Vijesti

DOMPROJEKT - gradnja montažne kuće Divna u Austriji
U austrijskom mjestu Pettenbach u tijeku je gradnja Domprojektove kuće Divna. Kuća je proizvedena prema važećim europskim smjernicama za gradnju. U gradnji je primijenjen sistem Euro, a krovište se radi u sistemu drvenih rešetkastih nosača. Nema vidljivih konstruktivnih elemenata, arhitektonske vizure su čiste, bez narušavanja kontinuiteta stambenog prostora.
DOMUSplus otvorio predstavništvo u Austriji
DOMUSplus otvorio predstavništvo u AUSTRIJI.  Kvaliteta DOMUSplus niskoenergetskih kuća prepoznata je i na najzahtjevnijem tržištu. U centru Villacha, otvoreno je predstavništvo u kojem zainteresirani kupci mogu dobiti sve informacije o gradnji DOMUSplus kuća na području Austrije.
Niskoenergetska montažna kuća  RIHTER - 136 m2
Tipska montažna kuća RIHTER,  veličine 136 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i šest konstrukcijskih rješenja.
Niskoenarketska montažna kuća, model MK 119
Moderna i atraktivna obiteljska kuća s potkrovljem, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavače sobe, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, kupatilo, hodnik, dva balkona.  Veličina 89 m2. neto stambene površine.
Vrtne kućice i sjenice "Bašići"
Tvrtka BAŠIĆI d.o.o. u svom osnovnom poslovanju bavi se obradom drva. U ovom članku predstavljamo vrtne kućice i sjenice iz njihovog prodajnog asortimana.
Montažna kuća Jelovica,  tip CLASSIC - 224 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip CLASSIC 224, veličine 224 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Niskoenergetska montažna kuća Krivaja, model  MK 295
Još jedan arhitektonski projekt vrijedan divljenja. Obiteljska katnica, sa dva odvojena stana, lijepo struktuirana, s modernom fasadom i visokim staklenim površinama u prizemlju.   Veličina 222 m2. neto stambene površine.
Niskoenergetska montažna kuća Katie 67 m2, CIJENA: 31.990,00 Eura
Prekrasna niskoenergetska montažna kuća Katie, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt.  Veličina stambenog prostora 67 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta - prizemnica. Cijena kuće: 31,990 Eura.
Drvena vikend kućica,  24 m2 stambene površine, 7.000,00 €
Drvena kućica 6x4m s 2m nadstrešnice, primjerena za odmor. Kuća je u ponudi slovenske tvrtke Tominc. CIJENA 7.000,00 € sa montažom.
Je li montažna kuća sigurna od vjetrova?
Koliko je montažna kuća otporna na vjetar? – jedno je od glavnih pitanja koje još uvijek muči kupce montažnih kuća. Izvor trajne sumnje i ukorijenjenih strahova svakako su prizori rušilačkih udara orkanskih vjetrova uzduž američke obale iza kojih ostaju ruševine stambenih blokova. Znajući da je 90 posto stambene gradnje u Americi montažna gradnja, logično je da ova vrsta straha teško iskorjenjiva. No, ima li dosita razloga za strah? Odgovor koji nalazimo na stranici tvornice montažnih kuća STABILO sigurno će umiriti i one najsumnjivije.
Montažna kuća Domtera, Tip VERONA  - veličine 65 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 65 m2.  Cijena kuće od 260 do 310 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
Montažna kuća  Rumba -  141 m2,  348 E/m2 za KLJUČ U RUKE
Niskoenergetska montažna kuća tvrtke Ecomode iz Beograda, model Rumba. Veličina 141 m2 neto stambene površine, po cijeni od 348 E/m2 za razinu izgrađenosti KLJUČ U RUKE
Montažna kuća Domtera Tip 57 - veličine 53 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 53 m2.  Cijena kuće od 260 do 310 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
 Drvena kućica 34 m2 , cijena 115.000,00 kn
Drvena kućica tvrtke Azelija, veličine 34,00 m2 ( 3 prostorije).  Konstrukcija je od smrekovih lameliranih greda za zračnom ispunom debljine 130 cm. Cijena 115.000,00 kn (PDV u cijeni)
Niskoenergetska montažna kuća - model MK 153
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija,  kuhinja, kupaona, poseban wc, terasa, garaža. Veličina stambenog prostora: 129 m2. 
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
18