Drvene kuće

Drvene kuće Alp-les

Izrada drvenih kuća po mjeri ispunit će sve vaše želje i ideje koje će pozorno saslušati stručnjaci Alp-les. Za svaku se kuću posebno izrađuje nacrt i svaka ima svoj oblik i značaj, te je unikatna. Drvene kuće su od početka do kraja projektiranja samo za želje i potrebe kupca. 

Drvene kuće Alp-les
+ 12 slika
Svi drveni objekti koji se nalaze na web stranici Alp-les (stambeni objekti, vikendice, bungalovi, paviljoni…) izrađeni su za poznatog kupca i uz prethodnu najavu moguće ih je vidjeti na lokacijama gdje su montirani. Izrada po narudžbi daje svakom objektu poseban značaj i unikatni dizajn. U izradi objekta upotrebljava se kvalitetna slovenska smreka, što je moguće vidjeti na montiranim objektima. 

Za okvirnu ponudu trebali bi imati idejni nacrt (ako nemate gotov nacrt – stručnjaci tvrtke Alp-les izradit će za Vas) kako bi bili u mogućnosti razgovarati konkretno o cijeni s obzirom da se svaka ponuda izrađuje posebno za svaki objekt. Cijene po četvornom metru su u rasponu od 250 – 650 €, a ovise najviše o debljini materijala koji se koristi kod izrade samog objekta, veličini samog objekta, kvaliteti stolarije, ulaznih i unutarnjih vrata, stepenicama, elektro instalacija i samom načinu gradnje. Svi ugrađeni materijali su prvoklasni i za njih dajemo garanciju. 

Za sve ostale informacije molimo slobodno nas kontaktirajte na telefone ili dođite osobno k nama.Objekti po narudžbi:Za svaki objekt potrebno je prethodno izraditi idejni nacrt kako bi se udovoljilo propisima i izradila ponuda.Idejni nacrt se izrađuje u 7 dana, objekt (ovisno o terminu) za 60-90 dana, a montaža traje do 14 dana. 

Zašto je drvena kuća vaš pravi izbor?

Izrada po mjeri ispunit će sve vaše želje i ideje koje će pozorno saslušati stručnjaci Alp-les. Za svaku se kuću posebno izrađuje nacrt i svaka ima svoj oblik i značaj, te je unikatna. Drvene kuće su od početka do kraja projektiranja samo za vas, za vaše želje i potrebe.Ekološka, zdrava kuća, jer je izrađena isključivo iz prirodnih materijala. Kada se uzme u obzir da prosječan čovjek 90% svog života provede u zatvorenom prostoru, zašto to ne bi bila ugodna, topla Drvena kuća, neškodljiva vašem zdravlju.Niskoenergetska kuća zato što ćete primjenom običnog, klasičnog grijanja uštjedjeti do 30% energije. 

Manjim utroškom energije, manje i zagađujete okoliš!Potresno otporna kuća koja će izdržati i potres jači od 11 stupnja po Mercallijevoj ljestvici! Brza izvedba i useljenje koje je moguće već za mjesec do dva od izrade nacrta, koliko traje samo faza sušenja zidane kuće.Čista gradnja zato što se kompletna gradnja odvija u proizvodnim halama za gotove elemente, koji se po završetku izrade montiraju na vašem zemljištu uz minimalnu buku i prašinu. Zbog manje ukupne težine takva je gradnja moguća i na mekšem terenu kao što su područja u okolini vode ili planinski predjeli.Trajnost drvenih kuća nije nimalo upitna s obzirom da već svi znamo kako ima drvenih kuća koje su stare i nekoliko stotina godina i još uvijek stoje na svom mjestu! 

 Izvornik: http://www.alp-les.com