Vijesti

 Drvena kućica 34 m2 , cijena 115.000,00 kn
Drvena kućica tvrtke Azelija, veličine 34,00 m2 ( 3 prostorije).  Konstrukcija je od smrekovih lameliranih greda za zračnom ispunom debljine 130 cm. Cijena 115.000,00 kn (PDV u cijeni)
Niskoenergetska montažna kuća - model MK 153
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija,  kuhinja, kupaona, poseban wc, terasa, garaža. Veličina stambenog prostora: 129 m2. 
Drvena vikend kuća 35 m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 35 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Montažna kuća  Prima 99
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Prima, veličine 99 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u Srbiji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Srbiji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u BiH
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u BiH,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijene drvenih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Sloveniji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Montažne kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom montažnih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalaze se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom dijelu pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
Drvene kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom drvenih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalazi se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom (popis ispod crte)  pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
Niskoenergetska montažna kuća - model  MK 314
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. 
Domprojekt - visokogradnja
Poznata tvrtka Domprojekt d.o.o. iz Zagreba potencijal svojih graditeljskih mogućnosti dokazuje na iznimno zahtjevnim montažnim projektima visokogradnje, i to na veoma izbirljivom europskom tržištu. Upravo ta razina poslovnog uspjeha najbolja je preporuka za buduće investitore koji u ovoj oblasti gradnje traže pouzdanog izvođača radova. U ovom članku donosimo prikaz nekoliko poslovno stambenih jedinica izgrađenih u Švicarskoj.
Montažne kuće od SIP panela
Gradnja montažnih kuća tehnologijom strukturno izolacionih panela (SIP) predstavlja novost na našim prostorima, mada je u zemljama zapadne Europe, Kanade i SAD-a veoma popularna godinama. Za portal Montažne i drvene kuće istražujemo dokle se došlo u ponudi na tržištu regije. Prvu riječ dajemo kompaniji SIP TECHNOLOGY iz Nove Pazove, osnovane od strane KGF MANAGMENT iz Velike Britanije, sa ciljem plasiranja ove vrste tehnologije u Srbiji.
Montažna kuća Prima 139 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Classic, veličine 139 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Montažne kuće EuroEkoDom,  u prilogu Hrvatske televizije
U kratkom reportažnom prilogu o nisko-energetskim montažnim kućama, Hrvatske televizije, emitiranom 20. travnja u sklopu emisije Eko zona, imali smo prilike upoznati tvrtku Domus Futura iz Zaboga. Riječ je o vrlo uspješnoj obiteljskoj firmi koja svoje visoko kvalitetne montažne kuće plasira na hrvatsko tržište pod imenom EuroEkoDom. Obzirom da njihov predani profesionalni rad pratimo već nekoliko godina, drago nam je da ih možemo i na ovaj način predstaviti na našem portalu.
VIDEO prilog: Montažne kuće Pula
Tvrtka "MONTAŽNE EKO KUĆE" iz Pule bavi se izgradnjom i montažom objekata različitih namjena: kuća, vikendica, apartmana, poslovnih i turističkih objekata. U 30 godina iskustva i rada, izgradili su preko 650 objekata na području Pule i šire okolice.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
17