Promotivni članak

Montažne kuće DOMPROJEKT

MontažnekućeNiskoenergetske montažne kuće se izvode u sistemima Standard, Euro, EuroMAX i Mega.Montažne kuće i vikend kuće se izvode u sistemu Economic.Polumontažne ciglene kuće se izvode u sistemu Hajdarovac.Za navedene sisteme nudimo izvedbu u nivou visoki roh-bau i ključ u ruke.

Montažne kuće DOMPROJEKT
Proizvodni program tvrtke Domprojekt d.o.o. obuhvaća gradnju sljedećih tipova građevina i sistema gradnje: 
1.- niskoenergetske montažne kuće: sistem gradnje Standard, Euro, EuroMAX i Mega 
2.- montažne kuće i vikend kuće: sistem gradnje Economic 
3.-polumontažne građevine od ciglenih blokova: sistem gradnje Hajdarovac 

Montažne kuće u osnovi zidova imaju nosivu drvenu konstrukciju s ispunom od mineralne vune s parnom branom, obostrano zatvorenu s pločastim oblogama, preko kojih se s vanjske strane izvodi toplinska fasada, a s unutarnje strane se postavlja još jedna pločasta obloga u svrhu bolje zvučne izolacije. Širina drvene konstrukcije, mineralne vune i vrsta pločaste obloge ovise o sistemu gradnje. Više toplinske izolacije – osigurava veću energetsku učinkovitost, te manji koeficijent prolaska topline. 

Polumontažne kuće od ciglenih blokova se izvode od opekarskih blokova d=25 cm, koji se s unutarnje strane žbukaju gipsanom žbukom, a s vanjske strane se izvodi toplinska fasada od stiropora, građevinskog ljepila i silikatne žbuke. Ukoliko investitor želi ciglenu kuću izvoditi kao niskoenergetsku, onda vanjski zid treba dodatno toplinski izolirati, a debljina izolacije ovisi o zoni u kojoj se gradi građevina. 

Sistem gradnje i nivo izvedbe odabire investitor. Možete se odlučiti za nivo izvedbe visoki roh-bau kod kojeg je kuća izvana kompletno gotova, a unutra u fazi završnih obrtničkih radova ili za nivo izvedbe ključ u ruke iznad temelja ili s uključenim temeljima tj. izvođenje svih radova do vašeg useljenja.

Više informacija na www.domrpojekt.hr