Vijesti

Obiteljska kuća PROMO - 200 m2
Velika kuća građena u skandinavskom stilu. Neposredno pri ulasku u ovakvu kuću primjetna je velika količina dnevnog svjetla koja svaku prostoriju čini veoma ugodnom za boravak.
Drvena kuća Markky 1- storey,  110 m2
Moderna kuća od trupaca inspirirana nordijskom tradicijom. Jednostavan, uravnotežen i kutni izgled je posebno dobro prilagođen u gusto izgrađenim urbanim sredinama. Kolekcija nudi suvremena rješenja tako da odgovaraju suvremenim potrebama.
Promo vikendica 58 m2
PROMO 58Manja prizemnica svojom površinom od 58 kvadratnih metara nudi veliki dnevni bo – ravak, prostranu spavaću sobu, kupatilo te dvije nadkrivene terase. Ova kuća je veoma popularna kod kupaca s manjim porodicama ili onih koji su u potrazi za vikendicom.
Primat RD - generalni zastupnik za Honka kuće
Tvrtka HONKA vodeći svjetski proizvođač finskih drvenih kuća u svojoj poslovnoj strategiji ništa ne prepušta slučaju. Povjerenje, pouzdanost i provjerena poslovna kompetencija kriterijski je minimum koji ova kompanija traži od svojih zastupnika. Stoga je svaka vrsta poslovne suradnje u tom pogledu veliko priznanje za sve poslovne partnere. Hrvatska tvrtka Primat RD zaslužila je upravo tu čast. A nama je iznimno zadovoljstvo da kao vodeći portal u regiji koji prati stanje na tržištu drvenih objekata imamo priliku od samog početka biti glasnik dobrih vijesti iz velike obitelji HONKA koje će našim čitateljima pružiti nova saznanja i olakšati izbor.
PROMO vikendica 46 m2
Promo 46 je jedna od kuća manje kvadrature koja se pokazala kao idealno rješenje za vikendice. Građena od prirodnih materijala sa zidovima obloženim drvetom lako se uklapa u svako vanjsko okruženje. I pored male površine u nju se može smjestiti sve što je potrebno za ugodan boravak.
HONKA: model drvene vile AJATONTA 180 m2
Ajatonta u klasičnom stilu dugo je bila jedna od naših najpopularnijih kuća. Inspiriran vilama ranog 20. stoljeća, ovaj lijepi obiteljski dom odlikuje velika staklena površina prozora koja osvjetljava prostrani dnevni boravak.
Novi poslovni subjekt na hrvatskom tržištu montažnih kuća
Bjelovarska firma Tree d.o.o. naša je nova članica u registru ponuđača montažnih kuća na tržištu Hrvatske. U ovome članku predstavljamo njihovu ponudu.
Dvije PROMO zgrade u švedskom skijalištu
U poznatom skijalištu u Švedskoj, Sälenu, PROMO je izgradio dva luksuzna objekta u kojima je smješteno ukupno osam stanova
Održivi dječji vrtić u Francuskoj
Dnevni centar Pusignan slijedi principe održivog razvoja, pa je izgradnja dvaju proširenja jaslica korištenjem masivnog drva bio prirodan izbor. Karakteristike masivnog drva koje promiču dobru i zdravu kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru bile su važne kada prostor koristi osjetljiva skupina, poput male djece.
Oglas za prijem u radni odnos
Tvornica montažnih kuća PROMO iz Donjeg Vakufa raspisuje natječaj za prijem u radni odnos.
Koraci i vrijeme građenja drvene kuće HONKA
S našim precizno izrezanim drvenim konstrukcijama, detaljnim uputama i obučenim partnerima širom svijeta prosječna montažna drvena kuća može biti izgrađena u samo nekoliko tjedana. To znači da kasnije građevinske faze poput unutarnjeg uređenja mogu započeti na vrijeme bez kašnjenja, a ukupni građevinski radovi traju puno kraće u usporedbi sa nekim drugim građevinskim rješenjima.
Montažna kuća KAISA - 140 m2
Ovu kuću možemo slobodno nazvati ‘‘sve u jednom’’, jer sadrži sve što je potrebno za život jedne porodice. Ima sve prostorije potrebne za normalno fukncionisanje, smještene u minimalni broj kvadrata, a dodatni kvalitet predstavlja vanjska ostava i carport.
Usluge firme HONKA u području projektiranja, gradnje i adaptacije drvenih kuća
Podijelite s nama svoje snove, a mi ćemo ih izgraditi Sa Honka uslugama, partnerima i dobavljačima na raspolaganju možete računati na nas kao pouzdanog partnera za izgradnju vašeg novog doma. Možete odabrati jednu od montažnih drvenih kuća iz naše kolekcije ili ih koristiti kao polazište za svoju vlastitu kuću prilagođenog dizajna.
PROMO - poslovni objekat u Stocholmu
Luke grada Štokholma (Stocholms Hamnar), treća najveća luka u Švedskoj, u saradnji savodećom kompanijom koja se bavi prijevozom tereta i putnika u Sjevernom Baltičkom moru– Viking Line, investirala je u novu poslovnu zgradu za špediciju teretnog prometa. Zadovoljstvo građenja ovog objekta pripalo je kompaniji Promo Donji Vakuf.
HONKA - drvena kuća model Koto
Veliki prozori i prirodne drvene površine u zajedničkim prostorijama stvaraju karakterističan izgled Koto serije. Modeli dolaze u različitim veličinama, a izgled se vrlo lako može prilagoditi izborom trupaca i različitih proizvodnih opcija.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
18