HONKA

Funkcionalna i bezvremenska arhitektura i dizajn

Naš cilj je stvoriti lijepe i funkcionalne kuće sa bezvremenskim skandinavskim dizajnom. Lako ćete se zaljubiti u kuće koje ćete pronaći. Odaberite tradicionalan ili suvremeni stil i prilagodite ga detaljima po vašem izboru. Honka montažna kuća uvijek je napravljena tako da odgovara vašim potrebama i životnom stilu.

Funkcionalna i bezvremenska arhitektura i dizajn
Izgradnja kuće od trupaca je tradicionalna metoda gradnje koja se koristi u nordijskim zemljama već stoljećima. Sada je moguće kombinirati ove zdrave i ekološke metode gradnje sa inspirirajućom arhitekturom i najnovijom tehnologijom za stvaranje nezaboravnog iskustva življenja. 

TRADICIONALAN I SUVREMENI DIZAJN – U POTPUNOSTI PRIRODAN 

Koja je vaša idealna životna okolina? Je li to mirnoća na moru, selo ili energičnost i žurba u gradu? Bilo da je vaš san izgradnja obiteljske kuće u gradu, vikendice u šumi ili klasične kuće za odmor, Honka ima savršeno rješenje za vas.Mnogi ljudi pronađu svoj dom iz snova u našoj kolekciji modela kuća. Sve kuće i vikendice u našoj kolekciji mogu se prilagođavati vašim potrebama ili možemo napraviti prilagođenu kuću od temelja, kako bi odgovarala svim vašim potrebama. 

Pogledajte više na PINTERESTU 

 Izvornik: honka.com.hr