18 svibnja, 2022

Montažne i drvene kuće

Internetski vodič za investitore i kupce montažnih i drvenih kuća

HONKA – F1

U posljednje vrijeme na adresu redakcije portala Montažne i drvene kuće zaprimamo sve veći broj upita građana koji od nas traže savjet ili preporuku prilikom izbora ponuđača drvenih kuća. Obzirom da gradnja drvene kuće predstavlja investicijski poduhvat koji zahtjeva ozbiljnost svih aktera u projektu sasvim je razumljivo da investitori traže pouzdane i provjerene ponuđače.

Kako već dugo vremena stanje u ovoj gospodarskoj grani pratimo upravo sa stanovišta onih pitanja koje sebi postavlja svaki prosječni građanin kada počinje razmišljati o gradnji kuće, stekli smo poprilično iskustvo u savjetodavnoj komunikaciji sa publikom. Pri čemu je povratna informacija najbolji pokazatelj da je smjer naše uređivačke politike ispravan.

A jedan od smjerova je taj da uvijek dajemo priliku svim ponuđačima da oni sami najprije predstave sebe, što je najbolji način da cijelu priču uspješno i sigurno dovedemo do kraja na zadovoljstvo svih.

No već na ovom prvom koraku započinju i naše male novinarske muke. Jer slika o sebi kakvu šaljemo sami često je ljepša nego u stvarnost što nas uvijek čini opreznim i tjera na drugi korak – praćenje i provjeravanje. Zato u našim preporukama nikada ne idemo dalje dok nismo posve sigurni u ono što nam se nudi.

Ponekada je, međutim, ovaj posao izuzetno lagan jer postoje firme kojima je pouzdanost i kvaliteta zapisana u samom imenu. Jedna od njih je svakako HONKA.

U našoj slikovitoj usporedbi često znamo reći da su tzv. „finske drvene kuće“ u branši drvene gradnje klasa ferari. A HONKA je Formula jedan.

No tu još uvijek nije kraj. Za svaku uspješnu trku potreban je dobar tim mehaničara koji će od niza dijelova sastaviti cjelinu. Ovaj zadatak na domaćem trkalištu i onima u području regije obavlja firma PRIMAT LOG HOME. Stoga i ovom prilikom uvodnu riječ o ponudi drvenih kuća HONKA dajemo upravo njima te Vas preusmjeravamo na njihovu internetsku stranicu gdje nalazimo puno zanimljivih novosti u ponudi. A do tamo nas dijeli sam jedan KLIK.