Vijesti

Montažna kuća KAISA - 140 m2
Ovu kuću možemo slobodno nazvati ‘‘sve u jednom’’, jer sadrži sve što je potrebno za život jedne porodice. Ima sve prostorije potrebne za normalno fukncionisanje, smještene u minimalni broj kvadrata, a dodatni kvalitet predstavlja vanjska ostava i carport.
Usluge firme HONKA u području projektiranja, gradnje i adaptacije drvenih kuća
Podijelite s nama svoje snove, a mi ćemo ih izgraditi Sa Honka uslugama, partnerima i dobavljačima na raspolaganju možete računati na nas kao pouzdanog partnera za izgradnju vašeg novog doma. Možete odabrati jednu od montažnih drvenih kuća iz naše kolekcije ili ih koristiti kao polazište za svoju vlastitu kuću prilagođenog dizajna.
PROMO - poslovni objekat u Stocholmu
Luke grada Štokholma (Stocholms Hamnar), treća najveća luka u Švedskoj, u saradnji savodećom kompanijom koja se bavi prijevozom tereta i putnika u Sjevernom Baltičkom moru– Viking Line, investirala je u novu poslovnu zgradu za špediciju teretnog prometa. Zadovoljstvo građenja ovog objekta pripalo je kompaniji Promo Donji Vakuf.
HONKA - drvena kuća model Koto
Veliki prozori i prirodne drvene površine u zajedničkim prostorijama stvaraju karakterističan izgled Koto serije. Modeli dolaze u različitim veličinama, a izgled se vrlo lako može prilagoditi izborom trupaca i različitih proizvodnih opcija.
“PROMO” KUĆE I NA ISTRI
U blizini Pule izgrađena je Promo niskoenergetska, montažna kuća, KAISA, namijenjena za iznajmljivanje turistima. Kako je KAISA, u svojoj prvoj turističkoj sezoni, bila stalno popunjena u punom kapacitetu, sigurni smo da smo u tome i uspjeli.
Suvremena, prostrana obiteljska prizemnica APOLLO 173 m2
Velike prozorske površine, djelomično zaštićene drvenim rešetkama daju strukturu fasadi ovog modela.Prilagođavanje izgleda je jednostavno: kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak nalaze se u središtu kuće. Otvaranje u dva smjera u cijeloj unutrašnjosti, kako bi mogli prilagoditi kat vašim potrebama. Jedan kraj kuće posvećen je sobama, a drugi sauni i ostavi.
PROMO vikendica  77 m2
Promo 77 je još jedna od naših vikendica koja se odlično uklapa u planinski ambijent. Ova dvospratnica u svom donjem dijelu nudi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i kupatilom. Gornji dio je predviđen za spavaće sobe te dodano i veće kupatilo. Promo 77 nudi sve pogodnosti koje su potrebne za ugodan kraći ili duži boravak u planini.
HONKA - model drvene kuće Päivänsäde (Sunce) 90 m2
Tradicionalna i ugodna atmosfera dnevne svjetlosti, učinkovito planiranje prostora i djelomično visoki prostori čine ove modele popularnima. Mali prostor u potkrovlju iskorišten je kao veliki skladišni prostor. Svestran izgled čini fasadu zanimljivom i dobro uređenom.
Niskoenergetska montažna vikendica PROMO 65
Ova moderno dizajnirana vikendica idelna je za gradnju u uslovima svih vidova kontinentalne i planinske klime. Projektovana za druženja ova vikendica nema odvojenih soba već se njena prostornost ogleda u velikom, svijetlom dnevnom boravku s kuhinjom i trpezarijom, a za spavanje je predviđena galerija u potkrovlju.
Majstori HONKE - posao za pet!
Prije nekoliko godina javnost je imala prilike upoznati raskošni rezidencijalni posjed bivšeg predsjednika Ukrajine Viktora Janukovića na kojemu je živio posljednje četiri godine svojeg predsjedničkog mandata. Prije njegova izbora bio je ovo javni park u kojemu su stoljećima uživali građani Ukrajine i mnogobrojni turisti. Ali dolaskom na vlast Viktora Janukovića mijenjaju se vlasnički odnosi i cijela katastarka čestica veličine jednog Monaka postaje privatna rezidencijalna četvrt, u koju novi vlasnik ulaže desetke milijuna dolara državnog novca.
PROMO -niskoenergetska prizemnica  model kuće 86
Prednost ove prizemnice je u velikoj natkrivenoj terasi koja osim što je mjesto pogodno za odmor pravi ugodan hlad u dnevnom boravku kao i cijeloj kući u vrijeme ljetnih vrućina. Njena velika popularnost je primijetna u područjima s mediteranskom klimom.
Ekskluzivni turistički kompleks sa potpisom  HONKE
Najočekivaniji hotel u 2016. godini, Avalon Resort & SPA nudi 33 potpuno opremljene sobe, 2 luksuzna apartmana i 15 ekskluzivnih kućica od HONKA-brvnara za goste koji traže boravak u neposrednoj blizini prirode.
PROMO 007- veliki poslovni projekt tvornice montažnih kuća PROMO!
Tvrtka PROMO jedan od vodećih proizvođača montažnih kuća u regiji započinje s realizacijom velikog poslovnog projekta pod nazivom PROMO 007, čija projektna izvedba postavlja nove standarde u planiranju i gradnji modernih urbanih naselja. 
Nordijska kvaliteta drvenih kuća
Koristeći najnoviju tehnologiju, Honka obrađuje i prerađuje drvo u najbolji građevinski materijal koji se koristi za izgradnju drvenih kuća koje mogu izdržati i najekstremnije uvjete. Visoka razina automatizacije u proizvodnji osigurava da je stolarija iza svake Honka drvene kuće dimenzijski točna, što olakšava i ubrzava proces montaže i gradnje.
PROMO - prizemnica Inda 257 m2
Ova pompezna prizmenica predstavlja idealan spoj luksuza , elegancije i modernizna, dok istovremeno odiše jednostavnošću i ima gotovo savršen funkcionalni raspored.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
23