Tehnologije gradnje

Montažne kuće od SIP panela

Gradnja montažnih kuća tehnologijom strukturno izolacionih panela (SIP) predstavlja novost na našim prostorima, mada je u zemljama zapadne Europe, Kanade i SAD-a veoma popularna godinama. Za portal Montažne i drvene kuće istražujemo dokle se došlo u ponudi na tržištu regije. Prvu riječ dajemo kompaniji SIP TECHNOLOGY iz Nove Pazove, osnovane od strane KGF MANAGMENT iz Velike Britanije, sa ciljem plasiranja ove vrste tehnologije u Srbiji.

Montažne kuće od SIP panela
TEHNOLOGIJA STRUKTURNO IZOLACIONIH PANELASIP panel je unapredjena vrsta gotovih gradjevinskih panela za montaznu gradnju sa ugradjenom izolacijom koja nudi sve prednosti multifunkcionalnosti i jednostavnog koristenja uz pouzdanost i sigurnost gradnje. Sastoje se od izolacionog materijala u sendvicu izmedju dve snazne obloge, i u gradnji se medjusobno povezuju drvenim gredama. 

Strukturno izolacioni paneli su osmisljeni u SAD 30ih godina 20 veka, a znacajno unapredjeni i uspesno prakticno primenjeni u prvoj deceniji novog milenijuma u ekstremnim klimatskim i raznovrsnim geografskim uslovima najpre na zahtevnom kanadskom trzistu, a zatim i sirom sveta. Iz nase moderne fabrike sa masinama poslednje tehnologije donosimo vam proizvod koji garantuje brojne prednosti.Gradnja sa SIP je izuzetno laka i brza.

Više o samoj temi vidjeti OVDJE