NOVOSTI

Novi poslovni subjekt na hrvatskom tržištu montažnih kuća

Bjelovarska firma Tree d.o.o. naša je nova članica u registru ponuđača montažnih kuća na tržištu Hrvatske. U ovome članku predstavljamo njihovu ponudu.

Novi poslovni subjekt na hrvatskom tržištu montažnih kuća
U suradnji sa tvrtkom Bor Promet iz Ivanjice, koja ima gotovo trideset godina tradicije u proizvodnji montažnih kuća, te ima višegodišnje prisustvo i velik broj izgrađenih objekata na prostoru Europske Unije, u ponudi imamo širok asortiman montažnih objekata. 
 
Uz velik broj tipskih objekata postoji mogućnost izgradnje objekata sukladno vašim zahtjevima i potrebama. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje zajedničko planiranje prostora, izradu projektne dokumentacije, izgradnju temelja i montažnog objekta do kompletnog unutrašnjeg uređenja objekata.  

Unatoč podatku da je moguća personalizacija svakog pojedinog objekta predlažemo da provjerite standardiziran tehnički opis, te istražite prednosti u gradnji mobilnih objekata u odnosu na klasičnu gradnju. (tree.hr)

A ovom prilikom, u ime redakcije portala Montažne i drvene kuće, tvrtki Tree.d.o.o. izražavamo dobrodošlicu na naš sajt i želimo puno uspjeha u budućem poslovanju.

Više informacija o ponudi cijenama pogledajte OVDJE