Vijesti

HONKA - učinkovita proizvodnja i isporuka drvenih kuća
Sve Honka drvene kuće proizvedene su u Finskoj od originalnog finskog drveta, nordijskog bora poznatog po svojoj izvrsnoj trajnosti. Moderne učinovite i pouzdane montažne drvene strukture i same tehnologije razvijene su od strane Honke i temelje se na održivosti, inovativnosti i ISO certifikatu kvalitete.
HONKA - model kuće Heijastus 881A - 79,5 m2
Heijastus je jedna od najpopularnijih vila u ponudi. Veliki prozori gledaju na prekrasan prirodni krajolik koji okružuje kuću. Prostrani dnevni boravak je savršen ambijent za slobodno vrijeme.Potkrovlje služi kao prikladan prostor za smještaj gostiju. Velika veranda omogućava više stambenog prostora, a ukoliko vam zemljište dopušta verandu možete proširiti te napraviti otvorenu terasu.
Montažna kuća JELOVICA - model Trend 160+
Osim jedinstvenog iskustva, Trend 160+ nudi i vrhunski vizualni doživljaj. Atraktivan vanjski izgled odražava suvremeni dizajn interijera ovog dual-shell.
Hajdarovac EY poduzetnik godine
Direktor tvrtke Domprojekt, Esad Hajdarovac, dipl.ing.građ., nominiran je za Poduzetnika godine 2018. Dodjela nagrade održana je 28.3.2019.. u zagrebačkoj Laubi.
Impozantna stambena kuća  HONKA MELODY
HONKA Melody. Ekskluzivna elegancija u skladu s prirodom.Ovo je kuća koju je izgradila tvrtka Honka u predgrađu Sankt Peterburga za tročlanu obitelj - bračni par i njihovu kćer. Kuća se nalazi u jednom od stambenih naselja Honka, a njezino pročelje gleda na jezero.
Montažna kuća modernog dizajna BOR - 243 m2
Raskošna, bogata kuća tvrtke Promo iz Donjeg Vakufa koja svakom njenom stanovniku, uz komotan i ugodan prostor zajednički boravak, nudi kvalitetan vlastiti intimni kutak sa kupatilima uz svaku spavaću sobu. 
Ljepotica iz HONKE - drvena kuća Syli 80 m2
Syli vila sa natkrivenom terasom i skoladnim interijerom, idealno je mjesto za ostaviti ostatak svijeta iza sebe. Ova kuća za odmor je dostupna u nekoliko različitih verzija. Veći dizajn dolazi u kompletu sa saunom i velikim vrtom. Ukoliko želite moguće je dodati i otvoreni kamin.
HONKA ove godine slavi jubilarnih 60 godina
Izgradnja kuće od trupaca je tradicionalna metoda gradnje koja se koristi u nordijskim zemljama već stoljećima, ona evoluira s vremenom i novim tehnologijama, a inžinjeri u tvornici HONKA već desetljećima ulažu svoj trud i znanje u inovacije i unapređivanje kvalitete izgradnje kuća od drveta.
BRAVUS Log Homes
Drvene kuće Bravus izrađuju se ručno. Zahvaljujući prirodnim izolacijskim materijalima i preciznoj proizvodnji, oni spadaju među niskoenergetske bio-kuće. Svaka kuća je jedinstvena. Bravus se ističe tradicijom i kvalitetom izrade drvenih kuća.
Montažna kuća LUMAR TERA - E 158 m2
Niskoenergetska montažna kuća TERRA 158, slovenske tvrtke LUMAR. Programska kuća slična je verziji 131, s naglaskom na veći prostor i maksimalnu udobnost. Sve sobe su relativno veće od manje verzije, ali je važno naglasiti da ima poseban dnevni WC, koji je na ulazu razumno povezan s radnim prostorom, koji po potrebi može postati i gostinska soba.
Mizarstvo in tesarstvo NAGODE
Mizarstvo in tesarstvo NAGODE sp je slovenska tvrtka s više od 25 godina tradicije u obradi drveta i gradnji drvenih kućica.
DOMPROJEKT - najbolji omjer cijene i kvalitet
Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u kolovozu 2018. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.
Niskoenergetska montažna kuća PROMO DALMATINKA 80 m2
U blizini Primoštena nalazi se kuća Promo Dalmatinka. Površine je 80 kvadratnih metara, a smještena je na predivnoj parceli okruženoj maslinjacima.
Niskoenergetska montažna kuća Alba
Prekrasna komforna obiteljska kuća iz proizvodne linije tvrtke PROMO iz Donjeg Vakufa. Veličine 97 m2
Honkamajat - Hrvatska
1
...
5
6
7
8
9
10
11
12
13
...
22