijedno iskustvo.

S obzirom na odaziv i interese publike koje smo zaprimili tijekom sajma, želimo se iskreno zahvaliti svima koji su nas posjetili. Za one koji nisu bili u prilici, stojimo na raspolaganju putem naših kontakt podataka.“

Hvala DOMTERI na ugodnom druženju, uz iskrene želje da se vidimo i dogodine na drugom sajmu Modular Homes Expo u Zagrebu i Balama.