Predstavljamo

Drvene kuće "Bašići"

Tvrtka BAŠIĆI d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Koprivnici, Štaglinec 66A. Osnovana je 1997. Godine i od svoga osnutka bavi se proizvodnjom vrtnih kućica za alat, sjenica i manjih vikend objekata od poluoblice.

Drvene kuće "Bašići"
+ 16 slika
2005. Godine montiramo pilanu većeg kapaciteta i započinjemo s proizvodnjom drvene građe za izradu krovišta. 
Krajem 2008. Godine instaliramo liniju strojeva za proizvodnju drvenih kuća od trupaca i to tokaricu za tokarenje drvenih greda kao i obradni centar za kutni spoj. 

Ovi strojevi uz naš stručni tim od četrnaest djelatnika mogu ispuniti sve Vaše zahtjeve.Predstavljamo Vam novi način proizvodnje drvenih kućaZa izradu drvenih kuća se koriste trupci velikih promjera koji se raspiljuju na četiri grede tako da se raspili srce trupca i izbjegne veliko naprezanje i pucanje trupaca prilikom sušenja. 

Nakon piljenja grede idu na tokarenje i izradu uzdužnih spojeva, a zatim na obradni centar koji izrađuje kružni spoj i sve potrebne utore kod otvora za prozore i vrata, kao i bušenje rupa za električnu instalaciju prema nacrtu kupca. Impregnacija i bojenje Impregnaciju i bojenje trupaca vršimo uranjanjem (potapanjem) trupaca u korito sa impregnacijom – bojom tako da trupac upije puno više boje nego kod ručnog bojenja što dovodi do puno bolje zaštite drveta. 

Kod ovakvog načina bojanja i svi spojevi su tretirani impregnacijom i bojom što kod bojanja nakon montaže objekta nije moguće kvalitetno obojati niti impregniratiIzvornik: 

www.basici.hr