Predstavljamo

Riko Hiše

Poduzeće Riko Hiše je za vrijeme svojeg djelovanja postalo tvorac mjerila za visoko kvalitetnu ekološku gradnju drvenih montažnih objekata te združuje odličnu poslovnu uspješnost s družbenom odgovornošću. 

Riko Hiše
+ 31 slika
Poduzeće Riko Hiše proizvodi i trži ekološke i niskoenergetske štedljive zgrade od drveta. Drvo je gradivo tipično za cijelu Sloveniju, a najizraženija ljubav prema drvetu je zasigurno u Ribničkom kraju, gdje nastaju drveni Riko objekti. 

Inovativna stambena rješenja koja gradimo u poduzeću Riko Hiše prefabricirana su u dvoranama u Ribnici po vlastitom patentu. Svaki Riko objekt planiramo zajedno s klijentom i brinemo se za cijeli put, od rođenja ideje do postavljanja objekta i uređenja fasade. Na tom putu surađujemo s cijenjenim arhitektima, uvijek poštivajući potrebe i životni stil kiljenta.Poduzeće Riko Hiše već od 1997. godine, kada je započelo s proizvodnjom masivnih drvenih elemenata za stranog partnera, nastavlja bogatu baštinu drvene gradnje. Kada je dvije godine kasnije preuzelo sistemski patent za proizvodnju masivnih drvenih kuća, počeo je perspektivni rast i nizanje uspjeha za uspjehom. 

Do danas je poduzeće Riko Hiše izraslo u međunarodno prepoznato i uspješno poduzeće koje kvalitetu drvenih Riko objekata dokazuje s mnogim domaćim i stranim certifikatima te s brojnim dizajnerskim i arhitekturnim priznanjima. 

Poduzeće Riko Hiše je za vrijeme svojeg djelovanja postalo tvorac mjerila za visoko kvalitetnu ekološku gradnju drvenih montažnih objekata te združuje odličnu poslovnu uspješnost s družbenom odgovornošću. 

Međunarodno prisutni 

Riko objekte možete naći po cijeloj Europi, od Velike Britanije do Rusije, ...Jer želimo u potpunosti ispuniti zahtjeve naših stranki, trudimo se razumjeti te se intenzivno posvetiti svakom okolišu u koji unosimo načela Riko gradnje. Otuda dolazi dobar ugled i uspješni projekti koje smo ostvarili u brojnim europskim državama. Razgranatu mrežu zastupnika i ovlaštenih partnera želimo još proširiti jer su Riko objekti svojom prilagodljivošću primjereni za najrazličitije okoliše, od hladnih sjevernih područja do blagog mediteranskog podneblja.O toj prilagodljivostisvjedoči i činjenica da su Riko stambene kuće, hoteli i restorani, poslovni, obrazovni i drugi javni objekti već našli svoja mjesta na najrazličitijim mjestima: usred toskanskih brežuljaka, uz jadransku obalu, naći ćete ih tik ispod polarnog kruga i usred skijališta u Dolomitima, kao i u alpskim seocetima i među vinogradima.

Riko drvena gradnja nudi odgovor i na najspecifičnije želje i zahtjeve, radilo se o javnom objektu što odašilje uglađenu poslovnu sliku, stambenoj kući u viktorijanskom stilu, hotelu u Alpama, izgledu »kamene« kraške kuće ili o minimalistički uređenom objektu modernih linija i oblika. Riko kuće mogu preuzeti svaki od nabrojanih izgleda, što je još jedan dokaz da su primjereno rješenje za bilo koji okoliš.Za svaki objekt u poduzeću Riko Hiše potražimo rješenje koje se skladno uklapa u karakteristike lokalne sredine. Pritom nam pomažu zastupnici i partneri koji odlično poznaju karakteristike regije u kojoj djeluju. 

Više o kućama Riko pogledajte na službenoj stranici firme www.riko-hise.si/hr/


Izvornik: Riko Hiše