Reference

Domprojekt - visokogradnja

Poznata tvrtka Domprojekt d.o.o. iz Zagreba potencijal svojih graditeljskih mogućnosti dokazuje na iznimno zahtjevnim montažnim projektima visokogradnje, i to na veoma izbirljivom europskom tržištu. Upravo ta razina poslovnog uspjeha najbolja je preporuka za buduće investitore koji u ovoj oblasti gradnje traže pouzdanog izvođača radova. U ovom članku donosimo prikaz nekoliko poslovno stambenih jedinica izgrađenih u Švicarskoj.

Domprojekt - visokogradnja
Poslovodstvu Domprojekta i svim zaposlenicima firme čestitamo na ovakvom poslovnom uspjehu, a sve koji po prvi puta kreću u gradnju, podsjećamo: 

Osnovna djelatnost tvrtke Domprojekt d.o.o. je projektiranje, proizvodnja i građenje niskoenergetskih montažnih građevina, prvenstveno stambenih građevina - obiteljskih kuća, te građevina poslovne i javne namjene, kao što su vrtići, škole, zdravstvene ustanove i građevine slične namjene. 

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Petrinjska 6, a proizvodni pogon je smješten u Novom Zagrebu, Delkovečka 4. 

Veliko višegodišnje iskustvo u projektiranju i građenju jamstvo je stručnosti i poznavanja materije poslovanja, a rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u svakom pogledu. Od razrade idejnog projekta pa do konačnog projekta koji zaokružuje želje i potrebe investitora unutar optimalne arhitektonske strukture budućeg doma ili funkcionalnog poslovnog prostora. 

Tvrtka zapošljava visokoobrazovane kadrove u projektiranju, te stručno osposobljene djelatnike za gradnju niskoenergetskih objekata. (www.domprojekt.hr)