Vijesti

Hajdarovac EY poduzetnik godine
Direktor tvrtke Domprojekt, Esad Hajdarovac, dipl.ing.građ., nominiran je za Poduzetnika godine 2018. Dodjela nagrade održana je 28.3.2019.. u zagrebačkoj Laubi.
Impozantna stambena kuća  HONKA MELODY
HONKA Melody. Ekskluzivna elegancija u skladu s prirodom.Ovo je kuća koju je izgradila tvrtka Honka u predgrađu Sankt Peterburga za tročlanu obitelj - bračni par i njihovu kćer. Kuća se nalazi u jednom od stambenih naselja Honka, a njezino pročelje gleda na jezero.
Montažna kuća modernog dizajna BOR - 243 m2
Raskošna, bogata kuća tvrtke Promo iz Donjeg Vakufa koja svakom njenom stanovniku, uz komotan i ugodan prostor zajednički boravak, nudi kvalitetan vlastiti intimni kutak sa kupatilima uz svaku spavaću sobu. 
Ljepotica iz HONKE - drvena kuća Syli 80 m2
Syli vila sa natkrivenom terasom i skoladnim interijerom, idealno je mjesto za ostaviti ostatak svijeta iza sebe. Ova kuća za odmor je dostupna u nekoliko različitih verzija. Veći dizajn dolazi u kompletu sa saunom i velikim vrtom. Ukoliko želite moguće je dodati i otvoreni kamin.
HONKA ove godine slavi jubilarnih 60 godina
Izgradnja kuće od trupaca je tradicionalna metoda gradnje koja se koristi u nordijskim zemljama već stoljećima, ona evoluira s vremenom i novim tehnologijama, a inžinjeri u tvornici HONKA već desetljećima ulažu svoj trud i znanje u inovacije i unapređivanje kvalitete izgradnje kuća od drveta.
BRAVUS Log Homes
Drvene kuće Bravus izrađuju se ručno. Zahvaljujući prirodnim izolacijskim materijalima i preciznoj proizvodnji, oni spadaju među niskoenergetske bio-kuće. Svaka kuća je jedinstvena. Bravus se ističe tradicijom i kvalitetom izrade drvenih kuća.
Montažna kuća LUMAR TERA - E 158 m2
Niskoenergetska montažna kuća TERRA 158, slovenske tvrtke LUMAR. Programska kuća slična je verziji 131, s naglaskom na veći prostor i maksimalnu udobnost. Sve sobe su relativno veće od manje verzije, ali je važno naglasiti da ima poseban dnevni WC, koji je na ulazu razumno povezan s radnim prostorom, koji po potrebi može postati i gostinska soba.
Mizarstvo in tesarstvo NAGODE
Mizarstvo in tesarstvo NAGODE sp je slovenska tvrtka s više od 25 godina tradicije u obradi drveta i gradnji drvenih kućica.
DOMPROJEKT - najbolji omjer cijene i kvalitet
Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u kolovozu 2018. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.
Niskoenergetska montažna kuća PROMO DALMATINKA 80 m2
U blizini Primoštena nalazi se kuća Promo Dalmatinka. Površine je 80 kvadratnih metara, a smještena je na predivnoj parceli okruženoj maslinjacima.
Niskoenergetska montažna kuća Alba
Prekrasna komforna obiteljska kuća iz proizvodne linije tvrtke PROMO iz Donjeg Vakufa. Veličine 97 m2
Honkamajat - Hrvatska
Niskoenergetska montažna kuća ELIS - 81 m2
ElisNiskoenergetska montažna kuća Elis je predviđena kao četverosobni stan na dvije razine: na nižoj razini dnevni dio s kuhinjom, blagovaonicom i boravkom s natkrivenom terasom; na višoj razini ulaz i spavaći dio s tri sobe i kupaonicom. 
Domprojekt je hrvatski Superbrand
U izboru najboljih hrvatskih brandova za razdoblje 2017.-2018. Domprojekt je odnio titulu Superbrandsa.Ova nagrada je još jedna potvrda snage branda tvrtke Domprojekt i njegovog kontinuiranog razvoja.
Montažna kuća Ingrid na akciji!
Domprojektova kuća Ingrid je na akciji u periodu od 20.12.2017. do 20.01.2018.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
21