Vijesti

Drvena vikend kuća 34 m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 34 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Niskoenergetska montažna kuća Alba
Prekrasna komforna obiteljska kuća iz proizvodne linije tvrtke PROMO iz Donjeg Vakufa. Veličine 97 m2
Finska drvena kuća  - model Netta - 37 m2
Varijanta popularne finske kuće model Netta uključuje dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu i potkrovlje koje pruža dodatni prostor. Prostrana natkrivena terasa na dvije strane kuće povećava dostupni dnevni boravak
Montažna kuća Prima 97 m2
Tipska montažna kuća Prima, veličine 97 m2 korisne stambene površine, u ponudi tvornice montažnih kuća Jelovica. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Drvena vikend kuća - 63,14 m2
Lijepa i komforna vikend drvena kuća slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, veličine 63,14 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Cube House - moderna katna kuća tvornice montažnih kuća Promo
Tvornica montažnih kuća Promo iz Donjeg Vakufa brendirani je lider montažnih kuća u ovom dijelu Europe. Ovom prilikom predstavljamo dizajnersko rješenje moderne katne kuće koje potpisuje arhitektica Mirna Lončarica.
Montažna kuća Ema 136 m2
DOMPROJEKT: Montažna kuća Emma nastavlja tradiciju u gradnji obiteljske kuće u osuvremenjenom obliku i izvedbi montažne niskoenergetske kuće.
PROMO vikendica  77 m2
Promo 77 je još jedna od naših vikendica koja se odlično uklapa u planinski ambijent. Ova dvospratnica u svom donjem dijelu nudi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i kupatilom. Gornji dio je predviđen za spavaće sobe te dodano i veće kupatilo. Promo 77 nudi sve pogodnosti koje su potrebne za ugodan kraći ili duži boravak u planini.
Furniri i stolice
Višedecenijsko iskustvo i tradicija u okviru drvnoindustrijske proizvodnje ključni je razlog što danas PROMO doo iz Donjeg Vakufa u Bosni i Hercegovini proizvodi i na tržište plasira ljušteni furnir iz bukovih trupaca.
Niskoenergetska montažna kuća Rihter - model 168
Znanje, pažljivo isplanirani detalji i kvalitetna izrada najvažniji su čimbenici koji osiguravaju da će kuća s gotovo nula energije zadovoljiti sve potrebe za ugodnim, zdravim, udobnim i ekonomičnim boravkom. Kuće Rihter građene su kvalitetno, u što se i sami možete uvjeriti, jer u vašoj nazočnosti pažljivo planiramo izgradnju i marljivo je izvodimo, a nakon završetka gradnje kvalitetom izgrađene kuće dokazujemo raznim mjerenjima. To uključuje ispitivanje hermetičnosti i termografiju vanjskog dijela zgrade.
Nisko energetska montažna kuća Lena 167 m2
Kuća Lena će vas pod dvostrešnim krovom udomiti na 167 m² i u pet soba u prizemnoj i potkrovnoj etaži.
VIDEO: Montažna kuća SARA 227 m2
Sa svoje četiri spavaće sobe, svaka sa kupaonicom, te impresivnim balkonskim površinama, Sara je zasigurno prostor za one koji žele živjeti u top klasi raskoši i glamura moderne gradnje.
Drvena vikendica 22 m2
Privatno preduzeće JELADOM d.o.o. je aktivno više od tri decenije i intenzivno se bavi projektovanjem, proizvodnjom i montažom drvenih objekata (drvene kuće, brvnare, dečija igrališta na otvorenom, parkovski mobilijar, paviljoni i letnjikovci…)
Finska drvena kuća  Laitasaari  89 m2
Materijal isporuke Hirsiset drvene kuće se sastoji od brojnih različitih komponenata. Sve njih dostavljaju dobavljači i to prema najvišim standardima kvalitete koje poštuje Hirsiset. Uz kvalitetu, također jamčimo i brzinu isporuke pojedinačnih komponenata.
VIDEO: Montažna kuća  INDA  257 m2
Ova pompozna prizemnica predstavlja idealan spoj luksuza , elegancije i modernizna, dok istovremeno odiše jednostavnošću i ima gotovo savršen funkcionalni raspored.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
23