Vijesti

Drvene kuće Čazma Trade d.o.o.
ČAZMA-TRADE posluje kao obiteljska tvrtka. Glavna djelatnost tvrtke je proizvodnja suhe Stolarske građe hrasta i jele-smreke u svim debljinama, izvozna hrastova samica i elementiu svim kvalitetama i proizvodnja krovne građe.
MONT-MAR d.o.o. - Drvene kuće i sjenice
Poduzeće MONT-MAR PROMET d.o.o. osnovano je 1994. godine i od tada se bavi preradom drveta, proizvodnjom građevne stolarije i namještaja.2003. godine uvodi novi proizvodni program izrade drvenih masivnih kuća, vrtnih kućica, sjenica i vrtnog namještaja.
Drvene kuće  Stolarija Jova
Stolarska radnja “Jova”, iz Čajetine, iza sebe ima na desetine proizvedenih brvnara, montažnih kuća i kuća od drveta kao i stotine komada namještaja i stolarije. Planovi za njih osmišljeni su u dogovoru sa naručiocima. Uspješan tim majstora, školovanih stolara i građevinaca stoji vam na raspolaganju. OKVIRNA CIJENA BRVNARA: 180 €/m2
Drvene kuće Driada
Driada je prisutna na hrvatskom tržištu u objektnim poslovima kao jedna od vodećih subjekata koji se bavi gotovim rješenjima za uređenje interijera i eksterijera.
Niskoenergetska montažna kuća Vitis - 185 m2
Niskoenergetska montažna kuća Vitis, veličine 182 m2 neto stambene površine, hrvatske tvrtke DomusPlus. Cijenu kuće i specifikaciju ponude donosimo u članku
Brvnare VAHA - Akcija 495 KM/m2
KUĆE PO VAŠOJ ŽELJI. Kupac ima mogučnost izbora dimenzija i enterijera, sanitarne opreme,keramike i vrste ugradbenih materijala. Gradimo po sistemu kluč u bravu. Dimenzije po želji kupca. AKCIJA 495 KM/m2
Drvene kuće Marinić d.o.o.
Marinić d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje izrađuje potpuno ekološke drvene kuće.Osim izgradnje drvenih kuća i vikendica, poduzeće Marinić d.o.o. bavi se preradom drveta i samo za Vas izrađuje sve vrste proizvoda od drveta, kao što su kućice za vaše kućne ljubimce, vrtne sjenice od drveta, te namještaj po mjeri.
Hiže Rukavina d.o.o.
Osnovna djelatnost trgovačkog društva HIŽE RUKAVINA je proizvodnja drvenih kuća i to tako da se zadrži način izrade hrvatske-posavske tradicijske drvene kuće, odnosno da se način izrade posavske tradicijske drvene kuće osuvremeni i pretoči u proizvodnju. U proizvodnji je naglasak stavljen na kvalitetu izrade kako bi naše kuće zadovoljile sve visoke standarde suvremenog stanovanja.
Brvnare Mićan
U tradiciji dugoj 150 godina porodica Mićanović uspjela je od primitivne obrade drveta danas dostići zavidan nivo. Porodičnu tradiciju nastavio je Miroslav Mićanović, a već njegovi sinovi polako preuzimaju i unaprjeđuju ovaj posao. Preduzeće pod imenom Mićan doo osnovano je 2005 godine.
Niskoenergetska montažna kuća Leonida - 150 m2
Niskoenergetska montažna kuća Leonida, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 150 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta: kuća s potkrovljem. Cijena kuće: 61,420 €.
Montažna kuća tip Cube - 178 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Cube, veličine 178 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Montažna kuća tip Classic 226 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Classic, veličine 226 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
EuroEkoDom: Obim standardne ponude
Montažne kuće EuroEkoDom već dugi niz godina zauzimaju značajno mjesto na tržištu nisko-energetskih montažnih kuća zahvaljujući visokoj stručnost poslovnog tima koji svakom novom stambenom jedinicom iz vlastitog proizvodnog pogona opravdava povjerenje svojih klijenata.  U članku koji slijedi prenosimo opis ponude standardne izvedbe obiteljske Euro-Eko-Dom montažne kuće.
IZTOK ŠUŠTERČIČ: Drvena građa jedan je od najboljih izbora za obnovu kuće
Iztok Šušterčič, građevinski inžinjer, voditelj projekata tvrtke CBD d.o.o. iz Slovenije koja se specijalizirala za projektiranje drvenih struktura koje su otporne na potrese. Od 2014. Šušterčič vodi i istraživački projekt na Fakultetu za građevinarstvo i geodeziju pri Sveučilištu u Ljubljani, a u ožujku je održao predavanje polaznicima Green building professional edukacije na temu „Održive drvene konstrukcije u zelenim zgradama“.
Razgovor s Hrvojem Kuretićem, vlasnikom hrvatske tvrtke za projektiranje, izradu i montažu niskoenergetskih montažnih kuća DOMUSplus
Tvornica montažnih kuća DomusPlus visoko je brendirana hrvatska tvrtka u ovoj zamašnoj i veoma oštroj tržišnoj konkurenciji, stoga nije nimalo slučajno da smo upravo ovoj poslovnoj organizaciji  posvetili pažnju u našem prvom razgovoru o montažnim kućama, kako bi zainteresiranim kupcima približili provjerenu kvalitetu domaće ponude. Za tu priliku razgovaramo sa direktorom tvrtke diplomiranim inženjerom građevinarstva Hrvojem Kuretićem.
3
4
5
6
7
8
9
10
11