Vijesti

Honkamajat - Hrvatska
Niskoenergetska montažna kuća ELIS - 81 m2
ElisNiskoenergetska montažna kuća Elis je predviđena kao četverosobni stan na dvije razine: na nižoj razini dnevni dio s kuhinjom, blagovaonicom i boravkom s natkrivenom terasom; na višoj razini ulaz i spavaći dio s tri sobe i kupaonicom. 
Domprojekt je hrvatski Superbrand
U izboru najboljih hrvatskih brandova za razdoblje 2017.-2018. Domprojekt je odnio titulu Superbrandsa.Ova nagrada je još jedna potvrda snage branda tvrtke Domprojekt i njegovog kontinuiranog razvoja.
Montažna kuća Ingrid na akciji!
Domprojektova kuća Ingrid je na akciji u periodu od 20.12.2017. do 20.01.2018.
Niskoenergetska montažna kuća  KARLA - 128 m2
KarlaNiskoenergetska montažna kuća Karla je predviđena kao peterosobni stan koji se sastoji od dnevnog dijela: kuhinja, ostava, blagovanje, dnevni boravak sa izlazom na terasu, WC, te spavaćeg dijela: degažman, četiri sobe (dvije sa izlazom na terasu) i kupaonica.
Danijel Šaronja, prokurist tvrtke  DOMUS FUTURA d.o.o.  - razgovor o montažnim kućama EUROEKODOM
Preko dvadeset godina radnog iskustva i jednako toliko godina uspješnog poslovanja u području građevinarstva, korak po korak, dovelo je ovu malu obiteljsku tvrtku iz Zaboka u sam vrh domaćih proizvođača nisko-energetskih montažnih kuća, čije graditeljske reference pratimo od samog početka ovog portala. Bio je to dovoljan razlog za jedan radno novinarski sastanak sa gospodinom Danijelom Šaronjom prokuristom tvrtke DOMUS FUTURA d.o.o., koja svoje montažne kuće plasira pod brendom EUROEKODOM.
Niskoenergetska montažna kuća Pamela 124 m2
PamelaMontažna kuća Pamela je projektirana kao četverosobni stan. U prizemlju je dnevni dio - kuhinja, izba, blagovanje, dnevni boravak i terasa, te hodnik i WC. Na katu su predviđene tri sobe, kupaonica, galerija, balkon i terasa. 
Virovitičani pokazali veliko zanimanje za montažne kuće
U ponedjeljak 6.11.2017. u 19 sati u prostorima Gradske knjižnice Virovitica, održana je prezentacija gradnje montažnih kuća DOMPROJEKT iz Zagreba. Kako je i bilo za očekivati, ova javna tribina pobudila je veliko zanimanje građana Virovitice i okolnih mjesta.
Funkcionalna i bezvremenska arhitektura i dizajn
Naš cilj je stvoriti lijepe i funkcionalne kuće sa bezvremenskim skandinavskim dizajnom. Lako ćete se zaljubiti u kuće koje ćete pronaći. Odaberite tradicionalan ili suvremeni stil i prilagodite ga detaljima po vašem izboru. Honka montažna kuća uvijek je napravljena tako da odgovara vašim potrebama i životnom stilu.
Montaže kuće DOMPROJEKT – javna tribina, 06.11.2017. u Virovitici
Dana 06.11.2017. u 19. sati, u prostoru Gradske knjižnice Virovitica, održati će se javna tribina o niskoenergetskim montažnim kućama DOMPROJEKT iz Zagreba.
DOMPROJEKT na sajmu Ambijenta - Zagreb 2017
Na 44. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije predstavit ćemo naše proizvode i prenijeti naša iskustva u gradnji premium montažnih kuća.
Niskoenergetska montažna prizemnica Salix, - 103 m2
Niskoenergetska montažna prizemnica, model Salix,  u ponudi tvornice montažnih kuća Domusplus 
Drvena gazišta i stepeništa

Gazišta tvrtke ČAZMA TRADE iz Gornjeg Draganeca proizvode se od drva hrasta, jasena, bukve i jele-smreke. Proizvode se u debljinama od 25-40 mm i u dužinama od 600 do 2000 mm. Mogu biti nelakirana i lakirana. Može ih se isporučivati i kao gotova stepeništa. U ponudi su kružna i polukružna stepeništa sa rukohvatima i stupićima po željama naručitelja.
U Virovitici otvoren informativni poslovni ured za prodaju nisko-energetskih montažnih kuća Domprojekt iz Zagreba
Najveća domaća tvornica nisko-energetskih montažnih kuća Domprojekt iz Zagreba od danas ima svoga predstavnika u Virovitičko-podravskoj županiji, čija je zadaća informirati zainteresirane kupce o tehnologiji gradnje, ponudi, cijenama i uvjetima kupnje montažnih kuća iz vlastite proizvodnje.
HONKAMAJAT - finske drvene kuće
Akcija povodom izlaganja Honkamajata na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu (SEEBBE 2017)
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
20