PREDSTAVLJAMO

Drvene kuće Driada

Driada je prisutna na hrvatskom tržištu u objektnim poslovima kao jedna od vodećih subjekata koji se bavi gotovim rješenjima za uređenje interijera i eksterijera.

Drvene kuće Driada
+ 6 slika
Osnovne djelatnosti su zastupstvo i prodaja širokog asortimana parketa i laminata, dekinga, dekorativnog kamena te rustikalnog namještaja.

Drvene kuće

U našoj ponudi imamo široku paletu drvenih kuća; montažne kuće, mobilne kuće, te drvene kuće izrađene od stoljetne hrastovine koje također mogu po vašoj želji biti mobilnog karaktera. 

S ponosom nudimo drvene kuće imajući na umu da su rađene od prirodnih materijala te da se za njihovu proizvodnju koristi manje energije nego za neke druge kuće. Montažne kuće izrađene su sukladno najmodernijim trendovima. Kada govorimo o hrastovim kućama napominjemo da su rađene od građe dobivene rušenjem starih sjenica te premazivanjem drva uljem ili sredstvima na vodenoj bazi. Na taj način čuvamo okoliš u najvećoj mogućoj mjeri pa u oba slučaja govorimo o ekološki održivim i niskoenergetskim kućama. 

Sukladno tome drvene kuće predstavljaju idealan izbor za sve one koji žele spojiti suvremenu kvalitetu življenja s toplinom doma ne zaboravljajući pritom na sklad s prirodom i estetiku. 

Hrastove drvene kuće 

U ponudi imamo i drvene kuće, sjenice te mobilne kućice rađene od stoljetne hrastovine. Kuće se izrađuje po mjeri odnosno vašim zahtjevima od stare hrastove građe rušenjem starih sjenica i kuća te naknadnim pljeskarenjem. Zaštićene su uljima ili sredstvima na vodenoj bazi te stoga predstavljaju ekološki održiv proizvod. 

Također izrađujemo i drvene kućice demontažnog karaktera odnosno mobilne drvene kuće koje se mogu vrlo jednostavno rastaviti i preseliti na drugu lokaciju u samo nekoliko dana. Tako vaša mobilna kuća može predstavljati bungalov uz more ljeti i drvenu vikendicu u planinama zimi. I možda najbitnije, za ovakvu drvenu mobilnu kuću ne trebate dozvolu za građenje! 

Mobilne kuće 

U paleti nudimo novu generaciju mobilnih kuća koje se odlikuju izvrsnim dizajnom, prirodnim izgledom, prostranošću i što je najbitnije odličnom cijenom. 

Izrađene od prirodnih materijala te zbog visokih izolacijskih svojstava ove mobilne kuće spadaju u kategoriju niskoenergetskih kuća. Stoga su ugodne je za boravak tijekom ljetnih mjeseci, a u isto vrijeme vrlo jednostavne za grijanje tijekom zime uz maksimalnu uštedu energije. 

Nudimo prostorna rješenja za sve Vaše želje jer smatramo da svatko zaslužuje svoj komadić raja. Pogotovo sada, kada vlada globalna ekonomska kriza, nudimo uživanje u mobilnoj kućici koja je prostrana, udobna te iznad svega cjenovno prihvatljiva.Nudimo dakle mobilne kućice prestižnog izgleda i zapanjujuće cijene! 

Sve dodatne informacije rado ćemo Vam dati u prodajnom salonu, Osječka 39, Rijeka