PROMOTIVNI ČLANAK

DOMPROJEKT - Dani otvorenih vrata Kerestinec

U subotu 10.12.2016. će se od 10 do 16 sati u mjestu Kerestinec održati zaista vrhunski event.

DOMPROJEKT - Dani otvorenih vrata Kerestinec
Posjetite našu facebook stranicu i prijavite se ;)Točnu lokaciju možete vidjeti na adresi: Kerestinec

Domprojekt će otvoriti vrata prve od tri kuće u nizu koje su građene u sklopu investicijskog projekta, a bit će ponuđene na prodaju kao objekti dovršeni do faze ključ u ruke. Radi se o zaista uzbudljivom projektu u kojem su svi upotrijebljeni materijali superiorne kvalitete. 

Sistem u kojem su kuće građene karakterizira nosivo konstruktivno drvo širine 20 cm, ispunjeno izolacijom, te 15 cm fasadnog stiropora. S unutarnje strane se nalazi sloj potkonstrukcije kroz koji su postavljene instalacije, a završno dvije ploče - gipsvlaknasta i gipskartonska ploča. Završni vanjski sloj čine silikatna žbuka u bijeloj boji, te drvena obloga - ariš. Cijeli sistem gradnje osigurava vrhunske uštede za grijanje i hlađenje te iznimnu ugodnost stanovanja. Unutra su postavljene kuhinje i kupaonice, podne obloge i podno grijanje. Svakoj kući pripadaju dva parkirna mjesta i vrlo lijepa okućnica. 

Potrudit ćemo se da vas na ovom eventu upoznamo sa svim prednostima gradnje montažnih kuća, a posebno s prednostima koje pruža upravo Domprojekt. Poznato je kako Domprojekt već dugi niz godina gradi montažne kuće i zgrade na području Hrvatske i brojnih susjednih država. Vrlo uspješno se prilagođavamo svim europskim i svjetskim trendovima, a inozemna iskustva dodatno obogaćuju naš know-how. Imamo najsuvremeniji proizvodni proces u regiji, koji se kontinuirano nadograđuje.Stručni tim ljudi čini srce i dušu ove obiteljske tvrtke. 

Stručni tim koji vas prati i podržava u svim fazama gradnje - od projektiranja do završetka gradnje. Tako cijeli proces zapravo postaje jednostavan, bez potrebe za upoznavanjem s brojnom građevinskom terminologijom i turbulentnom regulativom. 

Posjetite nas u Kerestincu i uvjerite se da smo baš mi iz Domprojekta pravi izbor za gradnju vašeg budućeg doma ;) Vaši profesionalci s dušom ;)