VIJESTI

Talijansko-hrvatska tvrtka Domus Green među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi

Cijenjeni internetskih portal specijaliziran za područje arhitekture, umjetnosti i dizajna interijera Mondo Design talijansko-hrvatsku tvrku Domus Green uvrstio je među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi.

Talijansko-hrvatska  tvrtka Domus Green  među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi
Lijepa vijest dolazi nam iz Italije. Poznati internetskih portal specijaliziran za područje arhitekture, umjetnosti i dizajna interijera Mondo Design talijansko-hrvatsku tvrku Domus Green uvrstio je među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi. 
 
Ovo je svakako veliko priznanje za ovu malu tvrtku koja je našla svoje mjesto u respektabilnom društvu velikih brandova kao što su Rubner Haus koji je europski lider u proizvodnji montažnih kuća, sa godišnjim prihodom od 450 mil.eura, te drugim najvećim proizvođačem Wolf House. 

Domus Green svoje poslovanje na hrvatsko tržište montažnih kuća prenosi kroz poslovnu jedinicu Studio Domus - novoosnovane hrvatske tvrtke sa jedištem u Puli koju smo upravo ovih dana predstavili i na našem portalu

Portal Montažne i drvene kuće sa zanimanjem će pratiti poslovni razvoj i lokalnu tržišnu konkurentnost kako bismo potencijalnim investitorima s naših prostora približili sve relevantne postojeće programske, tehnološke, arhitektonske i građevinske kapacitete ove tvrtke.  

Ono što već sada sa velikom sigurnošću možemo reći da je logo firme Studio Domus garancija kvalitete s velikim pokrićem. 

Info blog sa okvirnom ponudom i cijenama za hrvatsko tržište možete pogledati u našem registru firmi.  Za više informacija upućujemo na službenu stranicu studio-domus.hr