Vijesti

 Montažna kuća Mirna 217 m2
Obiteljska kuća s dvostrešnim krovom Mirna nudi vam smiraj i komfor u svoje četiri sobe te dodatnim sadržajima.Dinamično ulazno pročelje oblikovano je krovnim plohama u različitim razinama. Ulaz u stambeni dio ove montažne niskoenergetske kuće formiran je u izduženom trijemu koji se na uglu pretvara u terasu i kao takva nastavlja do drugog kraja kuće.
Montažna kuća Šumadija
Svojim izvrsnim izolacionim osobinama čine optimalno rješenje kada je u pitanju niska potrošnja energenata. Porast ekološke svesti, cijena energenata i saznanje o ograničenosti fosilnih goriva kao i potreba za smanjenjem emisije štetnih gasova u atmosferi, rezultirali su većom izgradnjom tzv. niskoenergetskih objekata. Kriterij za svrstavanje jednog objekta u niskoenergetski objekt je ograničenje energetske potrošnje u njemu na 48 kWh/m2/godišnje. Gradnjom niskoenergetskih objekata se, uz zanemariva dodatna ulaganja (od 5% do 10% od ukupne investicije), a zbog kratkog roka isplativosti, postižu velike uštede energije.
PROMO - tradicija i kvaliteta
PROMO d.o.o. je kompanija iz Donjeg Vakufa koja se primarno bavi proizvodnjom montažnih kuća i drugih objekata. Pod ovim imenom postoji od 1991. godine, kao nasljednica nekadašnje Tvornice montažnih kuća (TMK) Donji Vakuf.
VIDEO: Drvene kuće HONKA - VOL 1.
Honka je svoju stručnost potvrdila i dokazala na temelju godina istraživanja i isporukom više od 85.000 objekata diljem svijeta. Patentirana Honka tehnologija služi besprijekorno u svim klimatskim i geografskim okolnostima. Od sirovine do gotovog proizvoda, Honka se zalaže za visoku kvalitetu svojih proizvoda.
VIDEO: Montažne  kuće PROMO VOL 1.
Preko 80 % svoje proizvodnje PROMO plasira u inostranstvo, prvenstveno u zemlje EU. Danas je PROMO jedna od vodećih tvrtki u regiji koja je svojim poslovanjem prerasla tržište matične države.
Portal Montažne i drvene kuće otvorio You Tube kanal
Portal Montažne i drvene kuće od danas dostupan kupcima montažnih kuća na vlastitom You Tube kanalu. Ovim putem redakcija portala svoju uslugu informativnog internetskog sajta podiže na višu medijsku razinu kako bismo potencijalnim investitorima i interesentima pružili više i bolje informacije na putu do njihove kuće.
Prodaja zemljišta i ulaganje u vizionarski turistički projekt u pitoresknoj dolini Lješvanske nahije
Početkom godine objavili smo prezentacijski članak o investicijskom turističkom projektu izgradnje ekološki promišljenog ETNO SELA nedaleko Podgorice. Ovoga puta u kratkoj video snimci donosimo pregled prostorne lokacije snimljene iz zraka, uz napomenu da je investicijskim planom predviđena i prodaja atraktivnog zemljišta.
Drvena kuća Heijastus 100 redesign
Drvena kuća Honka je san koji kupci najčešće sanjaju godinama prije nego što postane stvarnost. Iz tog razloga svakom kupcu HONKA duguje i osigurava prepoznatljivu Honka kvalitetu, trajnost i sigurnost, od dana kad prvi put vide Honka kuću pa do dana kad ostvare svoj san i po prvi put udahnu miris svoje vlastite Honka drvene kuće.
Nisko-energetska montažna kuća PROMO 123 m2
Ova atraktivna obiteljska kuća je rađena po uzoru na zapadnoevropske domove sa zanimljivim četverovodnim krovom i fasadama. Srce kuće je veliki i svijetli dnevni boravak koji je i idealno mjesto za odmor od svakodnevnih obaveza. Dovoljan broj soba čini ovu kuću prostranom i primamljivom za višečlane porodice.
Drvena kuća HONKA - model Oula 130 m2
Drvena kuća Honka Oula posebno je dizajnirana za uske i male gradske parcele.Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak jednako su otvoreni prostori s velikim prozorima koji unose svjetlost i svježinu. Učinkovita upotreba prostora i jednostavna izgradnja kuće čine Oula kuću održivom opcijom.
Villa Daisy 180 m2
Villa DAISYBTP 180m2 (+ garaža 27m2)Naša nova dvokatnica u izvedbi tvrtke PROMO sa zanimljivim eksterijerom i prostranim i svijetlim interijerom. Pet spavaćih soba čine ovu kuću udobnom za život čak i za mnogočlane familije. 
Drvena kuća Halti 80 redesign
Honka Halti nudi ugodan život u prirodnom okruženju. Stupovi svijetle boje s tamnim zidovima čine ovu brvnaru zanimljivom. Kuhinja se nalazi odvojeno od dnevnog boravka, a predsoblje ima puno prostora za odlaganje. Područje saune nalazilo se na stražnjem dijelu kuće. Ova kuća za odmor omogućuje vam uživanje u boravku čak i dulje vrijeme!
Platinasti AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti 2020
Druga platinasta bonitetna izvrsnost = platinasto priznanje vrijednosti tvrtke Domprojekt.
Montažna kuća ARIA 72 m2
Idealna minijaturna kuća za ljubitelje moderne arhitekture, pruža osjećaj povezanosti sa okolinom, a zbog finalne obrade fasade u trespi ima nevjerojatan efekt luksuzne vile.
Montažna kuća model D56
Ako volite kuće koje su dizajnirane u modernim građevinskim trendovima pozivamo vas da se upoznate s dizajnom kuće D56. Ova kuća ima korisnu površinu od preko 150 m2 i stvorena je za višečlanu obitelj. D56 je odgovor na sve trenutne smjerove stanogradnje. Izgrađena u proporcionalnom pravokutnom planu, fasada je završena u modernom stilu u bijeloj i sivoj boji s umetcima od opeke i grafitnim krovom. Pogledajte koliko prednosti ima ovaj dizajn kuće. Uvjereni smo da će vam osvojiti srce!
1
2
3
4
5
6
7
8
...
23