Vijesti

Niskoenergetska montažna kuća Charlotte - 164 m2
Niskoenergetska montažna kuća Charlotte, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 164 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta: kuća s potkrovljem. Cijena kuće: 66,620 €.
Montažna kuća TREND 291
KućaMont je zaštitni brend firme Premium House iz Beograda. Tvrtka ima zastupništva u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji, Francuskoj i na Cipru. U članku je predstavljena ponuda i cijene tipske montažne kuće TREND 291.
Niskoenergetska montažna kuća  - model kuće  MK 256
Moderna i atraktivna obiteljska kuća, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavaće i radna soba, garaža i veliki dnevni prostor osiguravaju više nego dovoljno prostora čak i za veće porodice.
Drvene kuće LADIKA
Ladika d.o.o. je građevinska tvrtka koja obavlja djelatnosti visokogradnje i niskogradnje. Poslujemo od 1997. godine, a u posljednjih nekoliko godina sve više se bavimo i gradnjom drvenih kuća.
DomusPlus - Dan otvorenih vrata u Zagrebu 07. 05. 2016.
DomusPlus poziva zainteresirane na DANE OTVORENIH VRATA, koji će se održati u subotu, 07.05.2016., u Sv. Klari, na adresi Lukoranska,. od 10:00 do 14:00 h
Drvene kuće Čazma Trade d.o.o.
ČAZMA-TRADE posluje kao obiteljska tvrtka. Glavna djelatnost tvrtke je proizvodnja suhe Stolarske građe hrasta i jele-smreke u svim debljinama, izvozna hrastova samica i elementiu svim kvalitetama i proizvodnja krovne građe.
MONT-MAR d.o.o. - Drvene kuće i sjenice
Poduzeće MONT-MAR PROMET d.o.o. osnovano je 1994. godine i od tada se bavi preradom drveta, proizvodnjom građevne stolarije i namještaja.2003. godine uvodi novi proizvodni program izrade drvenih masivnih kuća, vrtnih kućica, sjenica i vrtnog namještaja.
Drvene kuće  Stolarija Jova
Stolarska radnja “Jova”, iz Čajetine, iza sebe ima na desetine proizvedenih brvnara, montažnih kuća i kuća od drveta kao i stotine komada namještaja i stolarije. Planovi za njih osmišljeni su u dogovoru sa naručiocima. Uspješan tim majstora, školovanih stolara i građevinaca stoji vam na raspolaganju. OKVIRNA CIJENA BRVNARA: 180 €/m2
Drvene kuće Driada
Driada je prisutna na hrvatskom tržištu u objektnim poslovima kao jedna od vodećih subjekata koji se bavi gotovim rješenjima za uređenje interijera i eksterijera.
Niskoenergetska montažna kuća Vitis - 185 m2
Niskoenergetska montažna kuća Vitis, veličine 182 m2 neto stambene površine, hrvatske tvrtke DomusPlus. Cijenu kuće i specifikaciju ponude donosimo u članku
Brvnare VAHA - Akcija 495 KM/m2
KUĆE PO VAŠOJ ŽELJI. Kupac ima mogučnost izbora dimenzija i enterijera, sanitarne opreme,keramike i vrste ugradbenih materijala. Gradimo po sistemu kluč u bravu. Dimenzije po želji kupca. AKCIJA 495 KM/m2
Drvene kuće Marinić d.o.o.
Marinić d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje izrađuje potpuno ekološke drvene kuće.Osim izgradnje drvenih kuća i vikendica, poduzeće Marinić d.o.o. bavi se preradom drveta i samo za Vas izrađuje sve vrste proizvoda od drveta, kao što su kućice za vaše kućne ljubimce, vrtne sjenice od drveta, te namještaj po mjeri.
Hiže Rukavina d.o.o.
Osnovna djelatnost trgovačkog društva HIŽE RUKAVINA je proizvodnja drvenih kuća i to tako da se zadrži način izrade hrvatske-posavske tradicijske drvene kuće, odnosno da se način izrade posavske tradicijske drvene kuće osuvremeni i pretoči u proizvodnju. U proizvodnji je naglasak stavljen na kvalitetu izrade kako bi naše kuće zadovoljile sve visoke standarde suvremenog stanovanja.
Brvnare Mićan
U tradiciji dugoj 150 godina porodica Mićanović uspjela je od primitivne obrade drveta danas dostići zavidan nivo. Porodičnu tradiciju nastavio je Miroslav Mićanović, a već njegovi sinovi polako preuzimaju i unaprjeđuju ovaj posao. Preduzeće pod imenom Mićan doo osnovano je 2005 godine.
Niskoenergetska montažna kuća Leonida - 150 m2
Niskoenergetska montažna kuća Leonida, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 150 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta: kuća s potkrovljem. Cijena kuće: 61,420 €.
2
3
4
5
6
7
8
9
10