Vijesti

Tlocrti drvenih kuća - Golden Eagle Log Homes
Portal drvenih kuća Golden Eagle Log Homes nudi veliki izbor projektnih rješenja za gradnju drvene kuće. Na njihovoj web stranici možete naći preko 1200 planova tlocrta.
Konstrukcijski sustavi gradnje montažnih kuća Rihter d.o.o.
Temeljne aktivnosti tvrtke Rihter d.o.o. su razvitak, proizvodnja i postavljanje montažnih i drvenih kuća te nadogradnja postojećih objekata i krovišta. Sve kuće Rihter su unikati, izrađeni po mjeri i željama naručitelja.
Novi izbor 28 kuća Marles u ponudi za KLJUČ U RUKE
Ove jeseni Marles je ponudio novih 28 montažnih kuća u sklopu standardne ponude za razinu gradnje KLjUČ U RUKE. Svaka kuća jedinstvenog je dizajna, a prodajna cijena iznosi 860 € / m2. Detalje o svakoj kući pogledajte klikom na sliku.
Tutis extra visoki ROH-BAU
Tvrtka Tutis d.o.o. stekla je povjerenje kupaca na tržištu montažnih kuća svojim osobitim zalaganjem za totalnu transparentnost prilikom sklapanja poslovnih ugovora. To znači, da je svaki kupac temeljito upoznat sa svakom stavkom koja ulaze u opseg građevinskih i obrtničkih radova za ugovorenu cijenu.
DOMUSplus - Božićna akcija do 24. 12. 2012.
Do 24. 12. 2013. DOMUSplus daruje 4m2 solarnih kolektora tehnologije Bramac Solar.
Međunardoni  arhitektonski studio MAM
Kuću ne gradimo svaki dan, stoga je svaki detalj potrebno pravilno osmisliti. U tom pogledu, potraga za kvalitetnim dizajnerskim rješenjima uvijek je izazov svakom investitoru. 
Ponuda i cijene montažnih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Sloveniji, na temelji službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera ili objave na službenim web stranicama istih. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Pioneer Log Homes - održivost i odgovornost
Pioneer Log Homes jedno je od imena koje se izgovara s posebnim poštovanjem kada se radi o gradnji drvenih kuća od masivnih trupaca. No priča ide puno dalje od same tehnologije gradnje. Gospodarenje šumskim posjedom kao izvorištem drvene građe ima i neku drugu priču. Upoznajmo jednu od njih.
Drvene kuće Honka - kvaliteta i ekologija
Honka je prvi proizvođač drvenih kuća u svijetu kojemu je dodijeljeno ETA (Europsko tehničko odobrenje) i u skladu s time pravo korištenja CE oznake. CE oznaka je službeni simbol koji ukazuje da proizvod ispunjava sve zahtjeve proizvodne direktive koju je postavila Europska Unija. Propisi vezani za toplinsku izolaciju su također uzeti u obzir.
Ponuda i cijene montažnih kuća u Bosni i Hercegovini
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Bosni i Hercegovini, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Ponuda i  cijene montažnih kuća u Hrvatskoj
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Hrvatskoj, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Luksuzne drvene vile Pinus
Ville Pinus u Ravnoj Gori, smještene su u srcu netaknute prirode pitoresknog okoliša Gorskog kotara, na samo pola sata vožnje od Rijeke.
Tehnologija izrade montažne kuće EuroEkoDom
Dvadest godina iskustva u izradi montažnih kuća,dovoljno je vrijeme za prepoznatljivost kvalitete koja nosi naziv EuroEkoDom. Dovoljan razlog za jedan kratki osvrt na proces proizvodnje i pregled osnovnih informacija o, možda upravo vašoj, budućoj niskoenergetskoj kući iz pogona proizvodnje ovog hrvatskog proizvođača.
DOMUSPLUS - Dani otvorenih vrata, Zagreb, 23. 11. 2013.
Domusplus poziva na Dane otvorenih vrata koji će se održati u Zagrebu, naselje Rakov Potok, Bregančev put bb.
Usporedni prikaz cijena drvenih kuća u Hrvatskoj
U ovoj tabeli možete pratiti usporedni prikaz cijena drvenih kuća u ROH-BAU izvedbi u RH,  na temelju službenih ponuda koje smo prikupili od registriranih ponuđača i ovlaštenih distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
1
...
11
12
13
14
15
16
17
18