Vijesti

HONKA - pouzdan partner za velike poslovne  investicije
Odaberite globalnog partnera za vaš projekt!Uspješan završetak građevinskog projekta zahtjeva puno znanja i iskustva. Zato je veoma važno odabrati pravog partnera za podršku u upravljanju projektom od rane faze planiranja pa do samog završetka projekta – partnera koji može ponuditi razumnu cijenu i kvalitetan odnos.
Jedna HONKA  pokraj mora
Dnevni boravak u Susanna Axberg i Matti Mynttovoj novoj kućici nudi panoramski pogled na Baltičko more. Teško je zamisliti idealnije mjesto za par, koji oboje vole more.
VIDEO - Upoznajmo montažne kuće DomusPlus
Upoznajte cijeli proces, od prodaje, projektiranja, preko proizvodnje, montaže, pa do useljenja u vaš budući Domusplus dom u samo 11 minuta
HONKA - model vikend kuće Aamutahti 45 m2
Model kuće Aamutähti (Jutarnja zvijezda) savršen je izbor kuće za boravak u mirnoj prirodi. Nenametljivi klasičan stil, ljepota interijera i funkcionalnost prostora pružaju ugodnost stanovanja. Na natkrivenoj terasi uživat ćete u prirodi, blagom danu odmora i ležernim trenucima ispijanja kave. Ako odaberete svoju vilu sa saunom doživljaj odmora i ugođaja biti će potpun. 
Hiže Rukavina - primjer drvene kuće za stanovanje
Boravak i život u našoj drvenoj kući, koja je spoj tradicije i suvremenosti, ugodan je i podiže životni standard. Poznato je da drvene konstrukcije ne sprečavaju prolazak zemljinih magnetskih silnica koje su važne za čovjekovo zdravlje, drvo ne emitira radioaktivno zračenje, štetne plinove i statički elektricitet, te ima antialergijska svojstva jer ne zadržava mikročestice prašine i drugih alergena.
KRIVAJA TMK - model kuće MK 288
Nisko-energetske kuće KRIVAJA TMK pažljivo su dizajnirane i napravljene za apsolutni komfor, istodobno garantirajući minimalan utrošak energije za grijanje, osvjetljenje, itd.
HONKA - učinkovita proizvodnja i isporuka drvenih kuća
Sve Honka drvene kuće proizvedene su u Finskoj od originalnog finskog drveta, nordijskog bora poznatog po svojoj izvrsnoj trajnosti. Moderne učinovite i pouzdane montažne drvene strukture i same tehnologije razvijene su od strane Honke i temelje se na održivosti, inovativnosti i ISO certifikatu kvalitete.
HONKA - model kuće Heijastus 881A - 79,5 m2
Heijastus je jedna od najpopularnijih vila u ponudi. Veliki prozori gledaju na prekrasan prirodni krajolik koji okružuje kuću. Prostrani dnevni boravak je savršen ambijent za slobodno vrijeme.Potkrovlje služi kao prikladan prostor za smještaj gostiju. Velika veranda omogućava više stambenog prostora, a ukoliko vam zemljište dopušta verandu možete proširiti te napraviti otvorenu terasu.
Montažna kuća JELOVICA - model Trend 160+
Osim jedinstvenog iskustva, Trend 160+ nudi i vrhunski vizualni doživljaj. Atraktivan vanjski izgled odražava suvremeni dizajn interijera ovog dual-shell.
Hajdarovac EY poduzetnik godine
Direktor tvrtke Domprojekt, Esad Hajdarovac, dipl.ing.građ., nominiran je za Poduzetnika godine 2018. Dodjela nagrade održana je 28.3.2019.. u zagrebačkoj Laubi.
Impozantna stambena kuća  HONKA MELODY
HONKA Melody. Ekskluzivna elegancija u skladu s prirodom.Ovo je kuća koju je izgradila tvrtka Honka u predgrađu Sankt Peterburga za tročlanu obitelj - bračni par i njihovu kćer. Kuća se nalazi u jednom od stambenih naselja Honka, a njezino pročelje gleda na jezero.
Montažna kuća modernog dizajna BOR - 243 m2
Raskošna, bogata kuća tvrtke Promo iz Donjeg Vakufa koja svakom njenom stanovniku, uz komotan i ugodan prostor zajednički boravak, nudi kvalitetan vlastiti intimni kutak sa kupatilima uz svaku spavaću sobu. 
Ljepotica iz HONKE - drvena kuća Syli 80 m2
Syli vila sa natkrivenom terasom i skoladnim interijerom, idealno je mjesto za ostaviti ostatak svijeta iza sebe. Ova kuća za odmor je dostupna u nekoliko različitih verzija. Veći dizajn dolazi u kompletu sa saunom i velikim vrtom. Ukoliko želite moguće je dodati i otvoreni kamin.
HONKA ove godine slavi jubilarnih 60 godina
Izgradnja kuće od trupaca je tradicionalna metoda gradnje koja se koristi u nordijskim zemljama već stoljećima, ona evoluira s vremenom i novim tehnologijama, a inžinjeri u tvornici HONKA već desetljećima ulažu svoj trud i znanje u inovacije i unapređivanje kvalitete izgradnje kuća od drveta.
BRAVUS Log Homes
Drvene kuće Bravus izrađuju se ručno. Zahvaljujući prirodnim izolacijskim materijalima i preciznoj proizvodnji, oni spadaju među niskoenergetske bio-kuće. Svaka kuća je jedinstvena. Bravus se ističe tradicijom i kvalitetom izrade drvenih kuća.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19