Vijesti

U požaru i potresu drvo je stabilnije od betona i čelika
Prekrasne, stabilne drvene građevine u Europi postaju standard, dok su kod nas ljudi još uvijek oprezni kada planiraju gradnju jer im se drvo čini nesigurno. Koliko su u krivu, objasnilo je nekoliko stručnjaka - građevinara, arhitekata i inženjera šumarstva na Kongresu o novim tehnologijama u gradnji drvom (objavljeno 13. 05. 2009. op. ur.).
Drvene kuće Alp-les
Izrada drvenih kuća po mjeri ispunit će sve vaše želje i ideje koje će pozorno saslušati stručnjaci Alp-les. Za svaku se kuću posebno izrađuje nacrt i svaka ima svoj oblik i značaj, te je unikatna. Drvene kuće su od početka do kraja projektiranja samo za želje i potrebe kupca. 
Drvene kuće Azelija
Poduzeće Azelija u svom programu drvenih kuća stavlja naglasak na NISKOENERGETSKU I EKO izgradnju. Grade drvene kuće iz lamel greda, raznih namjena kao što su kuće za odmor kao i sve druge objekte po želji, koji se mogu napraviti iz Azhelijinih laminiranih greda dobivenih lijepljenjem drveta.
Drvene kuće Macola
Tvrtka Macola u novom pogonu bavi se izradom visokokvalitetnih drvenih objekata za razne namjene: ugostiteljsko-turistički objekti, bungalovi i mobilne kućice, kuće za odmor i stanovanje, terase, sjenice ... 
Hrvatske šume d.o.o. - FSC certifikat
“Hrvatske šume” su od 2002. godine nositelji FSC certifikat za gospodarenje šumama. FSC certifikacija znači da se šumom gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. FSC certifikat predstavlja veliku čast i međunarodno priznanje načinu gospodarenja šumama unutar "Hrvatskih šuma" koje se odvija u skladu sa strogim kriterijima.
Tlocrti drvenih kuća - Golden Eagle Log Homes
Portal drvenih kuća Golden Eagle Log Homes nudi veliki izbor projektnih rješenja za gradnju drvene kuće. Na njihovoj web stranici možete naći preko 1200 planova tlocrta.
Konstrukcijski sustavi gradnje montažnih kuća Rihter d.o.o.
Temeljne aktivnosti tvrtke Rihter d.o.o. su razvitak, proizvodnja i postavljanje montažnih i drvenih kuća te nadogradnja postojećih objekata i krovišta. Sve kuće Rihter su unikati, izrađeni po mjeri i željama naručitelja.
Novi izbor 28 kuća Marles u ponudi za KLJUČ U RUKE
Ove jeseni Marles je ponudio novih 28 montažnih kuća u sklopu standardne ponude za razinu gradnje KLjUČ U RUKE. Svaka kuća jedinstvenog je dizajna, a prodajna cijena iznosi 860 € / m2. Detalje o svakoj kući pogledajte klikom na sliku.
Tutis extra visoki ROH-BAU
Tvrtka Tutis d.o.o. stekla je povjerenje kupaca na tržištu montažnih kuća svojim osobitim zalaganjem za totalnu transparentnost prilikom sklapanja poslovnih ugovora. To znači, da je svaki kupac temeljito upoznat sa svakom stavkom koja ulaze u opseg građevinskih i obrtničkih radova za ugovorenu cijenu.
DOMUSplus - Božićna akcija do 24. 12. 2012.
Do 24. 12. 2013. DOMUSplus daruje 4m2 solarnih kolektora tehnologije Bramac Solar.
Međunardoni  arhitektonski studio MAM
Kuću ne gradimo svaki dan, stoga je svaki detalj potrebno pravilno osmisliti. U tom pogledu, potraga za kvalitetnim dizajnerskim rješenjima uvijek je izazov svakom investitoru. 
Ponuda i cijene montažnih kuća u Sloveniji
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Sloveniji, na temelji službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera ili objave na službenim web stranicama istih. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Pioneer Log Homes - održivost i odgovornost
Pioneer Log Homes jedno je od imena koje se izgovara s posebnim poštovanjem kada se radi o gradnji drvenih kuća od masivnih trupaca. No priča ide puno dalje od same tehnologije gradnje. Gospodarenje šumskim posjedom kao izvorištem drvene građe ima i neku drugu priču. Upoznajmo jednu od njih.
Drvene kuće Honka - kvaliteta i ekologija
Honka je prvi proizvođač drvenih kuća u svijetu kojemu je dodijeljeno ETA (Europsko tehničko odobrenje) i u skladu s time pravo korištenja CE oznake. CE oznaka je službeni simbol koji ukazuje da proizvod ispunjava sve zahtjeve proizvodne direktive koju je postavila Europska Unija. Propisi vezani za toplinsku izolaciju su također uzeti u obzir.
Ponuda i cijene montažnih kuća u Bosni i Hercegovini
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Bosni i Hercegovini, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
1
...
10
11
12
13
14
15
16
17