Vijesti

Razgovor sa Giorgiom Cerinom, ovlaštenim distributerom finskog proizvođača drvenih kuća Hirsiset
Unatoč dugoj tradiciji gradnje drvenih kuća na području cijele regije, prosječnom građaninu ovog podneblja, koji se odluči graditi vlastiti drvenu kuću, još uvijek nedostaju odgovori na mnoga pitanja o ovoj vrsti gradnje. Tu, prije svega, mislimo na kvalitetu ponude i sve ono što se pod time podrazumijeva. Zato smo o tome odlučili porazgovarat sa gospodinom Giorgiom Cerinom, ovlaštenim zastupnikom finskog proizvođača drvenih kuća Hirsiset za područje Hrvatske, BiH i Slovenije. 
Web sajt: Sve o gradnji kuće
Internetski portal "Sve o gradnji kuće" neovisni je informativni web servis stvoren u svrhu lakše potrage za korisnim informacijama u području graditeljstva. Namijenjen je prvenstveno investitorima i kupcima, fizičkim osobama koje kreću u avanturu gradnje, kupnje ili opremanja stambenog objekta.
Drvene kuće  Kum Company
Kum Company ima preko 20 godina iskustva na izgradnji objekata i proizvoda od drveta. Osnovna djelatnost firme je izgradnja brvnara, kuća od drveta, montažnih kuća te raznih objekata, predmeta od drveta i krovnih konstrukcija. 
Brvnare kompanije Steco centar
Promo d.o.o. - novo priznaje kvalitete
Proizvođač montažnih kuća PROMO d.o.o. iz Donjeg Vakufa od 11. studenog 2013. godine nosilac je nove oznake za kvalitetu – CE. Potvrdu ovog priznanja imali su prilike dokazati i na posljednjem velikom projektu niskoenergetske montažne gradnje u Švedskoj, gdje je ova visokorenomirana bosanskohercegovačka tvrtka izgradila deset hotelskih apartmana.
Cube House - moderna katna kuća tvornice montažnih kuća Promo
Tvornica montažnih kuća Promo iz Donjeg Vakufa brendirani je lider montažnih kuća u ovom dijelu Europe. Ovom prilikom predstavljamo dizajnersko rješenje moderne katne kuće koje potpisuje arhitektica Mirna Lončarica.
Krešoval
Tvrtka Krešoval d.o.o. se bavi uvozom, distribucijom i montažom drvenih kuća s područja Sibira. U zaista nepreglednim prostranstvima sjeverne Rusije prostire se jedna od najvećih površinom šuma kvalitetnog drveta - Sibirskog bora i Sibirskog Ariša. Zbog velikih razlika u temperaturama zimi i ljeti taj se je bor prilagodio i raste i zaslužan je za 25 % cjelokupnog kisika naše planete.
Finske drvene kuće Rovaniemi
Tijekom mnogo godina od kako je prisutna na tržištu finska tvrtka Rovaniemi stekla je mnoga priznanja u području individualne stambene gradnje te je zaradila status jednog od lidera i gradnji stambenih drvenih kuća. 
Riko Hiše
Poduzeće Riko Hiše je za vrijeme svojeg djelovanja postalo tvorac mjerila za visoko kvalitetnu ekološku gradnju drvenih montažnih objekata te združuje odličnu poslovnu uspješnost s družbenom odgovornošću. 
Brvnare Murić
Firma Brvnare Murić bavi se dugi niz godina izradom kvalitetnih proizvoda od drveta, kao sto su drvene vikendice, krovne konstrukcije, stolovi i klupe, ljetnikovci i ostali mnogobrojni proizvodi od drveta.
U požaru i potresu drvo je stabilnije od betona i čelika
Prekrasne, stabilne drvene građevine u Europi postaju standard, dok su kod nas ljudi još uvijek oprezni kada planiraju gradnju jer im se drvo čini nesigurno. Koliko su u krivu, objasnilo je nekoliko stručnjaka - građevinara, arhitekata i inženjera šumarstva na Kongresu o novim tehnologijama u gradnji drvom (objavljeno 13. 05. 2009. op. ur.).
Drvene kuće Alp-les
Izrada drvenih kuća po mjeri ispunit će sve vaše želje i ideje koje će pozorno saslušati stručnjaci Alp-les. Za svaku se kuću posebno izrađuje nacrt i svaka ima svoj oblik i značaj, te je unikatna. Drvene kuće su od početka do kraja projektiranja samo za želje i potrebe kupca. 
Drvene kuće Azelija
Poduzeće Azelija u svom programu drvenih kuća stavlja naglasak na NISKOENERGETSKU I EKO izgradnju. Grade drvene kuće iz lamel greda, raznih namjena kao što su kuće za odmor kao i sve druge objekte po želji, koji se mogu napraviti iz Azhelijinih laminiranih greda dobivenih lijepljenjem drveta.
Drvene kuće Macola
Tvrtka Macola u novom pogonu bavi se izradom visokokvalitetnih drvenih objekata za razne namjene: ugostiteljsko-turistički objekti, bungalovi i mobilne kućice, kuće za odmor i stanovanje, terase, sjenice ... 
Hrvatske šume d.o.o. - FSC certifikat
“Hrvatske šume” su od 2002. godine nositelji FSC certifikat za gospodarenje šumama. FSC certifikacija znači da se šumom gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. FSC certifikat predstavlja veliku čast i međunarodno priznanje načinu gospodarenja šumama unutar "Hrvatskih šuma" koje se odvija u skladu sa strogim kriterijima.
1
...
11
12
13
14
15
16
17
18