Finske drvene kuće Finnbar

Drvena kuća Villa Major - 65 m2

Finska drvena kuća Villa Major, veličine 65 m2, u ponudi tvrtke Finnbar, predstavljena je u četiri tlocrtne varijante. Građena je od polarnog bora, koji radi svojih iznimnih prirodnih osobina predstavlja visoko cijenjeni građevinski i ekološki materijal. Lokalni predstavnik tvrtke Finnbar za područje zemalja bivše Jugoslavije nalazi se u Sloveniji. Detaljnije informacije o ponudi i cijeni drvenih kuća Finnbar potražite u našem adresaru.

Drvena kuća Villa Major - 65 m2
VILL MAJOR 65 m2.
 
Iz tvrtke Finnbar poručuju svojim kupcima:

"Svaka kuća je izrađena u skladu s vašim željama ... Ako ne možete pronaći odgovarajuću raspodjelu prostora u našem izboru modela, možemo dizajnirati kuću prema vašim osobnim potrebama. Mi vam nudimo usluge koje ne želite propustiti ... 3-dimenzionalno računalo vizualizacija omogućuje vam da vidite svoj dom iznutra i izvana prije nego što se odlučite na kupnju. Možete čak i odabrati paletu boja. 

Glede montaže,  možemo samo dostaviti potrebne materijale za kuću ili obaviti cijeli montažu. Za samograditelje nudimo mogućnost pomoći naših stručnjaka koji će sa vašim timom obaviti cijelu montažu. Garantiramo najbolje majstore“

Za uvećani prikaz kliknite na sliku u galeriji