Vijesti

Niskoenergetska montažna kuća Krivaja, model  MK 295
Još jedan arhitektonski projekt vrijedan divljenja. Obiteljska katnica, sa dva odvojena stana, lijepo struktuirana, s modernom fasadom i visokim staklenim površinama u prizemlju.   Veličina 222 m2. neto stambene površine.
Niskoenergetska montažna kuća Katie 67 m2, CIJENA: 31.990,00 Eura
Prekrasna niskoenergetska montažna kuća Katie, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt.  Veličina stambenog prostora 67 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta - prizemnica. Cijena kuće: 31,990 Eura.
Drvena vikend kućica,  24 m2 stambene površine, 7.000,00 €
Drvena kućica 6x4m s 2m nadstrešnice, primjerena za odmor. Kuća je u ponudi slovenske tvrtke Tominc. CIJENA 7.000,00 € sa montažom.
Je li montažna kuća sigurna od vjetrova?
Koliko je montažna kuća otporna na vjetar? – jedno je od glavnih pitanja koje još uvijek muči kupce montažnih kuća. Izvor trajne sumnje i ukorijenjenih strahova svakako su prizori rušilačkih udara orkanskih vjetrova uzduž američke obale iza kojih ostaju ruševine stambenih blokova. Znajući da je 90 posto stambene gradnje u Americi montažna gradnja, logično je da ova vrsta straha teško iskorjenjiva. No, ima li dosita razloga za strah? Odgovor koji nalazimo na stranici tvornice montažnih kuća STABILO sigurno će umiriti i one najsumnjivije.
Montažna kuća Domtera, Tip VERONA  - veličine 65 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 65 m2.  Cijena kuće od 260 do 310 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
Montažna kuća  Rumba -  141 m2,  348 E/m2 za KLJUČ U RUKE
Niskoenergetska montažna kuća tvrtke Ecomode iz Beograda, model Rumba. Veličina 141 m2 neto stambene površine, po cijeni od 348 E/m2 za razinu izgrađenosti KLJUČ U RUKE
Montažna kuća Domtera Tip 57 - veličine 53 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 53 m2.  Cijena kuće od 260 do 310 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
 Drvena kućica 34 m2 , cijena 115.000,00 kn
Drvena kućica tvrtke Azelija, veličine 34,00 m2 ( 3 prostorije).  Konstrukcija je od smrekovih lameliranih greda za zračnom ispunom debljine 130 cm. Cijena 115.000,00 kn (PDV u cijeni)
Niskoenergetska montažna kuća - model MK 153
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija,  kuhinja, kupaona, poseban wc, terasa, garaža. Veličina stambenog prostora: 129 m2. 
Drvena vikend kuća 35 m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 35 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Montažna kuća  Prima 99
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Prima, veličine 99 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u Srbiji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Srbiji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u BiH
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u BiH,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijene drvenih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Sloveniji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Montažne kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom montažnih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalaze se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom dijelu pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
18