HONKA

Ekskluzivni turistički kompleks sa potpisom HONKE

Najočekivaniji hotel u 2016. godini, Avalon Resort & SPA nudi 33 potpuno opremljene sobe, 2 luksuzna apartmana i 15 ekskluzivnih kućica od HONKA-brvnara za goste koji traže boravak u neposrednoj blizini prirode.

Ekskluzivni turistički kompleks sa potpisom  HONKE
+ 10 slika
Moderni i jedinstveni namještaj i oprema stvaraju potpuno skladan unutarnji prostor u kojem osjećaj kohezije pruža drvo, najstariji građevinski materijal.

Svaki trenutak proveden u Resortu pravo je iskustvo. Osim aktivnih mogućnosti rekreacije Avalon parka, usluge unutarnjeg i vanjskog wellnessa doprinose savršenom odmoru, omogućujući gostima da se vrate kući osjećajući se fizički i psihički napunjeni. 

Ekskluzivna kuća od brvna: 

Nezaboravan odmor u ekskluzivnom okruženju15 ekskluzivnih kućica od brvna HONKA, napravljeno je posebnom finskom tehnologijom, smjestilo se 100-150 metara od glavne zgrade hotela. 

Prizemnim i gornjim nivoima može pristupiti i koristiti pojedinačno ili se po potrebi mogu povezati. Biološki učinak zgrada napravljenih od drva koji diše može se osjetiti pri ulasku, a zahvaljujući mikroćelijama greda, ugodna klima se prirodno uspostavlja unutar životnog prostora.

Površina prizemlja i gornjih razina kuće od brvnara je 40 četvornih metara, a mogu ih koristiti 1-4 osobe. Kompletan stan pruža ekskluzivni osjećaj intimnosti, dok je njegov ukupni boravišni prostor od 80 kvadrata pogodan za smještaj 8 osoba. Za intimna iskustva i trenutke, prizemlje i gornji katovi kuća od brvna opremljeni su bračnim krevetima, dok sam dnevni boravak čini ove  kuće savršenim izborom za obitelji i grupe prijatelja.Prizemlje i gornji kat imaju zasebne kupaonice, a svi objekti opremljeni su najnovijim i najekskluzivnijim namještajem i priborom. 

Više na stranici Avalon Resort&SPA


----------------------------------------------------------- 

Predstavništvo HONKE za Hrvatsku: 

Primat RD d.o.o. 
Adresa:Zastavnice 11/1, 
10251 Zagreb Hrvatski Leskovac, 
Hrvatska 
Radno vrijeme Pon-Pet 7:30 – 15:30 
Tel: +385 1 6593 444 
Fax: +385 1 6593 490 
Email: primat.loghome@honka.com 

Više o gradnji drvenih kuća HONKA na stranici honka.com/hr/hr