Vijesti

Korisni savjeti za kupnju  montažne kuće
Internetski portal Montažne i drvene kuće već nekoliko godina prati ponude i cijene montažnih i drvenih kuća u regiji. Prepoznati kao pouzdan partner kupcima montažnih i drvenih kuća, često primamo pozive i pismene upite kojima nas potencijalni investitori traže razne savjete vezane uz kupnju montažne ili drvene kuće. U takvim prilikama imamo česte zamolbe da im preporučimo izvođača koji bi kvalitetom izvedbe i ponude opravdao njihova ulaganja. Ponukani takvim upitima ovom prilikom iznijet ćemo nekoliko savjeta za kupnju montažnih kuća.
Kako se postižu karakteristike pasivne i niskoenergetske kuće Stabilo ?
Već poznati preduvjeti za dobru niskoenergetsku ili pasivnu kuću su visoko kvalitetne komponente, odlična toplinska izolacija ovojnice, vrhunska stolarija, građevinska zračna nepropusnost, odgovarajuće grijanje i ventilacija.
Drvene kuće Jeladom
Firma “JELADOM” je osnovana 1992. godine i posluje na principima porodičnog biznisa. Osnovna djelatnost firme je bazirana na projektiranju, proizvodnji i montaži drvenih kuća suvremenog dizajna i prepoznatljivog kvaliteta.
Drvene kuće "Bašići"
Tvrtka BAŠIĆI d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Koprivnici, Štaglinec 66A. Osnovana je 1997. Godine i od svoga osnutka bavi se proizvodnjom vrtnih kućica za alat, sjenica i manjih vikend objekata od poluoblice.
Montažne kuće GURBAN HOME - opis, ponuda i cijene
Poduzeće "Gurban HOME" doo osnovano je 07. OŽUJKA 1989. Godine u Beogradu, Posavskog odreda 88 / I, i djeluje sasvim uspješno kao malo obiteljsko poduzeće i uvijek je u trendu suvremenih tehnologija i postignuća. Današnji dizajn i današnje potrebe su raznolike kako za koga, i koliko za koga u smislu trajnog stambenog rješenja. Zato vam i želimo ponuditi vrlo širok spektar idejnih i korisnih informacija i rješenja oko ovih suvremenih, visokokvalitetnih i ekoloških montažnih kuća današnjice koje radimo isključivo samo za Vas i vašu obitelj biti po vašoj mjeri i želji!
Montažna kuća s potkrovljem -  Iva
DA TRE GENERAZIONI LA STESSA PASSIONE
" Dietro a un grande brand c'è sempre una storia e, spesso ci sono grandi uomini,che con passione e volontàsono riusciti ad affernarsi "
Montažna kuća Emanuela
Prekrasna niskoenergetska montažna kuća Emanuela, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt.  Veličina stambenog prostora 168,70 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta - prizemnica sa visokim potkrovljem. Cijena kuće: 75,880 Eura.
Montažne kuće EuroEkoDom - pitanja i odgovori
Montažne kuće EuroEkoDom poznate po su po svojoj kvalitetnoj izvedbi, a jedna od bitnih odlika ove tvrtke je izrazita poslovna profesionalnost odnosu prema svojim kupcima. Jedno od njih je priprema i pomoć prilikom detaljnog upoznavanja sa ponudom firme. Neka pitanja i odgovore donosimo u nastavku.
DomusPlus: Novi Effektu5 sustav
EFFECTUS (E5) je posebno osmišljen sustav koji spaja 5 osnovnih prednosti niskoenergetske gradnje: Energetsku učinkovitost, Ekologiju, Ekonomičnost, Efikasnost i Estetiku. Temeljen je na načelima održivog razvoja, s fokusom na sve aspekte životnog vijeka proizvoda, od odabira materijala i proizvodnje, preko financiranja do zdravog i sigurnog življenja u niskoenergetskom domu. 
Niskoenergetska prizemnica - Casetta
Montažna kuća mjeseca po izboru redakcije portala Montažne i drvene kuće pripala je niskoenergetskoj kući CASETTA. Riječ je o moderno dizajniranoj prizemnici iz kataloške ponude tvrtke Domprojekt. Autor ovog projekta je arhitekt Šime Babin (arhitektonski tim Skala Babain d.o.o. & 3D studio d.o.o.) U ponudi se nalaze dvije varijante: Casetta XL, neto stambene površine 196 m2. te Casetta S, neto stambene površine 125 m2. 
Honkamajat - jesenska akcija
Honkamajat oglašava akcijsku ponudu finskih drvenih kuća za tržište država regije. Honkamajat Finland Ltd međunarodna je tvrtka koja preko 50 godina proizvodi i prodaje drvene kuće visoke kvalitete.
DOMUSplus - nova web stranica
Internetska stranica je često i ogledalo uspješnog poslovanja, poslovne profesionalnosti. Hrvatska građevinska tvrtka, opredijeljena gradnji montažnih kuća, DomusPlus, svojom novom internetskom stranicom učinila je još jedan veliki korak u promociji vlastite tvrtke i etabliranju svoje čvrste pozicije na tržištu regije te posebno približavanju svojih usluga potencijalnim investitorima.
Montažne kuće Domprojekt - od kupovine do primopredaje

Na svim kućama iz kataloga moguće su izmjene, npr. povećanje ili smanjivanje dimenzija kuće, pomicanje zidova, prozora, vrata... Kuće se mogu izgraditi i prema vašim vlastitim idejama ili projektu.
Prodaja drvenih vikendica u Ravnoj gori
U cijenu uračunat i sav namještaj s vrhunskim sanitarijama i razvedenim razglasom marke Bose u dnevnom boravku, kupaonici, spavaćoj sobi i terasi.
1
...
10
11
12
13
14
15
16
17