Vijesti

DOMPROJEKT - Dani otvorenih vrata Kerestinec
U subotu 10.12.2016. će se od 10 do 16 sati u mjestu Kerestinec održati zaista vrhunski event.
Drvena garaža Celje, veličine 7,5 m x 8 m, po cijeni 8.450,00 E
Drvena garažna Celje, sa namjenskim prostorom,  veličine 7,5 m x 8,0 m, po cijeni 8.400,00 Eura. Osnovna cijena ne obuhvaća instalacije, krovište i premaz. Uz sastavne dijelove u isporuci dolazi uputstvo za sastavljanje objekata.
Drvena garaža sa namjenskim prostorom, veličine  6m x 5,5 m
Drvena garaža Kamnica, veličine 6m x5,5 m. Cijena: 5,253 Eura + PDV. Osnovna cijena ne obuhvaća instalacije, krovište i premaz! U slučaju da želite samostalno sastaviti brvnaru, uz isporuku sastavnih dijelova dobiva se jednostavna uputa za montažu.
Montažna kuća Promo - 145  m2
Niskoenergetska montažna kuća Promo, veličine 145 m2 korisne stambene površine.
DOMPROJEKT - Best Buy Construction 2016/17
Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u srpnju 2016. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.
DOMPROJEKT - gradnja montažne kuće Divna u Austriji
U austrijskom mjestu Pettenbach u tijeku je gradnja Domprojektove kuće Divna. Kuća je proizvedena prema važećim europskim smjernicama za gradnju. U gradnji je primijenjen sistem Euro, a krovište se radi u sistemu drvenih rešetkastih nosača. Nema vidljivih konstruktivnih elemenata, arhitektonske vizure su čiste, bez narušavanja kontinuiteta stambenog prostora.
DOMUSplus otvorio predstavništvo u Austriji
DOMUSplus otvorio predstavništvo u AUSTRIJI.  Kvaliteta DOMUSplus niskoenergetskih kuća prepoznata je i na najzahtjevnijem tržištu. U centru Villacha, otvoreno je predstavništvo u kojem zainteresirani kupci mogu dobiti sve informacije o gradnji DOMUSplus kuća na području Austrije.
Niskoenergetska montažna kuća  RIHTER - 136 m2
Tipska montažna kuća RIHTER,  veličine 136 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i šest konstrukcijskih rješenja.
Niskoenarketska montažna kuća, model MK 119
Moderna i atraktivna obiteljska kuća s potkrovljem, projektirana u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije, garantira udoban i zdrav stil življenja za njene stanare. Tri spavače sobe, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, kupatilo, hodnik, dva balkona.  Veličina 89 m2. neto stambene površine.
Vrtne kućice i sjenice "Bašići"
Tvrtka BAŠIĆI d.o.o. u svom osnovnom poslovanju bavi se obradom drva. U ovom članku predstavljamo vrtne kućice i sjenice iz njihovog prodajnog asortimana.
Montažna kuća Jelovica,  tip CLASSIC - 224 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip CLASSIC 224, veličine 224 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Niskoenergetska montažna kuća Krivaja, model  MK 295
Još jedan arhitektonski projekt vrijedan divljenja. Obiteljska katnica, sa dva odvojena stana, lijepo struktuirana, s modernom fasadom i visokim staklenim površinama u prizemlju.   Veličina 222 m2. neto stambene površine.
Niskoenergetska montažna kuća Katie 67 m2, CIJENA: 31.990,00 Eura
Prekrasna niskoenergetska montažna kuća Katie, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt.  Veličina stambenog prostora 67 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta - prizemnica. Cijena kuće: 31,990 Eura.
Drvena vikend kućica,  24 m2 stambene površine, 7.000,00 €
Drvena kućica 6x4m s 2m nadstrešnice, primjerena za odmor. Kuća je u ponudi slovenske tvrtke Tominc. CIJENA 7.000,00 € sa montažom.
Je li montažna kuća sigurna od vjetrova?
Koliko je montažna kuća otporna na vjetar? – jedno je od glavnih pitanja koje još uvijek muči kupce montažnih kuća. Izvor trajne sumnje i ukorijenjenih strahova svakako su prizori rušilačkih udara orkanskih vjetrova uzduž američke obale iza kojih ostaju ruševine stambenih blokova. Znajući da je 90 posto stambene gradnje u Americi montažna gradnja, logično je da ova vrsta straha teško iskorjenjiva. No, ima li dosita razloga za strah? Odgovor koji nalazimo na stranici tvornice montažnih kuća STABILO sigurno će umiriti i one najsumnjivije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
...
15