Drvene kuće

Honkamajat - jesenska akcija

Honkamajat oglašava akcijsku ponudu finskih drvenih kuća za tržište država regije. Honkamajat Finland Ltd međunarodna je tvrtka koja preko 50 godina proizvodi i prodaje drvene kuće visoke kvalitete.

Honkamajat - jesenska akcija
Sjedište i proizvodni pogoni tvrtke nalaze se u gradu Oulu na sjeveru Finske, odakle obrađeni drvni materijal putuje na svoje odredište bilo gdje u svijetu. Više od 95% proizvedene robe izvozi se u preko 30 zemalja svijeta. Jake strane ove tvrtke su kvaliteta proizvoda, brza isporuka i fleksibilnost kod proizvodnje. Njeni kupci imaju mogućnost sami dizajnirati vlastitu kuću, a Honkamajat će takvu kuću proizvesti.

Proizvodnja i montaža


Montaža objekta po nacrtima je dosta jednostavna, pogotovo sa detaljnim uputama, koje su sastavni dio svake pošiljke, ali mi uvijek preporučamo profesionalne montažere.

Temelj za uspješnu gradnju su originalni crteži, koje šalje Honkamajat gdje se precizno određuje položaj trupaca na betonskom temelju.Izgled zidova je temeljen u konkretnim planovima za svaki zid posebno, u predstojećim fazama gradnje, koja se određuje od strane Honkamajat. Na taj način garantiramo ljepotu i funkcionalnost objekata.Pažljiva montaža u skladu s nacrtima je osnova za kvalitetnu konstrukciju krova i ostalih elemenata koji osiguravaju stabilnost i opterećenje (podnošenje) kapaciteta elemenata krova.Odmah nakon montaže preporučujemo da se vanjska površina tretira sa zaštitom od vanjskog utjecaja, ali to ne smije usporavati sušenje trupaca.Dobro oblikovana, kvalitetno montirana i postavljena kuća će biti veselje generacijama koje dolaze.Honkamajat ima novu proizvodnu liniju koja omogućava rad na različitim vrstama spojeva.

Zidovi se više ne moraju spajati pod pravim kutom, mogu biti koso povezani.Linija također omogućava izradu modernih pravokutnih bridova i užljebljenih zglobova, koje kući daju jedinstvan izgled.Površina može ostati u svojoj prirodnoj boji, koja se dobro uklapa sa okolišem. Kako bi sačuvali prirodnu boju potrebno je osigurati prikladnu bezbojnu zaštitu za drvo. Također objekti mogu biti u boji po vašoj želji.

Kvaliteta

Za dobru kvalitetu proizvoda potrebna je pažnja i kod slaganja kuće te zaštita od vremenskih uvjeta za materijal koji je otkriven i čeka na red za slaganje.Honkamajat kontinuirano razvija svoja strukturna rješenja, koja kombinira tradicionalnu gradnju i najnoviju tehnologiju.Tiivishiri struktura (čiji dizajn je zaštićen) se pokazao kao najčvršći drveni zid na tržištu, po ispitivanjima koje je proveo VTT Tehnički istraživački centar Finske.

Zidovi su konstrukcijski robusni i imaju dobru čvrstoću. Zahvaljujući tome, zid podnosi opterećenja i potrese.Ono što bitno utječe na čvrstoću je brtvljenje između trupaca, kao i u kutovima i prazninama. Čvrstoća ima presudan utjecaj na potrošnju energije.

Dostava

Honkamajat drvene kuće se dostavljaju prema željama kupaca, u rasponu od drvenog okvira do kompletnog seta drvenih dijelova.Prozori, vrata i stepenice su dobivene od kvalitetnog i mnogostranog raspone proizvoda naših partnera.Transport je bitan dio naše dostave. Mi želimo da konstrukcijski elementi stignu na vrijeme neoštećeni i čisti.Ako se građa mora na neko vrijeme čuvati nesložena, onda se mora osigurati dobra ventilacija i zaštita kako bi se sačuvala kvaliteta.

Više o jesenskoj akcijskoj ponudi pogledajte na portalu službenog zastupnika Honkamajat za zemlje regije, tvrtke G-dizajn www.poloni-dizajn.hr