Montažne kuće

Promo d.o.o. - novo priznaje kvalitete

Proizvođač montažnih kuća PROMO d.o.o. iz Donjeg Vakufa od 11. studenog 2013. godine nosilac je nove oznake za kvalitetu – CE. Potvrdu ovog priznanja imali su prilike dokazati i na posljednjem velikom projektu niskoenergetske montažne gradnje u Švedskoj, gdje je ova visokorenomirana bosanskohercegovačka tvrtka izgradila deset hotelskih apartmana.

Promo d.o.o. - novo priznaje kvalitete
+ 4 slika
PROMO d.o.o. Donji Vakuf ispunio je sve uvjete i stekao pravo na isticanje CE znaka na svojim proizvodima /montažni objekti/. Tako PROMO od 11.11.2013. godine na svoje proizvode /kuće za stanovanje i objekte drugih namjena/ stavlja naljepnicu CE sa svim potrebnim sadržajima u vezi ispunjavanja CE normi. 

Ovo je po svemu posebna faza dostizanja najvišeg nivoa kvalitativnog ustrojavanja u jednoj kompaniji. 

CE je skraćenica nastala od ''Conformité Européenne'' (engl. European Conformity) i upravo CE oznaka omogućuje slobodan protok robe na tržištu EU. 

Iz toga razloga CE oznaku zovu i ''putovnicom, kartom za Europsko tržište''. 

CE znak simbolizira da je proizvod planiran, projektiran, verificiran, validiran, proizveden i plasiran na tržište u skladu sa suštinskim zahtjevima evropskih direktiva u oblasti sigurnosti proizvoda. Također potvrđuje da proizvod ispunjava sve bitne zahtjeve u pogledu sigurnosti i zdravlja kao i u pogledu smjernica EU i harmoniziranih normi. Neki od tih zahtjeva, o kojima tvrtka vodi posebnu brigu, su zaštita sigurnosti i zdravlja ljudi i životinja, zaštita životne sredine itd. 

Hotelski apartmani u Švedskoj 

Potvrdu ovog priznanja Promo dokazuje i na posljednjem velikom projektu niskoenergetske montažne gradnje u Švedskoj.

Skandinavski funkcionalizam oslikan je i izgrađen u vidu deset hotelskih apartmana. Time je završena prva faza radova na ovom velikom projektu, a u nastavku projekta planirana je gradnja dodatnih 18 apartmana. Apartmani veličine 57 m² uređeni su po švedskim standardima i svojim gostima pružaju odlične uvjete za boravak. 

Opremljeni suvremenom instalacijskom opremom za izmjenu zraka i održavanja prozračnosti, Promovi niskoenergetski objekti sa rekuperacijskim ventilacijskim sistemom ne samo da štede energiju već stvaraju optimalne uvjete za život u svojim prozračnim prostorijama. 

Ovime se još jednom potvrđuje da kvaliteta proizvoda i usluga ostaje i dalje prepoznatljiva odlika ove visoko brendirane regionalne tvrtke, što je svakako zasluga vrhunskog stručnog tima kojeg predvode iskusni inženjeri, arhitekti i montažeri – odlučni da nastave vlastitu dugogodišnju tradiciju gradnje montažnih kuća i objekata široke namjene.