Vijesti

Moderna niskoenergetska prizemnica 78 m2
Moderna kuća je objekt koji pruža osjećaj skladnosti prostora i njene namjene. Projektirana je po U liniji u kojoj najveći dio zauzimaju dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, a drugi dio je namijenjen spavaćim ili radnim sobama. Odlikuje se modernim linijama na fasadi, kontrastom drvena-tamna fasada i interesantnim otvorima. Horizontalni gornji otvori na prednjoj fasadi pružaju dodatno osvjetljenje i osjećaj prostornosti. Ova kuća ima i neobičan oblik krova koji je formiran po “U” liniji te ulaznoj fasadi daje poseban izgled.
VIDEO. Impozantna snimka testa otpornosti drvenih kuća HONKA na potres
U ovome članku donosimo spektakularnu snimku testiranja drvene kuće HONKA u simuliranim uvjetima snažnog potresa preko 7 stupnjeva po Richteru.
Traži se investitor za ,,ETNO SELO“ kraj Podgorice!
Na redakciju portala stigla nam je zanimljiva projektna ideja stvaranja „ETNO SELA“ u neposrednoj blizini Podgorice. Portal Montažne i drvene kuće sa radošću prenosi ovu vijest u nadi da će ista pronaći zainteresirane ulagače, spremne investirati u ovaj hvale vrijedni projekt. Idejna začetnica ovog projekta je mlada vizionarka Antonija Vujisić, čiji prezentacijski rad prenosimo u cijelosti.
Niskoenergetska montažna kuća PIXEL HOUSE 88 m2
Pixel House je jedan od Promovih projekata koji svojim konceptom nudi veoma funkcionalan ambijent za stanovanje s racionalnim rasporedom prostorija. Oblik kuće u vidu slova L pruža veći osjećaj intimnosti posebno u vanjskom dijelu kuće. Detalji na fasadi se rade po izboru kupca.
Drvena kuća Syksy 140 - detaljan opis ponude i cijene
Drvo za svaku Honka drvenu kuću u našoj tvornici obrađuje se najmodernijom tehnologijom spajanja da bi na kraju dobili stabilnu i kompaktnu kuću, otpornu na vremenske i seizmološke utjecaje. Svaki element HONKA drvene kuće izrađen je i doveden do perfekcije da bi HONKA kuća zadržala svoju ljepotu i stabilnost.
Montažna kuća Lores - 159 m2
Montažna kuća Lores je četverosobna moderna prizemnica s garažom. Dominacija centralnog volumena i formalna simetričnost daju kući Lores notu elegancije i dašak luksuza.
Nisko energetska montažna kuća VITA - 92 m2
Nudimo najbolji dokaz da se elegancija najlakše i najučinkovitije postiže spretnim kombiniranjem jednostavnih oblika koji, opet, u međusobnoj korelaciji tvore sasvim novi, opet jednostavan, ali i oku ugodan i raskošan oblik.
Drvena kuća Heijastus 90  - opis ponude i cijene

Kao i svaka kuća iz ponude HONKE i drvena kuća Heijastus90 dolazi u tri opcije opremljenosti za isporuku: Honka kit, Visoki roh bau iKljuč u Ruke. Cijene za svaku opciju nalaze se unutar opisa drvene kuće kojidetaljno opisuje ponudu svake opcije pojedinačno.

Niskoenergetska mnatažna kuća VILA SAN - 122 m2
Vila San je porodična kuća sa maksimalno iskorištenom kvadraturom i racionalno raspoređenim prostorom na kojoj ujedno prevladavaju elementi moderne vile. Prizemlje kuće je objedinjen prostor namjenjen za prostorije dnevnog boravka. Ugođaj prostranosti prizemlja upotpunjen je dvoetažnom visinom tj. zračnim prostorom iznad dnevnog boravka i velikim staklenim plohama prema terasi. Na drugoj etaži sa galerijskog prostora pristupa se prostorijama namjenjenim za odmor i ovaj dio objekta je volumenski izdvojen i u eksterijeru naglašen drvenom fasadom.
Montažna kuća VINEA  154 m2 - 638.080,00 kn
Prekrasna katnica iz kataloške ponude tvrtke DOMUSplus po cijeni 638.080, kn za razinu izgrađenosti visoki ROH BAU.
Montažna kuća KOS IV - 122 m2
Ova jednostavna kuća zanimljiv je prijedlog za parcele sa ulazom s juga ili zapada, namijenjena četveročlanoj obitelji. Prostor dnevnog dijela sadrži kuhinju sa ostavom i dnevni boravak u kojem je dizajniran kamin. Noćna zona sastoji se od 3 spavaće sobe i dvije kupaonice. Tu je i velika terasa kojoj se može pristupiti iz dnevnog boravka. Hladni tonovi kuće idu ruku pod ruku sa drvenom oplatom dijelu fasade.
Niskoenergetska montažna kuća DELTA 115 m2
Elegancija i funkcionalnost udružile su se kako bi načinile idealan prostor za porodicu koja teži međusobnoj bliskosti i harmoniji.
Vikend kolekcija drvenih kuća
Vikend kolekcija drvenih kuća koju smo pripremili za naše kupce rezultat je praćenja želja i očekivanja naših kupaca kroz protekli period. Kolekcija se sastoji od modela Honka drvenih kuća za koje nam dolazi najviše upita, ali su svojom originalnom arhitekturom sa saunama i debljinom zidova više namijenjene Skandinavskim temperaturama i načinu života, što naravno utječe na formiranje cijene objekata.
Montažne kuće DOMPROJEKT
MontažnekućeNiskoenergetske montažne kuće se izvode u sistemima Standard, Euro, EuroMAX i Mega.Montažne kuće i vikend kuće se izvode u sistemu Economic.Polumontažne ciglene kuće se izvode u sistemu Hajdarovac.Za navedene sisteme nudimo izvedbu u nivou visoki roh-bau i ključ u ruke.
HONKA  - F1
U posljednje vrijeme na adresu redakcije portala Montažne i drvene kuće zaprimamo sve veći broj upita građana koji od nas traže savjet ili preporuku prilikom izbora ponuđača drvenih kuća. Obzirom da gradnja drvene kuće predstavlja investicijski poduhvat koji zahtjeva ozbiljnost svih aktera u projektu sasvim je razumljivo da investitori traže pouzdane i provjerene ponuđače. 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
...
23