Vijesti

Nisko-energetska montažna kuća PROMO - 130 m2
Ova atraktivna kuća sa svojih 130 kvadratnih metara odlično se uklapa u okruženje svojstveno za mediteransko podneblje. Drvena stolarija sa kapcima i šprosnama te ovalni “antik” crijep daju poseban karakter ovoj niskoenergetskoj dvokatnici.
PROMO: Katalog montažnih kuća
Sigurni smo da ćete u našoj ponudi odabrati svoju kuću budućnosti. Ako slučajno ne pronađete projekat koji Vam odgovara, slobodni ste zatražiti korekcije našeg projekta ili predložiti svoj potpuno novi projekat, a naši inženjeri će, na Vaše zadovoljstvo, zajedno sa Vama uraditi novi projekat - i to gratis.
Tražimo montere za jednokratni posao sastavljanja montažne kuće
Kuća se gradi u Osijeku. Katnica ukupne površine s garažom 180 m2.Proizvođač iz Republike Srbije će isporučiti kuću sljedeći tjedan. Firma može osigurati jednu osobu na gradilištu koja je upoznata sa svim detaljima konstrukcije. Tražimo montere koji bi sastavili navedenu kuću.
Obiteljska prizemnica 116 m2
Ova prizemnica od 116 kvadratnih metara u ponudi tvrtke PROMO plijeni svojim eksterijerom i zanimljivim i funkcionalnim rješenjem krovišta. Velike krovne strehe idealna su zaštita od vrelina ljetnjeg sunca, a ujedno formiraju i natkrivenu terasu pogodnu za druženja i odmor. Dnevni boravak i kuhinja, tri prostrane spavaće sobe, veliko kupatilo, wc i garderober čine ovu Promo kuću idealnom za stanovanje.
Niskoenergetska prizeminca model PROMO 71
Kuća sa zanimljivim krovom sa dvije plohe različitog pada nudi mogućnost odabira visokog stropa u dnevnom boravku i kuhinji. Prostrana terasa na sunčanoj strani uz dnevni boravak osim lijepog mjesta za odmor predstavlja i poseban izlaz u dvorište.
Niskoenergetska prizemnica, model MADERA II - 132 m2 - u ponudi tvrtke Studio DOMUS
Pred vama je impresivna prizemnica prekrivena kosim krovom s karakterističnom pergolom koja zasjenjuje terasu. Drveni elementi naslonjeni na metalnu konstrukciju zgradi daju moderan karakter. Element pergole naglašava dvostruka garažna vrata.
Niskoenergetska montažna kuća Vila Istra
Villa Istra s čak osam soba na dvije etaže preuzima tradicionalno oblikovanje kuća mediteranskog područja.Igra kamenom i opekom na pročelju naglašava pojedine plohe te linije i bridove ove niskoenergetske montažne kuće, čime ona dobiva na dojmu masivnosti i monumentalnosti.
Obiteljska prizemnica PROMO 61
Promo 61 je jednostavna kuća koju odvojenost dnevnog boravka i kuhinje od spavaćih soba čini idealno funkcionalnim porodičnim ambijentom. Široki dnevni boravak i kuhinja sa staklenim otvorima koji propuštaju veliku količinu svjetlosti je dodatna prednost ove kuće koja nudi sve kvalitete ugodnog življenja.
Niskoenergetska prizemnica, 84 m2 u ponudi tvrtke Studio DOMUS
Boje kuće su zadržane u toplim, prirodnim tonovima zemlje – smeđoj, drvenoj, bež i sivoj. Zanimljivo rješenje je terasa ne na stražnjoj strani kuće, već u njezinom prednjem dijelu, tik uz ulaz u kuću – zahvaljujući tome prostor verande uvećao je prostor terase. Ovo rješenje znači da u dnevnom boravku imamo ostakljenih površina, što dodatno optički uvećava ovaj dio kuće. Ova verzija će također bolje funkcionirati na parcelama sa ulazom s juga. Zgrada ima tri sobe, dnevni boravak, kupatilo, kuhinju i kotlovnicu.
Niskoenergetska obiteljska prizemnica 105 m2
Još jedna u nizu sličnih kuća (80, 97) koje su svojim izgledom i ostalim karakteristikama naišle na veliki interes kod kupaca. Zajedničko za sve ove kuće je krov različitih ploha koji daje visoki strop u dnevnom boravku i kuhinji kao i popularna natkrivena terasa.
PROMO vikendica sa dva odvojena stana - 230 m2
Promo 230 je naša najveća vikendica koja se savršeno uklapa u planinske uslove. Podijeljena je u više dijelova od kojih se prizemlje sastoji od dva odvojena stana s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i jednom spavaćom sobom. Na prvom KATU se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo te kuhinja u sklopu prostranog dnevnog boravka iz kojeg na galeriju vode spiralne drvene stepenice. U tom gornjem dijelu kuće se nalaze dodatne dvije spavaće sobe i kupatilo. Unutrašnjost kuće je izgrađena ili obložena drvetom i kamenom. Idealno rješenje za ugodan odmor na planini tokom cijele godine.
Niskoenergetska montažna kuća LAVANDA 235 m2
Biser mediteranske raskoši za one koji vole osjećaj luksuza, sa pet spavaćih soba s kupatilom, te prostranim i svijetlim dnevnim boravkom visokog stropa.
Talijansko-hrvatska  tvrtka Domus Green  među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi
Cijenjeni internetskih portal specijaliziran za područje arhitekture, umjetnosti i dizajna interijera Mondo Design talijansko-hrvatsku tvrku Domus Green uvrstio je među TOP 20 proizvođača montažnih kuća u Europi.
Studio DOMUS - nova hrvatska tvrtka sa prestižnim rejtingom u gradnji montažnih kuća
Naslov ovoga članka možda će zbuniti vjerne pratitelje našeg portala, jer sugerira da je riječ o „mladoj, tek osnovanoj firmi“, što može pobuditi čuđenje da je već za tako kratko vrijeme stekla izvrsne reference. No riječ je o iskusnom timu građevinskih inženjera i projektanata koji svoje bogato iskustvo u gradnji montažnih kuća na tržištu EU samo prenose u Hrvatsku. Ovo je prilika da ih upoznamo i predstavimo.
PROMO niskoenergetska prizemnica 140 m2
Promo 140 je projektovana pod motom „sve u jednom“ – kao trosoban stan sa garažom u svom sastavu. Natkrivena terasa sa ovalnim otvorima, po izboru kupca, daje ovoj kući dodatni šarm, a idealna je za vruće ljetne dane što je dodatno čini popularnom u predjelima sa mediteranskom klimom. Prostrane enterijerske površine nude mogućnost uređenja po želji kupca. Promo 140 zadovoljava sve tražene kriterije za kvalitetno ispunjenu svakodnvenicu.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23