Predstavljamo

Krešoval

Tvrtka Krešoval d.o.o. se bavi uvozom, distribucijom i montažom drvenih kuća s područja Sibira. U zaista nepreglednim prostranstvima sjeverne Rusije prostire se jedna od najvećih površinom šuma kvalitetnog drveta - Sibirskog bora i Sibirskog Ariša. Zbog velikih razlika u temperaturama zimi i ljeti taj se je bor prilagodio i raste i zaslužan je za 25 % cjelokupnog kisika naše planete.

Krešoval
+ 2 slika
Tvrtka Krešoval d.o.o. se bavi uvozom, distribucijom i montažom drvenih kuća s područja Sibira. U zaista nepreglednim prostranstvima sjeverne Rusije prostire se jedna od najvećih površinom šuma kvalitetnog drveta - Sibirskog bora i Sibirskog Ariša. Zbog velikih razlika u temperaturama zimi i ljeti taj se je bor prilagodio i raste i zaslužan je za 25 % cjelokupnog kisika naše planete. 

U Rusiji je unazad 15-tak godina uvedena obvezna mjera kontrolirane sječe drveta a ujedno i veliki plan pošumljavanja tako da nema straha od istrebljenja tog zaista kvalitetnog drveta.Naime kao što je napomenuto zbog velikih temp. razlika to drvo je raslo jako sporo u odnosu na drva iz drugih regija ( npr. bor iz naših područja ima šire godove i mekši je ) tako da je zbog sporog rasta stvorilo izrazito jaku strukturu i čvrstoću drveta što mu daje zaista vodeću ocjenu u izradi drvenih kuća tog tipa. 

Ako se vratimo stotinjak godina unazad , naši djedovi i praoci su životni vijek provodili upravo u drvenim kućama , koje su odisale mirisom borova ili drugih vrsta drveta , i živjeli su kvalitetno i zdravo , možemo reći disali su punim plućima. želja nam je običnom čovjeku koji je opterećen svakodnevnim stresovima i beskrajnim obvezama približiti taj dio prirode kroz modele Drvenih kuća kako smo ga mi zamislili , putem vikend odmora ili svakodnevnog boravka odnosno života u njima. 

 Postoje različiti modeli i tipovi kuća, ako u ponuđenom ne nađete što bi Vas, poštovane kupce, zadovoljilo spremni smo na Vaš zahtjev po Vašim zadanim idejama rješiti i ponuditi verziju kuće koja bi zadovoljila Vaše kriterije.Na narednim stranicama biti će opisani više slikom nego riječju, tipovi, montaže, presjeci trupaca, razne mogućnosti izvedbe kuća od promjera debljine drveta od 18 cm do 28 cm. 

Za naša područja se preporuča 20 cm., što i nije malo, a kao izolator se odlično pokazala upravo ta dimenzija drveta jer imamo povratne informacije iz dalekog Izraela i sunčane Španjolske a isto tako i s sjevera Njemačke i Škotske.Priuštite si ugođaj življenja i odmora u drvenim kućama Tajga. 

Više o ponudi i uslugama drvenih kuća Krešoval pogledajte OVDJE