28 studenoga, 2023

Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

DOJMOVI izlagača: DOGMA nekretine d.o.o.

Međunarodni sajam montažnih i modularnih kuća Modular Homes Expo 2023., održan u Areni Zagreb 4.-7. svibnja, okupio je široku paletu izlagača među kojima susrećemo i DOGMA nekretnine d.o.o. iz Rijeke, licenciranu agenciju specijaliziranu u prometu nekretnina koja je u 24 godine postojanja izrasla je u vodeću agenciju u Primorsko-goranskoj županiji. Sjedište agencije nalazi se u Rijeci, a razgranatom mrežom poslovnica širom zemlje pokriva veliki prostor Republike Hrvatske. Od nekada malog poduzeća sa dvoje zaposlenih, poslovnice DOGMA nekretnine prisutne danas su u osam hrvatskih gradova: Opatija, Krk, Pula, Umag, Zagreb, Split, Šibenik, Varaždin. Prisutnost na ovoj izložbi logičan je izbor, s obzirom da posredstvom suradnje sa proizvođačem montažnih kuća STECO centar DOGMA nekretnine nudi veliki izbor niskoenergetski montažnih objekata.  Zamolili smo direktora firme gospodina Branka Papeša da za čitatelje portala Montažne i drvene kuće podjele svoje dojmove sa sajma:

– “Kao izlagač na nedavno održanom sajmu montažnih i drvenih kuća, Modular Homes Expo, imao sam priliku doživjeti nezaboravno iskustvo u smislu povezivanja s klijentima, sudjelovanja u poslovnim sastancima i prisustvovanju panelima na kojima su raspravljane važne teme koje utječu na našu branšu.

Prvo što sam primijetio je bio ogroman broj posjetitelja koji su se okupili na sajmu. Ovo je bilo nešto što me ugodno iznenadilo i što je potvrdilo da postoji velika potražnja za montažnim i drvenim kućama. Uz velik broj posjetitelja, organizacija sajma je bila na profesionalnoj razini, što je omogućilo svima da maksimalno iskoriste svoje vrijeme i resurse tijekom sajma.

Posebno sam bio impresioniran velikim brojem upita koje smo dobili od potencijalnih klijenata. Bilo je očito da su ljudi zainteresirani za kvalitetne i održive alternative tradicionalnim kućama, te su prepoznali prednosti koje pružaju montažne i drvene kuće. Uspjeli smo odgovoriti na mnoge upite i pokazati klijentima našu stručnost i iskustvo u gradnji ovakvih kuća.

Osim toga, imali smo priliku sudjelovati u brojnim poslovnim sastancima s potencijalnim partnerima, investitorima i drugim sudionicima iz branše. Sastanci su bili korisni za povezivanje s drugima u industriji, razmjenu ideja i uspostavljanje novih poslovnih odnosa.

Paneli su bili vrlo informativni i zanimljivi. Sudjelovanje u njima nam je omogućilo da čujemo različita stajališta o važnim temama koje se tiču naše branše, poput održivosti i energetske učinkovitosti. Bilo je uzbudljivo biti dio rasprava i čuti mišljenja drugih sudionika.

Sve u svemu, sajam je bio veliko ulaganje u budućnost naše tvrtke i industrije. Ovo iskustvo nam je omogućilo da se povežemo s mnogim ljudima i poslovnim prilikama, te prezentiramo svoje proizvode i usluge široj publici. Siguran sam da će ovaj sajam imati pozitivan utjecaj na našu tvrtku i industriju u cjelini, te se radujemo sudjelovanju u budućim sajmovima.”