Investicijski projekti

HONKA - pouzdan partner za velike poslovne investicije

Odaberite globalnog partnera za vaš projekt!Uspješan završetak građevinskog projekta zahtjeva puno znanja i iskustva. Zato je veoma važno odabrati pravog partnera za podršku u upravljanju projektom od rane faze planiranja pa do samog završetka projekta – partnera koji može ponuditi razumnu cijenu i kvalitetan odnos.

HONKA - pouzdan partner za velike poslovne  investicije
+ 13 slika
Regionalni investicijski projekt treba biti osnovan na čvrstim temeljima. To znači da trebaju biti ispunjene potrebe svih interesnih skupina: vlasnici i investitori, kao i budući korisnici objekta. Često postoje i treće strane poput komunalnih predstavnika i drugih utjecajnih interesnih skupina koje također treba uzeti u obzir. 

Vaš projekt može biti kvalitetno turističko odmaralište, inovativna javna zgrada ili moderni stambeni kompleksi. Honka posjeduje veliko iskustvo s takvim projektima te je uključena u njima od 1958. godine, stoga ste došli na pravo mjesto. 

Atraktivni projekti prodaju sami sebe 

Dobivanje odobrenja za investicijski plan i postizanja očekivanog povrata na investiciju zahtjeva pouzadne partnere u svim fazama planiranja i gradnje. Osim očekivane kvalitete, pouzdanosti, iskustva, stručnosti, sposobnosti i upravljanja projektima, vještine odabranih projektanata i dobavljača će biti ključni za uspjeh. 


Više o investicijskim planovima uz podršku HONKE vidjeti OVDJE