Drvene kuće

Majstori HONKE - posao za pet!

Prije nekoliko godina javnost je imala prilike upoznati raskošni rezidencijalni posjed bivšeg predsjednika Ukrajine Viktora Janukovića na kojemu je živio posljednje četiri godine svojeg predsjedničkog mandata. Prije njegova izbora bio je ovo javni park u kojemu su stoljećima uživali građani Ukrajine i mnogobrojni turisti. Ali dolaskom na vlast Viktora Janukovića mijenjaju se vlasnički odnosi i cijela katastarka čestica veličine jednog Monaka postaje privatna rezidencijalna četvrt, u koju novi vlasnik ulaže desetke milijuna dolara državnog novca.

Majstori HONKE - posao za pet!
+ 4 slika
Ali mi naravno nismo ovdje radi politike. Ono što je nama zanimljivo je prekrasna drvena zgrada koja mami uzdahe posjetitelja. Za razliku od prosječnog turiste koji na prvu postavlja pitanje koliko ovo košta, nas je zanimalo tko je ovo gradio? 

Već na prvi pogled bili smo sigurni: HONKA! 

I ne treba čuditi. Kad je čovjek riješio u svoj vlastiti san uložiti toliko tuđeg novca, bilo bi sasvim neodgovorno dati povjerenje nekoj drugorazrednoj firmi, već onome tko zna i može takve snove pretvoriti u stvarnost. A kad je posao uspješno priveden kraju onda je i red da se majstorima dobro i plati. 

Svi kažu da je u tom pogledu Viktor bio poprilično galantan. Ali mora se priznati da su dečki zaslužili. ----------------------------------------------------------- 
Predstavništvo HONKE za Hrvatsku: 
Primat RD d.o.o. 
Adresa:Zastavnice 11/1, 
10251 Zagreb Hrvatski Leskovac, 
Hrvatska 
Radno vrijeme Pon-Pet 7:30 – 15:30 
Tel: +385 1 6593 444 
Fax: +385 1 6593 490 
Email: primat.loghome@honka.com 

Više o gradnji drvenih kuća HONKA na stranici honka.com/hr/hr