VIJESTI

Tvrtka Montažne kuće DLB gradi novu proizvodnu halu

Varaždinska tvrtka Montažne kuće DLB d.o.o. bavi se projektiranjem, proizvodnjom i montažom niskoenergetskih montažnih objekata i jedna je od rijetkih koja gradi kuće iz temelja. Naime ova usluga nije u opisu poslova većine tvrtki koje se bave gradnjom montažnih kuća, što investitorima uvelike trasira ležerniji put do vlastite kuće.

Tvrtka Montažne kuće DLB gradi novu proizvodnu halu
Tvrtka je osnovana 2015. godine, uz trenutni godišnji proizvodni kapacitete 3000 do 4500 m2. Izgradnjom nove proizvodne hale ovaj će se kapacitet udvostručiti. 

Montažne kuće DLB u svojoj ponudi imaju dva osnovna sistema gradnje: STANDARD, po trenutnoj cijeni od 500 do 550 E/m2 i višu razinu gradnje, COMFORT, po cijeni od 620 do 680 E/2. Izrada temelja kreće se u rasponu od 80 do 120 E/m2 (podaci sa službene web stranice). 

Osim domaćeg tržišta tvrtka je veoma prisutna i na području zemalja Europske unije, što garantira puno povjerenje u kvalitetu posla i profesionalnost menadžmenta. Portal Montažne i drvene kuće sa zanimanjem prati daljnji poslovni razvoj ove tvrtke kako bi potencijalnim kupcima omogućili pravovremenu i kvalitetnu informaciju u rangu naše uređivačke politike. 

S obzirom da je riječ o novoj tvrtki u našem registru ponuđača montažnih kuća, prikaz cijele ponude prema našim usporednim tablicama još nije kompletiran. No radimo na tome i nadamo se već do kraja mjeseca ovaj posao privesti kraju.