Vijesti

Prednost finskih drvenih kuća u odnosu na klasičnu gradnju
Izgradnja drvenih kuća se razvila u podnebljima četinarskih šuma i to u metalno i brončano doba. Najstariji objekt izgrađen u drvu je kapela Sv. Henrika, izgrađena oko 1400. godine i nalazi se u finskom gradu Kokemaki. Gotovo 70% drvenih kuća izgrađenih u Finskoj su industrijski proizvedene.
Upute posjetiteljima portala Montažne i drvene kuće
Na adresu redakcije često nam stižu upiti za gradnju kuća. Svima ljubazno odgovaramo da mi ne gradimo kuće. Mi smo internetski portal i samo pratimo ponudu montažne i drvene gradnje u regiji – zemlje bivše Jugoslavije.
Tipski projekt Jaša
Projekt za individualno stanovanjsko hišo, poimenovano Jaša, smo oblikovali na podlagi referenčnih projektov in povpraševanj naših strank. Sledili smo najpogostejšim željam glede velikosti in obsega prostorov, pogojev in meril za gradnjo objektov, ter pri tem upoštevali funkcionalnost in drugo.
Kager hiše
KAGER je slovenska blagovna znamka, ki povezuje gradbene inženirje, arhitekte, številne obrtnike in mnogo zadovoljnih kupcev. Pod budnimi očmi tesarskih in mizarskih mojstrov nastajajo unikatne hiše, narejene prav po vaši meri.
Švicarci se odlučili za drvene stambene zgrade od Jelovice
Rast prodaje tvrtka Jelovica i dalje vidi u Švicarskoj. Velik dio proizvodnje čine montažne drvene kuće koje se izvoze se na zahtjevno europsko tržište. Investitori cijene kvalitetu, ključ uspješne prodaje su izvrsne reference koje su veoma brzo proširile ugled tvrtke – kažu u Jelovici.
Razgovor sa Giorgiom Cerinom, ovlaštenim distributerom finskog proizvođača drvenih kuća Hirsiset
Unatoč dugoj tradiciji gradnje drvenih kuća na području cijele regije, prosječnom građaninu ovog podneblja, koji se odluči graditi vlastiti drvenu kuću, još uvijek nedostaju odgovori na mnoga pitanja o ovoj vrsti gradnje. Tu, prije svega, mislimo na kvalitetu ponude i sve ono što se pod time podrazumijeva. Zato smo o tome odlučili porazgovarat sa gospodinom Giorgiom Cerinom, ovlaštenim zastupnikom finskog proizvođača drvenih kuća Hirsiset za područje Hrvatske, BiH i Slovenije. 
Web sajt: Sve o gradnji kuće
Internetski portal "Sve o gradnji kuće" neovisni je informativni web servis stvoren u svrhu lakše potrage za korisnim informacijama u području graditeljstva. Namijenjen je prvenstveno investitorima i kupcima, fizičkim osobama koje kreću u avanturu gradnje, kupnje ili opremanja stambenog objekta.
Drvene kuće  Kum Company
Kum Company ima preko 20 godina iskustva na izgradnji objekata i proizvoda od drveta. Osnovna djelatnost firme je izgradnja brvnara, kuća od drveta, montažnih kuća te raznih objekata, predmeta od drveta i krovnih konstrukcija. 
Brvnare kompanije Steco centar
Promo d.o.o. - novo priznaje kvalitete
Proizvođač montažnih kuća PROMO d.o.o. iz Donjeg Vakufa od 11. studenog 2013. godine nosilac je nove oznake za kvalitetu – CE. Potvrdu ovog priznanja imali su prilike dokazati i na posljednjem velikom projektu niskoenergetske montažne gradnje u Švedskoj, gdje je ova visokorenomirana bosanskohercegovačka tvrtka izgradila deset hotelskih apartmana.
Cube House - moderna katna kuća tvornice montažnih kuća Promo
Tvornica montažnih kuća Promo iz Donjeg Vakufa brendirani je lider montažnih kuća u ovom dijelu Europe. Ovom prilikom predstavljamo dizajnersko rješenje moderne katne kuće koje potpisuje arhitektica Mirna Lončarica.
Krešoval
Tvrtka Krešoval d.o.o. se bavi uvozom, distribucijom i montažom drvenih kuća s područja Sibira. U zaista nepreglednim prostranstvima sjeverne Rusije prostire se jedna od najvećih površinom šuma kvalitetnog drveta - Sibirskog bora i Sibirskog Ariša. Zbog velikih razlika u temperaturama zimi i ljeti taj se je bor prilagodio i raste i zaslužan je za 25 % cjelokupnog kisika naše planete.
Finske drvene kuće Rovaniemi
Tijekom mnogo godina od kako je prisutna na tržištu finska tvrtka Rovaniemi stekla je mnoga priznanja u području individualne stambene gradnje te je zaradila status jednog od lidera i gradnji stambenih drvenih kuća. 
Riko Hiše
Poduzeće Riko Hiše je za vrijeme svojeg djelovanja postalo tvorac mjerila za visoko kvalitetnu ekološku gradnju drvenih montažnih objekata te združuje odličnu poslovnu uspješnost s družbenom odgovornošću. 
Brvnare Murić
Firma Brvnare Murić bavi se dugi niz godina izradom kvalitetnih proizvoda od drveta, kao sto su drvene vikendice, krovne konstrukcije, stolovi i klupe, ljetnikovci i ostali mnogobrojni proizvodi od drveta.
1
...
10
11
12
13
14
15
16
17