Vijesti

Prodaja zemljišta i ulaganje u vizionarski turistički projekt u pitoresknoj dolini Lješvanske nahije
Početkom godine objavili smo prezentacijski članak o investicijskom turističkom projektu izgradnje ekološki promišljenog ETNO SELA nedaleko Podgorice. Ovoga puta u kratkoj video snimci donosimo pregled prostorne lokacije snimljene iz zraka, uz napomenu da je investicijskim planom predviđena i prodaja atraktivnog zemljišta.
Drvena kuća Heijastus 100 redesign
Drvena kuća Honka je san koji kupci najčešće sanjaju godinama prije nego što postane stvarnost. Iz tog razloga svakom kupcu HONKA duguje i osigurava prepoznatljivu Honka kvalitetu, trajnost i sigurnost, od dana kad prvi put vide Honka kuću pa do dana kad ostvare svoj san i po prvi put udahnu miris svoje vlastite Honka drvene kuće.
Nisko-energetska montažna kuća PROMO 123 m2
Ova atraktivna obiteljska kuća je rađena po uzoru na zapadnoevropske domove sa zanimljivim četverovodnim krovom i fasadama. Srce kuće je veliki i svijetli dnevni boravak koji je i idealno mjesto za odmor od svakodnevnih obaveza. Dovoljan broj soba čini ovu kuću prostranom i primamljivom za višečlane porodice.
Drvena kuća HONKA - model Oula 130 m2
Drvena kuća Honka Oula posebno je dizajnirana za uske i male gradske parcele.Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak jednako su otvoreni prostori s velikim prozorima koji unose svjetlost i svježinu. Učinkovita upotreba prostora i jednostavna izgradnja kuće čine Oula kuću održivom opcijom.
Villa Daisy 180 m2
Villa DAISYBTP 180m2 (+ garaža 27m2)Naša nova dvokatnica u izvedbi tvrtke PROMO sa zanimljivim eksterijerom i prostranim i svijetlim interijerom. Pet spavaćih soba čine ovu kuću udobnom za život čak i za mnogočlane familije. 
Drvena kuća Halti 80 redesign
Honka Halti nudi ugodan život u prirodnom okruženju. Stupovi svijetle boje s tamnim zidovima čine ovu brvnaru zanimljivom. Kuhinja se nalazi odvojeno od dnevnog boravka, a predsoblje ima puno prostora za odlaganje. Područje saune nalazilo se na stražnjem dijelu kuće. Ova kuća za odmor omogućuje vam uživanje u boravku čak i dulje vrijeme!
Platinasti AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti 2020
Druga platinasta bonitetna izvrsnost = platinasto priznanje vrijednosti tvrtke Domprojekt.
Montažna kuća ARIA 72 m2
Idealna minijaturna kuća za ljubitelje moderne arhitekture, pruža osjećaj povezanosti sa okolinom, a zbog finalne obrade fasade u trespi ima nevjerojatan efekt luksuzne vile.
Montažna kuća model D56
Ako volite kuće koje su dizajnirane u modernim građevinskim trendovima pozivamo vas da se upoznate s dizajnom kuće D56. Ova kuća ima korisnu površinu od preko 150 m2 i stvorena je za višečlanu obitelj. D56 je odgovor na sve trenutne smjerove stanogradnje. Izgrađena u proporcionalnom pravokutnom planu, fasada je završena u modernom stilu u bijeloj i sivoj boji s umetcima od opeke i grafitnim krovom. Pogledajte koliko prednosti ima ovaj dizajn kuće. Uvjereni smo da će vam osvojiti srce!
Drvena kuća  Meritahti 50 redesign
HONKA tradicija gradnje drvenih kuća omogućava da se kuća kroz vrijeme ponaša prirodno, diše i prilagođava vremenskim uvjetima, uvijek fleksibilna, čvrsta i zdrava za Vas.
Niskoenergetska montažna kuća PROMO 95 m2
Promo 95 je rađena po uzoru na stil dominantan u Austriji i Bavarskoj sa veoma interesantnim arhitektonskim rješenjima, naročito u konstrukciji krova. Pored atraktivnog šestougaonog dnevnog boravka punog dnevne svjetlosti kuća ima veliku kuhinju i tri sobe.
Drvena kuća  Metso 130 redesign

Drvena kuća Metso 130 je idealno rješenje za skladan život u prirodno lijepom okruženju - usred šume, na planinskoj livadi ili uz jezero.
Bruto i neto površina zgrade
Na našem portalu Montažne i drvene kuće većina cijena u ponudi tvrtki izražena je po kvadratnom metru NETO stambene površine. Na tome inzistiramo jer se time dobiva realnija slika ukupne cijene gradnje. No ima izvođača koji svoju cijenu oglašavaju u omjeru BRUTO stambene površine. U čemu je razlika i kako se vrši pretvaranje jedne veličine u drugu potrudili su se jednostavnim riječima opisati na portalu DIZAJN ET CENTRA. 
Niskoenergetska montažna kuća  - model PROMO 83
Prostrana prizemnica je savršena za gradnju na širim terenima. Ono što čini ovu kuću posebno atraktivnom je šestougaoni svijetli dnevni boravak sa trijemom i jako zanimljiv izgled krova. Zavisno od želje kupca mogući su različiti pokrovni materijali (crijep, šindra). U odnosu na manje kuće u ponudi ima jednu sobu više i dodatni WC.
Drvena kuća model Sirius 70 redesign


Drvena kuća model Sirius 70 u ponudi HONKE svojim modernim dizajnom, veličinom i prostornim rasporedom pobudila je posebnu pozornost kupaca na području Hrvatske i Slovenije. Posebna zanimljivost je ta da ovaj model jednako dobro kotira na tržištu kao vikend kuća i obiteljski dom. Bo je to dovoljan razlog da joj posvetimo pažnju i na našem portalu.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
20