Predstavljamo

Finske drvene kuće Rovaniemi

Tijekom mnogo godina od kako je prisutna na tržištu finska tvrtka Rovaniemi stekla je mnoga priznanja u području individualne stambene gradnje te je zaradila status jednog od lidera i gradnji stambenih drvenih kuća. 

Finske drvene kuće Rovaniemi
+ 12 slika
Već dugo vremena finska drvena kuća smatra se simbolom kvalitete koja utjelovljuje dugogodišnju tradiciju gradnje. Finske drvene kuće su lijepog dizajna, ugodne i promišljene do najmanjeg detalja.

Rovaniemi drvena kuća proizvod je jednog od vodećih finskih proizvođača. Rovaniemi je dobavljač autentičnih drvenih kuća iz Laponije. Neke od mnogih prednosti su korištenje jedinstvenog tehnološkog materijala, profesionalnost stručnjaka i individualni pristup svakom klijentu..U izgradnji svojih kuća Rovaniemi koristi tradicionalne materijale punog trupca kvadratnih i okruglih oblika i laminirane grede, proizvedene od Zlatnog bora. 

Rovaniemi posjeduje veliku zbirku lijepih funkcionalnih kuća koje svojim dizajnom i vrhunskom kvalitetom odgovaraju svim željama i zahtjevima kupaca. Uz standardne modele tvrtka nastoji zadovoljiti i najistančanije ukuse pomažući klijentima realizirati vlastite ideje i sve projekte prilagoditi željama klijenata. 

Tijekom mnogo godina od kako je prisutna na tržištu tvrtka je stekla mnoga priznanja u području individualne stambene gradnje te je zaradila status jednog od lidera i gradnji stambenih drvenih kuća. 

Puno Rovanieminih projekata dobilo je prestižne nagrade, no najvažnija nagrada za samu tvrtku je niz zadovoljnih klijenata, vlasnika drvenih kuća Rovaniemi.Ovome doprinosi izvrstan tim stručnjaka čije iskustvo jamči uspješan i učinkoviti rad u svim fazama gradnje. Prednosti tvrtke Rovaniemi su bogato stručno iskustvo, veliki raspon ponude i kratki proizvodni rokovi.

Više informacija na www.rovaniemi-loghouse.com