Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Marlesova austrijska podružnica Marles Fertighaus, punopravni član Österreichischer Fertighausverband

Marlesova austrijska podružnica Marles Fertighaus službeno je potvrđena kao punopravni član austrijskog udruženja proizvođača montažnih objekata Österreichischer Fertighausverband. Ova udruga u svoje članstvo prihvaća samo najbolje i najpouzdanije proizvođače, tako da je ovo veliko priznanje kako za tim podružnice u Austriji tako i za središnjicu tvrtke u Mariboru.

Austrijska udruga za montažne kuće (ÖFV) osnovana je 1979. godine i od tada se uspješno etablirala kao neovisna zajednica kvalitete u industriji montažnih kuća.

ÖFV također radi u raznim odborima za standardizaciju i tako pomaže oblikovati budućnost gradnje kuća. Kao dio Europskog udruženja montažnih kuća djeluje i na europskoj razini.

  • Industrijski partneri sežu od proizvođača krovnih, izolacijskih i fasadnih materijala do proizvođača prozora i vrata ili energetskih i ekoloških tehnoloških tvrtki do kompetentnih savjeta iz centara za montažne kuće.
  • Zajedno s svojim partnerima pokreće redovite istraživačke projekte kako bi kontinuirano poboljšavali kvalitetu montažnih kuća.
  • ÖFV je član Europskog udruženja montažnih kuća (EFV), tijela udruženja na europskoj razini.