Vijesti

Drvena kuća BEA - 39 m2 / 63 m2
Iz bogate kataloške ponude drvenih kućica tvrtke EES iz Zvornika, predstavljamo model BEA - Veličina 39 m2
Novo priznanje za kvalitetu gradnje
Domprojekt je uspješno prošao certificiranje Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), tijela za tehničko ocjenjivanje (TAB) i dobio Europsko tehničko odobrenje (ETA), na čijoj osnovi se izdaje certifikat CE.Domprojekt se ovim prestižnim certifikatom i službeno pridružio samoj eliti europskih proizvođača montažnih kuća. 
AKCIJSKA CIJENA za našu Marinelu
Predstavljamo vam novu kuću u Domprojektovoj ponudi, površine 97,4 m² po nevjerojatnoj cijeni od 47.360,00 €.
Vodič kroz zaštitu drvenih kuća
Drvo je živi materijal, savršeno se uklapa u šumsko planinski okoliš, a to je razlog da je njegovo korištenje u gradnji, ne samo kuća za odmor, već i obiteljskih kuća za stanovanje u stalnom porastu. Drvene kuće koje su pravilno i uredno zaštićene zadržavaju svoju osebujnost i ostaju dugo lijepe.
Montažna kuća Stela 130 m2
Montažna kuća Stela - Trohadil, veličine 130 m2, po cijeni 482.780,00 kn (cca 64.370 eura)
Mizarstvo Čuden
Naše podjetje se ukvarja predvsem z izdelavo različnih izdelkov iz masivnega lesa za zunanjo ureditev okolice hiše, počitniške hiše ali prostora za vaš odmor.
STABILO - montažna kuća prizemnica Campton, veličine 83 m2
Moderna, komforna i funkcionalna montažne kuća, prizemnica, tip Campton, u ponudi tvornice montažnih kuća STABILO, veličine 83 m2. 
Montažna kuća Luna 199.25 m2
Niskoenergetska montažna kuća Luna, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt.  Veličina stambenog prostora 199 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta kuće - katnica. Cijena: 81,660 Eura.
DOMPROJEKT - Dani otvorenih vrata Kerestinec
U subotu 10.12.2016. će se od 10 do 16 sati u mjestu Kerestinec održati zaista vrhunski event.
Drvena garaža Celje, veličine 7,5 m x 8 m, po cijeni 8.450,00 E
Drvena garažna Celje, sa namjenskim prostorom,  veličine 7,5 m x 8,0 m, po cijeni 8.400,00 Eura. Osnovna cijena ne obuhvaća instalacije, krovište i premaz. Uz sastavne dijelove u isporuci dolazi uputstvo za sastavljanje objekata.
Drvena garaža sa namjenskim prostorom, veličine  6m x 5,5 m
Drvena garaža Kamnica, veličine 6m x5,5 m. Cijena: 5,253 Eura + PDV. Osnovna cijena ne obuhvaća instalacije, krovište i premaz! U slučaju da želite samostalno sastaviti brvnaru, uz isporuku sastavnih dijelova dobiva se jednostavna uputa za montažu.
Montažna kuća Promo - 145  m2
Niskoenergetska montažna kuća Promo, veličine 145 m2 korisne stambene površine.
DOMPROJEKT - Best Buy Construction 2016/17
Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u srpnju 2016. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.
DOMPROJEKT - gradnja montažne kuće Divna u Austriji
U austrijskom mjestu Pettenbach u tijeku je gradnja Domprojektove kuće Divna. Kuća je proizvedena prema važećim europskim smjernicama za gradnju. U gradnji je primijenjen sistem Euro, a krovište se radi u sistemu drvenih rešetkastih nosača. Nema vidljivih konstruktivnih elemenata, arhitektonske vizure su čiste, bez narušavanja kontinuiteta stambenog prostora.
DOMUSplus otvorio predstavništvo u Austriji
DOMUSplus otvorio predstavništvo u AUSTRIJI.  Kvaliteta DOMUSplus niskoenergetskih kuća prepoznata je i na najzahtjevnijem tržištu. U centru Villacha, otvoreno je predstavništvo u kojem zainteresirani kupci mogu dobiti sve informacije o gradnji DOMUSplus kuća na području Austrije.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
19