Vijesti

Ponuda i cijene montažnih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Sloveniji, na temelji službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera ili objave na službenim web stranicama istih. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Pioneer Log Homes - održivost i odgovornost
Pioneer Log Homes jedno je od imena koje se izgovara s posebnim poštovanjem kada se radi o gradnji drvenih kuća od masivnih trupaca. No priča ide puno dalje od same tehnologije gradnje. Gospodarenje šumskim posjedom kao izvorištem drvene građe ima i neku drugu priču. Upoznajmo jednu od njih.
Drvene kuće Honka - kvaliteta i ekologija
Honka je prvi proizvođač drvenih kuća u svijetu kojemu je dodijeljeno ETA (Europsko tehničko odobrenje) i u skladu s time pravo korištenja CE oznake. CE oznaka je službeni simbol koji ukazuje da proizvod ispunjava sve zahtjeve proizvodne direktive koju je postavila Europska Unija. Propisi vezani za toplinsku izolaciju su također uzeti u obzir.
Ponuda i cijene montažnih kuća u Bosni i Hercegovini
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Bosni i Hercegovini, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Ponuda i  cijene montažnih kuća u Hrvatskoj
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Hrvatskoj, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Luksuzne drvene vile Pinus
Ville Pinus u Ravnoj Gori, smještene su u srcu netaknute prirode pitoresknog okoliša Gorskog kotara, na samo pola sata vožnje od Rijeke.
Tehnologija izrade montažne kuće EuroEkoDom
Dvadest godina iskustva u izradi montažnih kuća,dovoljno je vrijeme za prepoznatljivost kvalitete koja nosi naziv EuroEkoDom. Dovoljan razlog za jedan kratki osvrt na proces proizvodnje i pregled osnovnih informacija o, možda upravo vašoj, budućoj niskoenergetskoj kući iz pogona proizvodnje ovog hrvatskog proizvođača.
DOMUSPLUS - Dani otvorenih vrata, Zagreb, 23. 11. 2013.
Domusplus poziva na Dane otvorenih vrata koji će se održati u Zagrebu, naselje Rakov Potok, Bregančev put bb.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u Hrvatskoj
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u RH,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Korisne web galerije vrhunskih kataloških vizualizacija kuća
Put do početka gradnje vlastite kuće počinje potragom za idejnim rješenjem. Kakvu kuću bi željeli? – pitanje je odakle krećemo u investiciju. Većina ljudi sklona je odabrati gotov projekt. Potraga obično započinje internetskom pretragom. Da bi vam olakšali ovaj put, prikupili smo desetak korisnih web lokacija vrhunskih kataloških vizualizacija. Na vama je samo da odaberete vašu kuću.
Z500 - izabrani modeli - Galerija 2
Projektni studio Z500 već odavno budi pažnju svojim arhitektonskim rješenjima i veoma uvjerljivim vizualizacijama stambenih kuća. U našoj mini galeriji predstavljamo osam projektnih rješenja. Svi objekti mogu se izvoditi u zidanoj i montažnoj gradnji.
LK&PROJEKT - izabrani modeli - Galerija 1.
Stambene kuće projektnog studija LK&PROJEKT jedne su od najljepših vizualizacija na web-u koje nas uvijek ostave bez daha. Ovoga tjedna biramo za vas devet kuća po našem izboru. Svi objekti mogu se izvoditi u zidanoj i montažnoj gradnji.
Sanjkanje u Gorskom Kotaru
Provedite nezaboravne zimske trenutke odmora u Gorskom Kotaru i doživite ambijent novog objekta Gina B&B izgrađenog u potpunost u drvu polarnog bora.
Krivaja TMK
Jedan od vodećih brendova u gradnji visoko kvalitetnih montažnih kuća na području bivše Jugoslavije, sigurnim koracima nastavlja bogatu tradiciju. Zanimljiva kratka povijest otkriva dugi put do uspjeha. Upoznajmo Krivaju TMK 
Slavimo 50 godina Honkamajat-a
Poznati proizvođač finskih drvenih kuća firma Honkamajat slavi pedeseti rođendan. Za tu prigodu nudi akcijske cijene svojih kuća preko ovlaštenog zastupnika i distributera za Republiku Hrvatsku - G-dizajn d.o.o.
1
...
11
12
13
14
15
16
17
18