Vijesti

Montažna kuća Domtera, Tip VERONA  - veličine 65 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 65 m2.  Cijena kuće od 260 do 310 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
Montažna kuća  Rumba -  141 m2,  348 E/m2 za KLJUČ U RUKE
Niskoenergetska montažna kuća tvrtke Ecomode iz Beograda, model Rumba. Veličina 141 m2 neto stambene površine, po cijeni od 348 E/m2 za razinu izgrađenosti KLJUČ U RUKE
Montažna kuća Domtera Tip 57 - veličine 53 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 53 m2.  Cijena kuće od 260 do 310 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
 Drvena kućica 34 m2 , cijena 115.000,00 kn
Drvena kućica tvrtke Azelija, veličine 34,00 m2 ( 3 prostorije).  Konstrukcija je od smrekovih lameliranih greda za zračnom ispunom debljine 130 cm. Cijena 115.000,00 kn (PDV u cijeni)
Niskoenergetska montažna kuća - model MK 153
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija,  kuhinja, kupaona, poseban wc, terasa, garaža. Veličina stambenog prostora: 129 m2. 
Drvena vikend kuća 35 m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 35 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Montažna kuća  Prima 99
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Prima, veličine 99 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u Srbiji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Srbiji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u BiH
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u BiH,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijene drvenih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Sloveniji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Montažne kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom montažnih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalaze se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom dijelu pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
Drvene kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom drvenih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalazi se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom (popis ispod crte)  pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
Niskoenergetska montažna kuća - model  MK 314
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. 
Domprojekt - visokogradnja
Poznata tvrtka Domprojekt d.o.o. iz Zagreba potencijal svojih graditeljskih mogućnosti dokazuje na iznimno zahtjevnim montažnim projektima visokogradnje, i to na veoma izbirljivom europskom tržištu. Upravo ta razina poslovnog uspjeha najbolja je preporuka za buduće investitore koji u ovoj oblasti gradnje traže pouzdanog izvođača radova. U ovom članku donosimo prikaz nekoliko poslovno stambenih jedinica izgrađenih u Švicarskoj.
Montažne kuće od SIP panela
Gradnja montažnih kuća tehnologijom strukturno izolacionih panela (SIP) predstavlja novost na našim prostorima, mada je u zemljama zapadne Europe, Kanade i SAD-a veoma popularna godinama. Za portal Montažne i drvene kuće istražujemo dokle se došlo u ponudi na tržištu regije. Prvu riječ dajemo kompaniji SIP TECHNOLOGY iz Nove Pazove, osnovane od strane KGF MANAGMENT iz Velike Britanije, sa ciljem plasiranja ove vrste tehnologije u Srbiji.
1
...
5
6
7
8
9
10
11
12
13
...
18