Vijesti

PROMO - prizemnica Inda 257 m2
Ova pompezna prizmenica predstavlja idealan spoj luksuza , elegancije i modernizna, dok istovremeno odiše jednostavnošću i ima gotovo savršen funkcionalni raspored.
HONKA - drvena vikend kuća Soihtu
Veliki prozori Soihtu modela preplavljuju dnevni boravak i blagovaonicu prirodnim svjetlom. Krovna konstrukcija omogućava veće prozore i daje ovom modelu prepoznatljiv izgled. Područje trijema može biti ostakljeno kako bi mogli uživati u otvorenom pogledu.
Vila Aurora - nova PROMO kuća
Predstavljamo novu kuću kreiranu u našem projektnom birou. Vila Aurora je montažna,niskoenergetska kuća koja u potpunosti odgovara svim zahtjevima modernog dizajna isavremene gradnje.
Reference TUTIS: Niskoenergetska obiteljska prizemnica - model i tlocrt
Obzirom da svakom kupcu projektiramo objekat prema njegovim željama i zamislima tradicionalni katalog zamijenili smo listom referenci koja je ispunjena objektima naših zadovoljnih klijenata!
Finska kuća na zagorskim bregima
Kako je živjeti u toploj drvenoj hižici? U naselju Pila pronašli smo i posjetili 100 četvornih metara velik stambeni objekt iza čije gradnje stoji tvrtka Primat Log Home, zastupnik za drvene kuće Honka u Hrvatskoj i regiji. Eksterijer i interijer su za čistu peticu...
Moderna niskoenrgetska montažna kuća SARA - 227 m2
Sa svoje četiri spavaće sobe, svaka sa kupaonicom, te impresivnim balkonskim površinama, Sara je zasigurno prostor za one koji žele živjeti u top klasi raskoši i glamura moderne gradnje.
HONKA - pouzdan partner za velike poslovne  investicije
Odaberite globalnog partnera za vaš projekt!Uspješan završetak građevinskog projekta zahtjeva puno znanja i iskustva. Zato je veoma važno odabrati pravog partnera za podršku u upravljanju projektom od rane faze planiranja pa do samog završetka projekta – partnera koji može ponuditi razumnu cijenu i kvalitetan odnos.
Jedna HONKA  pokraj mora
Dnevni boravak u Susanna Axberg i Matti Mynttovoj novoj kućici nudi panoramski pogled na Baltičko more. Teško je zamisliti idealnije mjesto za par, koji oboje vole more.
VIDEO - Upoznajmo montažne kuće DomusPlus
Upoznajte cijeli proces, od prodaje, projektiranja, preko proizvodnje, montaže, pa do useljenja u vaš budući Domusplus dom u samo 11 minuta
HONKA - model vikend kuće Aamutahti 45 m2
Model kuće Aamutähti (Jutarnja zvijezda) savršen je izbor kuće za boravak u mirnoj prirodi. Nenametljivi klasičan stil, ljepota interijera i funkcionalnost prostora pružaju ugodnost stanovanja. Na natkrivenoj terasi uživat ćete u prirodi, blagom danu odmora i ležernim trenucima ispijanja kave. Ako odaberete svoju vilu sa saunom doživljaj odmora i ugođaja biti će potpun. 
Hiže Rukavina - primjer drvene kuće za stanovanje
Boravak i život u našoj drvenoj kući, koja je spoj tradicije i suvremenosti, ugodan je i podiže životni standard. Poznato je da drvene konstrukcije ne sprečavaju prolazak zemljinih magnetskih silnica koje su važne za čovjekovo zdravlje, drvo ne emitira radioaktivno zračenje, štetne plinove i statički elektricitet, te ima antialergijska svojstva jer ne zadržava mikročestice prašine i drugih alergena.
KRIVAJA TMK - model kuće MK 288
Nisko-energetske kuće KRIVAJA TMK pažljivo su dizajnirane i napravljene za apsolutni komfor, istodobno garantirajući minimalan utrošak energije za grijanje, osvjetljenje, itd.
HONKA - učinkovita proizvodnja i isporuka drvenih kuća
Sve Honka drvene kuće proizvedene su u Finskoj od originalnog finskog drveta, nordijskog bora poznatog po svojoj izvrsnoj trajnosti. Moderne učinovite i pouzdane montažne drvene strukture i same tehnologije razvijene su od strane Honke i temelje se na održivosti, inovativnosti i ISO certifikatu kvalitete.
HONKA - model kuće Heijastus 881A - 79,5 m2
Heijastus je jedna od najpopularnijih vila u ponudi. Veliki prozori gledaju na prekrasan prirodni krajolik koji okružuje kuću. Prostrani dnevni boravak je savršen ambijent za slobodno vrijeme.Potkrovlje služi kao prikladan prostor za smještaj gostiju. Velika veranda omogućava više stambenog prostora, a ukoliko vam zemljište dopušta verandu možete proširiti te napraviti otvorenu terasu.
Montažna kuća JELOVICA - model Trend 160+
Osim jedinstvenog iskustva, Trend 160+ nudi i vrhunski vizualni doživljaj. Atraktivan vanjski izgled odražava suvremeni dizajn interijera ovog dual-shell.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
22