Vijesti

Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u BiH
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u BiH,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Usporedni prikaz cijene drvenih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u Sloveniji,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Montažne kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom montažnih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalaze se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom dijelu pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
Drvene kuće - pregledni članak registra portala
Na ovoj stranici donosimo pregled tvrtki i obrta koji se bave gradnjom drvenih kuća, sa uvodnim člancima i web adresama službenih stranica. U prvom dijelu popisa nalazi se firme iz našeg glavnog registra, predstavljene na portalu sa konkretnom ponudom i cijenama usluga, a u drugom (popis ispod crte)  pregled firmi koje smo predstavili uvodnim člancima. Ponude i cijenu njihovih usluga u fazi su pripreme. Ovaj članak redovito ćemo  ažurirati, kako bismo Vam olakšali tematsku pretragu sadržaja portala, a  ulaz u preglednik moguć je preko navigacijskog izbornika TEME - WEB REGISTAR FIRMI/OBRTA. 
Niskoenergetska montažna kuća - model  MK 314
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. 
Domprojekt - visokogradnja
Poznata tvrtka Domprojekt d.o.o. iz Zagreba potencijal svojih graditeljskih mogućnosti dokazuje na iznimno zahtjevnim montažnim projektima visokogradnje, i to na veoma izbirljivom europskom tržištu. Upravo ta razina poslovnog uspjeha najbolja je preporuka za buduće investitore koji u ovoj oblasti gradnje traže pouzdanog izvođača radova. U ovom članku donosimo prikaz nekoliko poslovno stambenih jedinica izgrađenih u Švicarskoj.
Montažne kuće od SIP panela
Gradnja montažnih kuća tehnologijom strukturno izolacionih panela (SIP) predstavlja novost na našim prostorima, mada je u zemljama zapadne Europe, Kanade i SAD-a veoma popularna godinama. Za portal Montažne i drvene kuće istražujemo dokle se došlo u ponudi na tržištu regije. Prvu riječ dajemo kompaniji SIP TECHNOLOGY iz Nove Pazove, osnovane od strane KGF MANAGMENT iz Velike Britanije, sa ciljem plasiranja ove vrste tehnologije u Srbiji.
Montažna kuća Prima 139 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Classic, veličine 139 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Montažne kuće EuroEkoDom,  u prilogu Hrvatske televizije
U kratkom reportažnom prilogu o nisko-energetskim montažnim kućama, Hrvatske televizije, emitiranom 20. travnja u sklopu emisije Eko zona, imali smo prilike upoznati tvrtku Domus Futura iz Zaboga. Riječ je o vrlo uspješnoj obiteljskoj firmi koja svoje visoko kvalitetne montažne kuće plasira na hrvatsko tržište pod imenom EuroEkoDom. Obzirom da njihov predani profesionalni rad pratimo već nekoliko godina, drago nam je da ih možemo i na ovaj način predstaviti na našem portalu.
VIDEO prilog: Montažne kuće Pula
Tvrtka "MONTAŽNE EKO KUĆE" iz Pule bavi se izgradnjom i montažom objekata različitih namjena: kuća, vikendica, apartmana, poslovnih i turističkih objekata. U 30 godina iskustva i rada, izgradili su preko 650 objekata na području Pule i šire okolice.
Niskoenergetska montažna kuća Charlotte - 164 m2
Niskoenergetska montažna kuća Charlotte, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 164 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta: kuća s potkrovljem. Cijena kuće: 66,620 €.
Montažna kuća TREND 291
KućaMont je zaštitni brend firme Premium House iz Beograda. Tvrtka ima zastupništva u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji, Francuskoj i na Cipru. U članku je predstavljena ponuda i cijene tipske montažne kuće TREND 291.
Niskoenergetska montažna kuća  - model kuće  MK 256
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavaće i radna soba, garaža i veliki dnevni prostor osiguravaju više nego dovoljno prostora čak i za veće porodice.
Drvene kuće LADIKA
Ladika d.o.o. je građevinska tvrtka koja obavlja djelatnosti visokogradnje i niskogradnje. Poslujemo od 1997. godine, a u posljednjih nekoliko godina sve više se bavimo i gradnjom drvenih kuća.
DomusPlus - Dan otvorenih vrata u Zagrebu 07. 05. 2016.
DomusPlus poziva zainteresirane na DANE OTVORENIH VRATA, koji će se održati u subotu, 07.05.2016., u Sv. Klari, na adresi Lukoranska,. od 10:00 do 14:00 h
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15