18 svibnja, 2022

Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

Vikend kolekcija drvenih kuća

Vikend kolekcija drvenih kuća koju smo pripremili za naše kupce rezultat je praćenja želja i očekivanja naših kupaca kroz protekli period. Kolekcija se sastoji od modela Honka drvenih kuća za koje nam dolazi najviše upita, ali su svojom originalnom arhitekturom sa saunama i debljinom zidova više namijenjene Skandinavskim temperaturama i načinu života, što naravno utječe na formiranje cijene objekata.

Slušali smo pažljivo vaše želje i dali smo si truda te prilagodili konstrukciju izabranih kuća potrebama i načinu na koji to vide naši domaći kupci. Prilagodili smo arhitekturu i debljine zidova našoj klimi i namjeni objekta, na svaku kuću gdje je to bilo moguće dodali smo galeriju ili manji dodatni prostor za spavanje. Prilagodili smo staklene stijene klasičnoj konstrukciji kuće, a da kuće pri tom nisu izgubile na svom šarmu.

Ono što smo dobili u konačnici su šarmantne Honka drvene kuće koje su svojom cijenom i namjenom prilagođenije očekivanjima i potrebama domaćih kupaca. Nadamo se da smo vam na ovaj način još više približili Honka kuće i dali vam dodatni prostor za planiranje.

Više o ponudi i cijenama iz vikend kolekcije drvenih kuća HONKA vidjeti OVDJE