Studio DOMUS

Niskoenergetska prizemnica, 84 m2 u ponudi tvrtke Studio DOMUS

Boje kuće su zadržane u toplim, prirodnim tonovima zemlje – smeđoj, drvenoj, bež i sivoj. Zanimljivo rješenje je terasa ne na stražnjoj strani kuće, već u njezinom prednjem dijelu, tik uz ulaz u kuću – zahvaljujući tome prostor verande uvećao je prostor terase. Ovo rješenje znači da u dnevnom boravku imamo ostakljenih površina, što dodatno optički uvećava ovaj dio kuće. Ova verzija će također bolje funkcionirati na parcelama sa ulazom s juga. Zgrada ima tri sobe, dnevni boravak, kupatilo, kuhinju i kotlovnicu.

Niskoenergetska prizemnica, 84 m2 u ponudi tvrtke Studio DOMUS

PRIZEMLJE 84,10 m2 

1 predsoblje 3,05 
2 hodnik 9,10 
3 soba 10,80 
4 soba 11,05 
5 soba 12,00 
6 kupaonica 4,65 
7 kotlovnica 3,45 
8 kuhinja 9,90 
9 dnevni boravak sa blagovaonicom 20,10 

Ukupno: 84,10



Više informacija o ovoj kući možete pogledati OVDJE